انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: راه اندازی مودم adsl و ارتباط با اینترنت  (دفعات بازدید: 7052 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین رجبی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 156
    • پایگاه شخصی علی رجبی
سلام بالاخره مودم با پورت شبکه خریدم و جالب بود که کارت شبکه را ویندوز نمیشناخت ولی لینوکس بدون درایور شناخت  ](*,)

مودم جدید asus am602 هست چند تا سوال دارم خواهش میکنم دقیق و کامل پاسخ بدید

من با router توانستم بیام اینترنت ولی میخوام با connection وصل بشوم

با این network connetion اوبونتو 8.10 یکی در قسمت adsl ساختم با username و password و service هم br_0_35 زدم ولی به اینترنت وصل نمیشه ؟؟؟
در ضمن تنظیمات مودم هم از ویندوز کامل انجام دادم .
لطفا بگید چه کار کنم که به اینترنت وصل بشم pppoeconf هم زدم وصل هم شدم ولی برای دوباره وصل شدن و قطع شدن نمیدانم چه کنم.

سوال بعدی من اینکه من به امنیت خیلی حساس هستم خواهش میکنم از این حرف های تکراری که لینوکس فایروال و ... نمیخواد نزنید من خیلی از تاپیک ها را خوانندم فقط بگید در مدیریت چطور یک فایروال خوب و آنتی ویروس خوب نصب کنم البته نمدانم که clam یا avast کدام بهتره به نظر خودتون راه حل نصب را قسمت به قسمت بگید.

و دیگه یک چیر دیگه هر سیستم عاملی تنظیمات خاصی داره که باید انجام داده بشند از جمله بروز رسانی و دیگر قسمت ها استادانی که چند سالی هست با اوبونتو کار میکنند لطفا بر اساس تجربه خودشون بهم بگن تنظیماتی که تغییر میدهند چیه تا من هم انجام بدم

یا علی.

آفلاین رجبی

• Full Member
  • *
    • پایگاه شخصی علی رجبی
سلام من با pppoeconf را زدم و وصل شدم ولی چند مشکل وجود دارد

1. poff و pon dsl-provider اصلا کار نمیکند و تنها راه ممکن sudo pppoeconf برای اتصال و برای قطع خاموش کردن مودم هست.

2. وقتی بروز رسانی را میزنم 42 بسته را میرود که دانلود کند اما وسط این کار خشکش میزنه و دیگه دانلود نمیکنه در صورتی که اینترنت وصل و سالم هست.

لطفا یکی جواب بده

آفلاین Am1rr3zA

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 87
  • Dota Lover
چند تا نکته
۱- موقع ساختن pppoeconf  همه تنظیمات را yes زدید؟
۲- ببینید آیا تنظیمات شما از جمله user و  pass  آیا در شاخه etc/ppp/peers/dsl-provider/ ذخیره شده است.
۳- برای وصل شدن به اینترنت بعد از ساختن فایل دستور  sudo pon dsl-provider  را بزنید و برای قطع کردن آن  sudo poff dsl-provider.
آدمی پیر چو شد حرص جوان می گردد / خواب در وقت سحرگاه گران می گردد

آفلاین HardyLaity

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 730
سلام من با pppoeconf را زدم و وصل شدم ولی چند مشکل وجود دارد

1. poff و pon dsl-provider اصلا کار نمیکند و تنها راه ممکن sudo pppoeconf برای اتصال و برای قطع خاموش کردن مودم هست.

2. وقتی بروز رسانی را میزنم 42 بسته را میرود که دانلود کند اما وسط این کار خشکش میزنه و دیگه دانلود نمیکنه در صورتی که اینترنت وصل و سالم هست.

لطفا یکی جواب بده

سلام

۱ - والا سواد من به ترمینال نمیرسه برای این موضوع ولی فکر کنم با nm-applet توی محیط گرافیک راحت بتونید این کارها رو انجام بدین

۲ - شما که همه کارها رو توی ترمینال انجام دادین این کار اصلی رو رفتین تو محیط گرافیک انجام میدین  ;) توی ترمینال بزنید آپدیت کنید تا ببینید به چه چیزی گیر کرده

sudo apt-get update
موفق باشید

آفلاین رجبی

• Full Member
  • *
    • پایگاه شخصی علی رجبی
سلام این مشکلاتی که مطرح کردم خود به خود رفع شد

ولی واقعا من برای فایل هایی که از این به بعد قرار است در ویندوز اجرا کنم می ترسم قصد ندارم تاپیک را موضوع شو منحرف کنم

1.از مدیریت برنامه ها دیدم خود اوبونتو به صورت پیشفرض یک فایر وال Gufw Firewall Configuratio  داره و در قسمت بسته ها یک بسته برای مدیریت اون وجود داره که فعال کردمش دیدم disable بوده و وقتی enable کردم هیچی نداشت فقط میتوانست بهش بگی فلان چیز را ببنده یا باز کنه همین خودش خودکار چیزی را چک نمی کرد تا اینکه فایروال را دوباره disable کردم و firestater نصب کردم ولی چند نکته داره وقتی connetion را eth0 میزنم میگه این وجود نداره یا ...   ppp0 با اینکه این معنی dial up میده را می شناخت ودیگه اینکه اگر ممکنه بگید این بهتره یا ماله خود اوبونتو که پیشفرض خاموش بود ؟ و در مورد تنظیمات این firestater  هم اگه ممکنه بگید بخصوص اینکه در قسمت connetion ها چرا فقط با ppp0 را قبول میکنه.
http://www.techthrob.com/tech/firestarter.php
http://www.fs-security.com/docs/preferences.php
یک سری چیزا توضیح داده من نمدانم چرا باید در قسمت internetconnetion و local network چی را انتخاب کنم و چه تیک هایی را بزنم یا ور دارم لطفا راهنمایی کنید و بگید چه پورت ها و سرویس های را باید در آن وارد کنم.

فکر کنم یکی انگیلیسیش خوب باشه میتوانه کمک کنه البته خود اوبونتو در دو جا در قسمت network connetion  زده eth0 در قسمت network  دو تا مانیتوری که نشان میده چه قدر ارسال و دریافت داشتی ppp0 نشان میده ؟

2. من clam را هم از add/remove زدم نصب شد ولی نه آپدیت میشه نه کار خاصی میکنه کلا آنتی ویروسی سراغ ندارید real time اسکن کنه تا خیال آدم برای ویندوز راحت باشه ؟ در مورد کار و تنظیمات و نحوه بروز رسانی این هم بگید البته نمیدانم کارم درست بوده که از add/remove نصب کردم همه اینهارا یا نه؟ میگه فقط root میتونه اپدیت کنه.

از این همه سوال شرمنده ولی واقعا یک نکته هست که کار با لینوکس لذت بخش تر ولی سخت تر از ویندوز هست. ](*,) ](*,) ](*,)

یا علی
« آخرین ویرایش: 17 آبان 1387، 04:03 ب‌ظ توسط رجبی »