سلام دوستان
امروز من این لینک رو اتقافی دیدم به همراه فیلم هاش
http://www.indiegogo.com/projects/ubuntu-edge- سوال من اینه که الان این یکی از قابلیت هاش اینه که میشه اندروید رو در کنار اوبونتو داشت و وقتی اون رو (بدون سخت افزار اضافی و فقط با یه کابل یا نه چیز دیگه ای سر راهش هست؟) از طریق داک به مانیتور و موس و کیبورد وصل میشه و کاملا یه سیستم دسکتاپ ازش در میاد؟؟
- مسله بعدی هم اینکه الان اون ۳ تا لوگوی Word - Excel- PowerPoint مایکروسافتی اونجا چیکار میکنن؟ یعنی قراره اینا توش باشه؟!!!!! پس این به این معنیه که ورژن مورد استفاده همینی که روی لپتاپ و PC مون داریم نیست؟ اگر نیست محدودیت هاش چین؟
- یه چیز دیگه هم اینکه این قابلیت هایی که اینجا گفته :
Technical specifications
Dual boot Ubuntu mobile OS and Android
Fully integrated Ubuntu desktop PC when docked
Fastest multi-core CPU, 4GB RAM, 128GB storage
4.5in 1,280 x 720 HD sapphire crystal display
8mp low-light rear camera, 2mp front camera
Dual-LTE, dual-band 802.11n Wi-Fi, Bluetooth 4, NFC
GPS, accelerometer, gyro, proximity sensor, compass, barometer
Stereo speakers with HD audio, dual-mic recording, Active Noise Cancellation
MHL connector, 3.5mm jack
Silicon-anode Li-Ion battery
64 x 9 x 124mm
خیلی چیز عجیب غریب و غولیه یعنی! اونوقت محصولات اپل تبلت به اون گندگیش که سهم خیلی زیادی از بازار رو داره میشه اسباب بازی جلوی این که! پس یعنی این واقعا 128GB Storage داره؟!!! 4GB رم داره؟!
یه مدل ASUS چند وقت پیش دیدم نمیدونم جدید بود یا نه اندروید بود و با نصف قابلیت های این ولی تازه همون خیلی خوب بود قیمتش ۳ میلیون بود! فکر کنم مدل PadFone بود اسمش یا یه همچین چیزی! اونوقت پس این قیمتش چنده؟!
دوستان شرمنده سوالام ابتدایی بودن ولی نظر شما رو میخواستم بدونم چون واقعا حداقل واسه من یه همچین پرش بزرگی یه مقدار غیر قابل باوره! خواستم بدونم واقعا از لحاظ تکنیکی امکان پذیره؟!