انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب کارت گرافیکی از طریق هاردور درایوز  (دفعات بازدید: 2648 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین آی سهیل

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1013
  • سهیل هستم.
    • نیمِگــــــــــــــا
سلام.
آقا طی عملیات انتهاری سیستم اوبونتوی 64بی‌تی خودمو به 32بی‌تی ارتقاع دادم (ارتقاع= :o )
حالا برای نصب کارت گرافیکی nVIDIA سری 6 که آنبرد هم هستش (256 مگابایت) از طریق Hardware Drives که تو قسمت Administrator هستش اقدام کردم. که فعلا در حال دریافت فایل هستش (برای نصب). بعدا دچار مشکل نمی‌شم، آیا؟
آیا عملیات رو درست انجام دادم، یا باید فایل درایور رو دانلود کنم و یا از طریق Envy اقدام کنم؟
البته گفتنیس که دو کار ذکر شده رو انجام دادم ولی شکست خوردم!
حالا قضیه من چه‌طور می‌شه؟ کارم درست و مشکلی پیش نخواهد آمد. یا مشکل داره و بعدا ممکنه برام مشکل ساز باشه؟
ممنون می‌شم زودتر جواب بدین.
The open source Ubuntu desktop operating system powers millions of PCs and laptops around the world.

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
سلام.
آقا طی عملیات انتهاری سیستم اوبونتوی 64بی‌تی خودمو به 32بی‌تی ارتقاع دادم (ارتقاع= :o )
حالا برای نصب کارت گرافیکی nVIDIA سری 6 که آنبرد هم هستش (256 مگابایت) از طریق Hardware Drives که تو قسمت Administrator هستش اقدام کردم. که فعلا در حال دریافت فایل هستش (برای نصب). بعدا دچار مشکل نمی‌شم، آیا؟
آیا عملیات رو درست انجام دادم، یا باید فایل درایور رو دانلود کنم و یا از طریق Envy اقدام کنم؟
البته گفتنیس که دو کار ذکر شده رو انجام دادم ولی شکست خوردم!
حالا قضیه من چه‌طور می‌شه؟ کارم درست و مشکلی پیش نخواهد آمد. یا مشکل داره و بعدا ممکنه برام مشکل ساز باشه؟
ممنون می‌شم زودتر جواب بدین.

اول واسا ببین مشگل پیش نمیاد بعدا تاپیک وا کن  :D  :D   این درایور کارتای nvidia جدید به سری 6 هم میخوره

http://security.ubuntu.com/ubuntu/pool/restricted/l/linux-restricted-modules-2.6.24/nvidia-glx-new_169.12+2.6.24.13-19.45_i386.deb

تا بعد

آفلاین آی سهیل

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1013
  • سهیل هستم.
    • نیمِگــــــــــــــا
آقای حبیبی یه سوال دیگه:
من KDE 4 رو نصب کردم.
حالا نمیتونم کارت گرافیکیم رو بشناسونم؟ چی کار کنم؟؟؟
سیستمم هم 64بی‌تی هستش.
The open source Ubuntu desktop operating system powers millions of PCs and laptops around the world.