در مرحله ی اول اشتباه بزرگی کردید و اون باز کردن مدیرفایل ها با دسترسی ریشه بود اول اینکه هیچ نیازی به دسترسی ریشه نبود و دوم اینکه اگر هم به دسترسی ریشه نیاز دارید باید سعی کنید اون کار را از طری ترمینال انجام دهید چون از محیط گرافیکی ممکنه به اشتباه کاری بکنید که دیگه همه چیز خراب بشه
۱:آدرس پوشه را درست به برنامه بدید کجا بودنش مهم نیست
۲:اگه به اینترنت دسترسی ندارید نمی تونه مخازن را آپدیت کنه (اگه می تونید چند دقیقه به اینترنت وصل بشید)
۳:اگه نسخه ی تازه ای اومده باشه میگیره در غیر اینصورت از همون فایل های موجود استفاده می کند
درود و صد درود
دستتون درد نکنه چه اولش که گنگ بودم چه آخرش که کار انجام شده .
۱. با اشتباه ورود با کاربر ریشه بحثی نیست ولی اون ورود به فایل منیجر رو در ترمینال ثبت کردم که ناگهان همون پوشه خانگی رو باز کرد .
۲. منظورم از اون آپدیت یه اشتباه لپی بوده که الان متوجه شدم ... منظور من این بوده که اون فایلهایی که در پوشه archive هست ( میخواستم به سیستم بگم که مثلا من اینهارو دانلود کردم یعنی همون دستور sudo apt-get update رو نوشتم که ماحصلش وجود این فایلها شده ) فقط نصب بشن که فکر کردم چون در پوشه archive هست باید همون دستور رو نوشت در حالیکه فکر کنم همون دستور sudo dpkg -i *.deb در همون محیط مربوطه کار رو انجام میداده ... اگه درست متوجه شدم زحمت بکشید و تایید کنید .
۳. در مورد اون فایلهای آپدیت هم منظورم اینه که فایل x رو دانلود و نصب میکنم و بکاپ میگیرم و بعدها ری استور میکنم بعد از اون که سیستم رو آپدیت میکنم اگه اون فایل جدیدتر هم داشته باشه آیا فایل جدید رو میگیره یا اینکه مابه التفاوت قدیم و جدید رو میگیره مثل فایلهای آپدیت آنتی ویروسهای ویندوزی که از ورژن قبلی به ورژن جدید فقط اختلافها رو میگیره و نصب میکنه ( شرمنده که مثال ویندوزی میارم چون تازه تازه هجرت کردم )
۴. چندین روز پیش که اوبونتو رو نصب و آپدیت کردم رفتم و اون پوشه رو به راحتی در جای دیگه کپی کردم ولی دیروز پریروز که با راهنمایی شماها چندتا فایل جدید نصب کردم رفتم که پوشه رو دوباره کپی کنم ولی این بار از حدود ۷۰۰ فایل فقط ۴۰/۵۰ تاشو کپی کرد و بقیه رو ارور زد یه دفعه یادم افتاد که از sudo nautilus در ترمینال استفاده کنم که خوشبختانه این دفعه تونستم و کپی شد ! به نظرتون چرا اینطوری شده ؟
۵. با aptondc هم خواستم بکاپ بگیرم اون هم جواب نداد و از مجموع ۷۰۰ فایل که لیست میشد فقط ۴۰/۵۰ تاشو لیست میکرد و تیک میزد و بقیه رو قرمز و حجمشون هم صفر مینوشت گفتم شاید با sudo درست بشه ولی این بار ضایع شدم و نشدکه نشد و بالاجبار بیخیالش شدم و خودمو با اون پوشه archive مشغول کردم .
باز هم منتظر راهنمایی سبزتون هستم و واقعا شرمنده که این موضوع اینقدر کش اومد