انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: ایتاک ماهیت سوشیانت و مرورگر خود را لو داد !  (دفعات بازدید: 3992 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین vandu

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 741
پاسخ : ایتاک ماهیت سوشیانت و مرورگر خود را لو داد !
« پاسخ #15 : 18 امرداد 1392، 12:48 ق‌ظ »
دوست عزیز کشش نده من معذرت خواهی کردم
فقط برای روشنگری بابت آیندگان گفتم. این جمله معروف از استیو جابز معناش اونقدری که شما فکر کردید سطحی نیست. بشکل دقیق‌تر:
Stay hungry = always keep wanting something more, something new
Stay foolish = always keep an open mind, never think that you know everything

موفق باشید...
Nothing is particularly hard if you divide it into small jobs

Henry Ford

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
پاسخ : ایتاک ماهیت سوشیانت و مرورگر خود را لو داد !
« پاسخ #16 : 18 امرداد 1392، 12:50 ق‌ظ »
دوست من، استفاده از یک آواتار با سمبل سیاسی، خودش یک فعالیت سیاسی هستش.
علاوه بر اون دلیلی که سلمان در مورد محل سرور این انجمن گفت، چنین موضوعات حاشیه‌ای باعث ایجاد مشکلات شخصی بین کاربران می‌شه و کاربران بجای نگاه به شما به عنوان یک کاربر گنو-لینوکس، به شما با توجه به نگاه سیاسی شما نگاه می‌کنند که نتیجه خوبی نخواهد داشت.

کاربر اولی که ذکر کردید، خیلی قبل از اینکه شما بگید یک تذکر داده شده و دلیلی که این موضوع پیگیری نشده، این بوده که این آواتار جدیدا به چشمم نخورده.
کاربر دوم اسم یک کتاب بسیار معروف کاملا غیر مرتبط با دین رو بیان کرده که استیو جابز هم در سخنرانیش اون رو نقل قول کرده: لینک

در صورتی که موضوعی در انجمن شما رو اذیت می‌کنه، بهتر هست که اون رو گزارش کنید یا مستقیم با ناظران صحبت کنید، نه اینکه در تاپیک‌های نامرتبط اون رو بیان کنید، وگرنه نتیجه‌ای مثل اینجا از سوشیانت تا آواتار خواهیم داشت.

فکر می‌کنم به اندازه کافی در این مورد اینجا صحبت کردیم و بیش از حد پراکنده بود که بخوایم ادامه بدیمش، برای همین تاپیک رو قفل می‌کنم. اگر مخالف قفل شدن تاپیک هستید، به من پیغام بدید تا دوباره با هم تصمیم‌گیری بکنیم.