انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: تغییر فرمت درایو از ex3 به fat32 یا ntfs.  (دفعات بازدید: 5045 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Mr.xubuntu

• Full Member
  • *
  • ارسال: 210
تغییر فرمت درایو از ex3 به fat32 یا ntfs.
« : 19 آذر 1387، 01:54 ق‌ظ »
سلام.من ubuntu نصب کردم.حالا میخوام دوباره اون درایوی رو که برای اوبونتو اختصاص داده بودم رو به فرمت fat32  یا ntfs در بیارم تا توی ویندوز شناسایی بشه.

باید چی کار کنم؟

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
پاسخ به: تغییر فرمت درایو از ex3 به fat32 یا ntfs.
« پاسخ #1 : 19 آذر 1387، 02:15 ق‌ظ »
 :o :o :)

اگر منظورتون اینه که می خواهید اوبونتو را پاک کنید و پارتیشنی رو که به اون اختصاص دادید به ntfs یا fat32 تبدیل کنید , خیلی راحت میتونید این کار رو در ویندوز با ابزارهایی همچون پارتیشن مجیک و ... انجام بدید. بعد از پاک کردن پارتیشن اوبونتو  باید از طریق سی دی ویندوز , سیستم رو بوت کنید و در حالت recovery mode , دستور fixmbr رو اجرا کنید تا بتونید ویندوز رو بوت کنید.

ولی اگر منظورتون این هست که می خواهید اوبونتو را بروی یک پارتیشن با فرمت fat32 یا ntfs داشته باشید , این کار غیر ممکنه ! ساختار سیستم فایل لینوکس ( مانند ext3 ) , با سیستم فایل ویندوز ( مانند fat32 , ntfs ) زمین تا آسمون فرق می کنه ! ntfs و fat32 فقط برای سیستم عامل windows طراحی شدن. توی لینوکس باید از ext3 , ReiserFS و ... استفاده کنید ! برای آشنایی با سیستم فایل لینوکس این مقاله رو مطالعه کنید.
« آخرین ویرایش: 19 آذر 1387، 02:40 ق‌ظ توسط Hosein-Mec »

آفلاین lovee20002002

• Full Member
  • *
  • ارسال: 118
    • شخصي
پاسخ به: تغییر فرمت درایو از ex3 به fat32 یا ntfs.
« پاسخ #2 : 19 آذر 1387، 02:22 ق‌ظ »
سلام
من فکر میکنم شما میخواهید اوبونتو رو پاک کنید و دریاو خود رو دوباره تو ویندوز بازیابی کنید درسته؟
اگر آره از نرم  افزارهایی این کار خیلی ساده هست
اول رو my computer راست كليك كنيد بعد manage بعد از شاخه storage گزينهDisk management رو انتخاب كنيد
بقیش خیلی راحته
از نرم افزارهایی مث پارتیشن مجیک هم میتونی استفاده کنی سرچ گوگل رو پیشنهاد میکنم اطلاعات بیشتری پیدا میکنی
در لینوکس هیچ چیزی غیر ممکن نیست