انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: خطا هنگام نصب درایور Nvidia.  (دفعات بازدید: 2022 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Mr.xubuntu

• Full Member
  • *
  • ارسال: 210
خطا هنگام نصب درایور Nvidia.
« : 26 آبان 1387، 04:51 ب‌ظ »
سلام خدمت دوستان گلم که تو این مدت این قدر به من چیز یاد دادن!!

منم از Uubntu 8.4.1 32bit استفاده میکنم.وارد محیط متنی میشم و شروع به نصب درایور Nvidia 177.88 که از خود سایت Nvidia.com گرفتم میکنم.اول میگه که تعدنامه روقبول کن و من هم

Accept میکنم.بعد از چند تا مرحله ی دیگه خطای زیر رو میده و عملیات نصب بدون موفقیت به پایان میرسه.:

You do not appear to have libc header files installed on your system.Please install your distribution's libc development package.
من وقتی میخوا ستم همین درایور رو روی kubuntu 8.10 نصب کنم بدون هیچ مشکلی نصب میشد.ولی توی ubuntu 8.4.1 اینجوریه .... .

راستی اگه چیزی برای دانلود هست لینک بسته رو بدید تا برم توی ویندوز دانلود کنم.( از apt-get install استفاده نکنید).چون فعلا اینترنتم توی ubuntu راه نیفتاده.

ایام به کام همتون.

آفلاین HardyLaity

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 730
پاسخ به: خطا هنگام نصب درایور Nvidia.
« پاسخ #1 : 26 آبان 1387، 07:22 ب‌ظ »
سلام خدمت دوستان گلم که تو این مدت این قدر به من چیز یاد دادن!!

منم از Uubntu 8.4.1 32bit استفاده میکنم.وارد محیط متنی میشم و شروع به نصب درایور Nvidia 177.88 که از خود سایت Nvidia.com گرفتم میکنم.اول میگه که تعدنامه روقبول کن و من هم

Accept میکنم.بعد از چند تا مرحله ی دیگه خطای زیر رو میده و عملیات نصب بدون موفقیت به پایان میرسه.:

You do not appear to have libc header files installed on your system.Please install your distribution's libc development package.
من وقتی میخوا ستم همین درایور رو روی kubuntu 8.10 نصب کنم بدون هیچ مشکلی نصب میشد.ولی توی ubuntu 8.4.1 اینجوریه .... .

راستی اگه چیزی برای دانلود هست لینک بسته رو بدید تا برم توی ویندوز دانلود کنم.( از apt-get install استفاده نکنید).چون فعلا اینترنتم توی ubuntu راه نیفتاده.

ایام به کام همتون.

سلام

توی هاردی libc6-dev رو نصب کردم و کار کرد اینم لینک دانلودش

http://packages.ubuntu.com/hardy/libc6-dev

البته من اینو تو خود اوبنتو نصب کردم برای احتیاط پیش نیازهاش رو هم دانلود کنید

موفق باشید