انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: تفاوت در سایز دستکتاپ های ابونتو و لینوکس با رزولوشن برابر  (دفعات بازدید: 2233 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سینوسی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 144
سلام دوستان
من رزولوشن صفحه ام 768*1366 هست،هم در ویندوز هم در لینوکس.اما توی لینوکس همه چیز خیلی بزرگ به نظر میرسه،چه کار میتونم انجام بدم.
مشخصات لپ تاپ
Laptop Dell XPS L502x
Dual Graphic With Geforce540M
Intel Graphic Driver Is Installed
Bumblebee and Nvidia 331 Driver Are Installed
ممنون
طوطی ها برای آزادی خود را به مردن میزنند
ما به نفهمی

آفلاین سیروس

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 615
به گمانم درایور کارت گرافیک تون نصب نیست

آفلاین سینوسی

• Full Member
  • *
به گمانم درایور کارت گرافیک تون نصب نیست
عزیز تو پست هم عرض کردم،همه درایور ها نصب و کامل هستند.رزولوشن هم درسته.اما به مثلا فایرفاکس به کوچکی که توی ویندوز هست نیست و نمیشه تنظیم کرد،چند جا هم مطالبی درباره DPI بود که قضیه رو بدتر میکرد.
ما به نفهمی

آفلاین سیروس

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 615
بسیار خب.من ابونتو ندارم ولی اگر در ابونتو monitor setting وجود داره یک بار رزولوشن رو تغییر بدید و سپس بوباره به همون رزولوشن اصلی برگردید وببینید نتیجه چی میشه

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
سلام دوستان
من رزولوشن صفحه ام 768*1366 هست،هم در ویندوز هم در لینوکس.اما توی لینوکس همه چیز خیلی بزرگ به نظر میرسه،چه کار میتونم انجام بدم.
مشخصات لپ تاپ
Laptop Dell XPS L502x
Dual Graphic With Geforce540M
Intel Graphic Driver Is Installed
Bumblebee and Nvidia 331 Driver Are Installed
ممنون
چه نسخه ای از اوبونتو دارین. اگر 14.04 دارین این یه باگه.گاهی میزنه رزولوشن انقدر ولی درحقیقت اونقدر نیست!!چی گفتم :D
در کل یه xrandr بگیرین ببینین چقده رزولوشنتون
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین Clementine

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 37
  • لینوکس رو خَز نکنیم!
میشه یه تصویر از دسکتاپتون با یه پنجره باز کوچیک از فایرفاکس که گفتین بذارین؟
همه توزیع ها در هنگام نصب خودشون بهترین رزولوشن ممکن رو انتخاب میکنن بر خلاف ویندوز(به جز خانواده مندریوا)
===========================
اما توی لینوکس همه چیز خیلی بزرگ به نظر میرسه
رزولوشن انتخابی خود سیستم در حین نصب رو تغییر دادین؟
چه چیزی بزرگ به نظر میرسه؟ در پنجرهای فایل منیجر یا منوی نرم افزارها یا فقط نوشته های وب های در حال مشاهده در مرورگر؟ کلمات بزرگن یا آیکون ها؟ اندازه فونت ها رو تغییر دادین؟
آیا میدانید با استفاده از فناوری پیچیده ای به نام موتور جستجوگر میتوانیم به بسیاری از سوالات خود پاسخ بدهیم؟ و 87٪ در لحظات منتظر جواب ماندن صرفه جویی کنیم؟
آیا میدانید استفاده این فناوری در انحصار غرب میباشد و ایرانیان در استفاده از آن عاجزند؟

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
همه توزیع ها در هنگام نصب خودشون بهترین رزولوشن ممکن رو انتخاب میکنن بر خلاف ویندوز(به جز خانواده مندریوا)
چه چیزی بزرگ به نظر میرسه؟ در پنجرهای فایل منیجر یا منوی نرم افزارها یا فقط نوشته های وب های در حال مشاهده در مرورگر؟ کلمات بزرگن یا آیکون ها؟ اندازه فونت ها رو تغییر دادین؟
نه.کی گفته همه بهترین رزولوشن رو انتخاب مبکنن؟ اصلا بهترین رزولوشن یعنی چی؟ یعنی بیشترین؟یا؟
اگر بیشترین بهترینه که هیچ لینوکسی لا اقل برا من نبوده که  این کار رو بکنه و من دستی اینکار رو میکنم تا به رزولوشنی که تو ویندوز میتونم بگیرم برسم!!تازه اینم هربار ریست میکنم باید تو ترمینال بدم بهش!!
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
نه.کی گفته همه بهترین رزولوشن رو انتخاب مبکنن؟ اصلا بهترین رزولوشن یعنی چی؟ یعنی بیشترین؟یا؟
اگر بیشترین بهترینه که هیچ لینوکسی لا اقل برا من نبوده که  این کار رو بکنه و من دستی اینکار رو میکنم تا به رزولوشنی که تو ویندوز میتونم بگیرم برسم!!تازه اینم هربار ریست میکنم باید تو ترمینال بدم بهش!!

ولی واسه من هم همیشه به همین صورت بوده که Clementine گفت :)

آفلاین سوزه

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 487
پس یه مشکلی وجود داره، چون توزیعهایی که تاحالا نصب کردم برای منم همیشه بالاترین رزولوشن ممکن را انتخاب میکردند،با کاری هم که در تاپیک زیر انجام دادم خروجی تصویرم به Primary تغییر کرده و با تغییر رزولوشن از طریق xrandr با بوت بعدی هم همون رزولوشنی که با xrandr تعیین کردم نمایش میده:

(حل شد) چطوری یک رابط(خروجی تصویر)را کلا غیر فعال کنم؟

استارتر شما اول خروجی دستور xrandr را بگذارید،اگر رزولوشن رو بالاترین بود،DPI را کم کنید.
دیگه در این انجمن Log in و فعالیتی نخواهم داشت.

آفلاین سینوسی

• Full Member
  • *
عزیزان،رزولوشن ها درست کار میکنند،اما میخوام همه چیز به کوچکی که تو ویندوز هست بشه.
ما به نفهمی

آفلاین majidkamali1370

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 928
از system settings و گزینه universal access ، ببینید اندازه فونتها چقدر هست.
اگه نشد برنامه Advanced Settings رو نصب کنید و از اونجا هم چک کنید. امکانات بیشتری داره.
در ضمن، یه عکس از صفحه بگیرید ببینیم دقیقا ابعاد چجوری هست.
Ubuntu 14.04 LTS 64-bit - unity