انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: انتخاب chess engine مناسب و امتحان پس داده؟!  (دفعات بازدید: 1757 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین POo

• Full Member
  • *
  • ارسال: 180
  • 12.04, debian testing
انتخاب chess engine مناسب و امتحان پس داده؟!
« : 28 شهریور 1392، 05:21 ب‌ظ »
سلام دوستان  :D
من دنبال یک شطرنج با گرافیک قابل قبول بودم و بعد از سرچ، gnome chess رو نصب کردم.
این برنامه در واقع یک پوسته است برای engine های شطرنج، از تو تنظیماتش میشه 3 سطح سختی انتخاب کرد، حالا من دقیقا مشکلم با این سطحهاست.
جالبه با تنظیم روی آسونترین سطح که بازی میکنم واکنش کامپیوتر خیلی سریعه و منم همیشه میبازم ;D ولی روی حالت سخت که میزارم کامپیوتر برای انجام حرکات خیلی طول میده (تا 5دقیقه!) و از CPU ام کار بیشتری میکشه، که خوب معلومه که داره تمام سناریوهارو چک میکنه ولی درنهایت در بعضی موارد به طرز واقعا مسخره ای حرکات ناشیانه انجام میده!  :o  ](*,)

حالا دو تا مورد هست:

1- این پوسته فقط یک نقصی داره اونم اینه که مهره های از دست رفته رو خارج از صفحه شطرنج نشون نمیده(مثل بازی عادی)، مورد بهتر سراغ ندارین؟  8)

2- به دلیل موارد ذکر شده دنبال یک engine بهتر میگردم، الان این بازی با gnuchess ،engine اجرا شده. 
engine زیاد هست ولی من باهاشون آشنایی ندارم، لطفا اگه از engine خاصی استفاده کردین و راضی بودین منو راهنمایی کنین  :-k

راستی اینم بگم که لطفا این پیشنهاد رو ندین که "خوب POo به اسم سطحها چیکار داری سختو به جای آسون بازی کن و برعکس! "  ;D
پدرم روضه رضوان به دو گندم بفروخت     ناخلف باشم اگر من به جوی نفروشم