انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: ssh چيست؟  (دفعات بازدید: 11282 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
ssh چيست؟
« : 30 آبان 1387، 05:51 ق‌ظ »
سلام من يكمي اطلاعات كاربردي در باره ssh مي خوام (تو اينترنت چيز جالبي پيدا نكردم در مورد همه چيز گفته بود الا...)ساده باشه و مختصر .(من هيچي در باره ي كنترل از راه دور  و اين قبيل چيزها نمي دونم )
ممنون
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین process

• Full Member
  • *
  • ارسال: 101
پاسخ به: ssh چيست؟
« پاسخ #1 : 30 آبان 1387، 09:52 ق‌ظ »
سلام.
ssh یا همون secure shell یه پروتوکل هست برای ایجاد ارتباط امن بین دو تا کامپیوتر.
بعد بیشترین کاربردش هم برای کسایی هست که با سرور کار میکنند که میخوان یه ارتباط SFTP مثلا برقرار کنند. یا مثلا میخواید به shell سرور وصل شید و کارایی بکنید. که معروفترین برنامه در این زمینه هم PuTTY SSH client هست. که از پورت 22 استفاده میکنه. پس برای استفاده از این پروتوکول باید پورت 22 باز باشه! همش همین بود!

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2373
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
« پاسخ #2 : 30 آبان 1387، 10:18 ق‌ظ »

تا حالا پیش آمده که یکی از دوستان ات ازت بپرسه که مثلا فعلان کار رو روی کامپیوتر برام انجام بده! نمی دونم! مثلا بیا برام empathy نصب کن!
خدایی می ارزه برای ی همچین چیزی ی ربع بری تو خیابون! ماشین سوار شی! بری اون سر شهر! حالا کلی سلام و صلوات بری خونه ی طرف! بعد ترمینال باز کنی و بنویسی
$ sudo apt-get install empathy
و بعدش پیاده گز کنی تا خونه!  ::)  ستمه! نه؟

خب می تونی با ssh || telnet || RDP ||‌ VPN و انواع و اقسام دیگه ی روش های اتصال از راه دور! در کمتر از سی ثانیه این کار رو برای دوستت از توی خونه ی خودت و پای سیستم خودت انجام بدی.

وقتی ریموت می زنی! اینگونه بی انگار که دیگه به صورت فیزیکی رفتی پای سیستم ای که بهش وصل شدی! اگه eject بزنی! سی-دی رام اون سیستم هستش که باز میشه! نه برای خودت....

حتما تست بزن با یکی از بچه ها!‌می ارزه به یاد گرفتن ش. این لینک رو هم ببین! کلی نکته در موردش میگه
http://www.linuxlogin.com/linux/admin/sshtunnels.php
.ShayneIsTheOneWhoIsAlwaysAlone
terminal@world-server:~$ sudo aptitude remove --purge Israel

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #3 : 30 آبان 1387، 01:21 ب‌ظ »
ممنون يك چيز ديگه فرض كنيد كه من توي يك شهر ديگه هستم و كامپيوترم تو خونه روشنه حالا چطوري بايد از شهر ديگه به كامپيوترم وصل بشم و اين نياز به اينترنت داره يا با خط تلفن ارتباط برقرار مي كنه ؟(توي اون لينك با اينترنت بود)(راهي براي برقراري ارتباط با خط تلفن نيست؟)و سرعتش چقدره ؟ محدوده ي فعاليتش چقدره(يعني كنترل كامل مي ده يانه؟)واگر من به كامپيوتر يكي وصل بشم مي تونم خرابكاري كنم ؟
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
« پاسخ #4 : 30 آبان 1387، 01:24 ب‌ظ »
اگه فقط با خط تلفن مستقیم هم بخواهی! آره!
توی ویندوز HuperTerminal داری! (البته باید inComingConnection رو راه اندازی کنی). روی لینوکس هم صد در صد شدنی ی ! اما من بلد نیستم.
سرعتش هم در حد مودم دیگه. بالاتر نیستش.

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
« پاسخ #5 : 30 آبان 1387، 05:03 ب‌ظ »
برای استفاده از این سرویس از طریق اینترنت، شما نیاز به یک IP اختصاصی یا به اصطلاح (البته غلط) Valid  دارید. در صورت استفاده از خط تلفن هم فرمایش علیرضا تایید میشه.

پ.ن:
با اجازه منظور علیرضا از HuperTerminal برنامه‌ی HyperTerminal هست.
Godisnowhere

آفلاین netsaba

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 310
« پاسخ #6 : 30 آبان 1387، 05:54 ب‌ظ »
به نام خدا
سلام

برای نصب این سرویس روی سیستمتون از دستور   ](*,)    \\:D/

apt-get install ssh openssh-server

استفاده کنید. بعد از نصب برای این که بتونید از یه سیستمه دیگه مثلا از یه کامپیوتر با سیستم عامل ویندوز به اون ریموت بزنید باید نرم افزار putty را نصب کنید.

دانلود putty

http://the.earth.li/~sgtatham/putty/latest/x86/putty.exe

بعد از نصب putty باید در اون ip  سیستم مورد نظر را داده بعد وصل شدن یوزر و پسورد.

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
« پاسخ #7 : 30 آبان 1387، 06:32 ب‌ظ »
برای استفاده از این سرویس از طریق اینترنت، شما نیاز به یک IP اختصاصی یا به اصطلاح (البته غلط) Valid  دارید. در صورت استفاده از خط تلفن هم فرمایش علیرضا تایید میشه.

پ.ن:
با اجازه منظور علیرضا از HuperTerminal برنامه‌ی HyperTerminal هست.
:oops:
1+ میسی میسی

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #8 : 30 آبان 1387، 07:00 ب‌ظ »
سلام حالاip رو از كجا بيارم (همون ipكه مي ريم اينترنت(internet protocol ) يا چيز ديگه اي تو ويندوز با ipconfig يك چيزهايي مي فهمي تو لينوكس بايد چيكار كني ؟و با هايپر ترمينال چجوري بايد يك دستور رو اجرا كني (قبلا" فقط با هاش مي رفتم چت مي كردم و فايل منتقل مي كردم.)چيزي دز مورد اجراي دستور نمي دونم اگه مي شه يكم بيشتر توضيح بدين
ممنون

آفلاین process

• Full Member
  • *
  • ارسال: 101
« پاسخ #9 : 30 آبان 1387، 08:30 ب‌ظ »
سلام. البته با VNC هم میشه. ربطی به ویندوز و لینوکس هم نداره. البته باید رو میزبان tightvnc رو نصب کیند و مهمان باید vnc رو نصب داشته باشه. من ازش استفاده میکنم. خیلی خوبه...
با اینترنت کار میکنه و سرعت خوبی داره.

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #10 : 01 آذر 1387، 02:04 ق‌ظ »
سلام. البته با VNC هم میشه. ربطی به ویندوز و لینوکس هم نداره. البته باید رو میزبان tightvnc رو نصب کیند و مهمان باید vnc رو نصب داشته باشه. من ازش استفاده میکنم. خیلی خوبه...
با اینترنت کار میکنه و سرعت خوبی داره.
ميشه بيشتر توضيح بدي