انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: بهترین روش برای بک اپ  (دفعات بازدید: 1344 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین esfahan2000

• Full Member
  • *
  • ارسال: 214
  • VA)(ID
بهترین روش برای بک اپ
« : 25 تیر 1389، 09:11 ب‌ظ »
باز هم سلام به همه دوستان
اینبار با یه سوال دیگه
اما اینبار هنوز چیزی خراب نشده
اما سوالم:
میخام بدونم بهترین روش برای بک اپ چیه؟
من تو گوگل سرچ کردم اما این دستورها که بود از کل هارد بک اپ میگرفت در صورتی که من مثلا نمیخام از فیلمهام بک اپ بگیرم
از فایلهای سیستمی میخام باشه
حالا اگه کسی میدونه کمک کنه
ممنون
« آخرین ویرایش: 25 تیر 1389، 09:14 ب‌ظ توسط esfahan2000 »
چترها را باید بست/زیر بارن باید رفت/فکر را خاطره را زیر باران باید برد/با همه مردم شهر زیر باران باید رفت/دوست را زیر باران باید دید

آفلاین پیام ابراهیمی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1123
    • پلت ولگ
پاسخ به: بهترین روش برای بک اپ
« پاسخ #1 : 25 تیر 1389، 11:04 ب‌ظ »
اگر فقط می خواین از فایل های سیستمی بک آپ بگیرین من ۲ راه رو پیشنهاد می کنم

۱- FSArchiver که کل یک پارتیشن هاردتون رو بک آپ می گیره و به سادگی اون رو سر جاش بر می گردونه
۲-Remastersys که کل سیستم شما رو به همراه تغییراتتون و نرم افزارهای نصب شده روی سیستمتون رو به صورت یک DVD قابل نصب در میاره که روی هر کامپیوتر دیگه ای هم قابل نصبه
« آخرین ویرایش: 26 تیر 1389، 09:17 ق‌ظ توسط پیام ابراهیمی »
http://www.palatvalg.com اینم وبلاگ جدید منه...

آفلاین esfahan2000

• Full Member
  • *
  • ارسال: 214
  • VA)(ID
« پاسخ #2 : 25 تیر 1389، 11:46 ب‌ظ »
البته اینم بگم که ویندوز هم دارم ......
پس اگه از کل هارد بگیرم اونم  چطور میشه ؟
از اونم میگیره؟
چترها را باید بست/زیر بارن باید رفت/فکر را خاطره را زیر باران باید برد/با همه مردم شهر زیر باران باید رفت/دوست را زیر باران باید دید

آفلاین پیام ابراهیمی

• High Hero Member
  • *
    • پلت ولگ
« پاسخ #3 : 25 تیر 1389، 11:58 ب‌ظ »
برای FsArchiver بله... تفاوتی نداره سیستم عامل چی باشه... اما Remastersys فقط روی اوبونتو و کوبونتو و دبیان و مینت و توزیع های مشابه جواب میده!
« آخرین ویرایش: 26 تیر 1389، 09:17 ق‌ظ توسط پیام ابراهیمی »

آفلاین th54_2005

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 31
« پاسخ #4 : 26 تیر 1389، 01:17 ق‌ظ »
اگر فقط می خواین از فایل های سیستمی بک آپ بگیرین من ۲ راه رو پیشنهاد می کنم

۱- FSArchiever که کل یک پارتیشن هاردتون رو بک آپ می گیره و به سادگی اون رو سر جاش بر می گردونه
۲-Remastersys که کل سیستم شما رو به همراه تغییراتتون و نرم افزارهای نصب شده روی سیستمتون رو به صورت یک DVD قابل نصب در میاره که روی هر کامپیوتر دیگه ای هم قابل نصبه
سلام دوست عزيز ميشه لينك دانلود FSArchiever بي زحمت لطف كني

باتشكر

آفلاین پیام ابراهیمی

• High Hero Member
  • *
    • پلت ولگ
« پاسخ #5 : 26 تیر 1389، 09:15 ق‌ظ »
دوست عزیز اگر توی گوگل سرچ کنین: FSArchiver
لینک دانلودش رو پیدا می کنین!!

توی مخازن هم هست:

sudo apt-get install fsarchiver
« آخرین ویرایش: 26 تیر 1389، 09:18 ق‌ظ توسط پیام ابراهیمی »

آفلاین سوزه

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 487
پاسخ : پاسخ به: بهترین روش برای بک اپ
« پاسخ #6 : 02 شهریور 1392، 01:08 ب‌ظ »
برای FsArchiver بله... تفاوتی نداره سیستم عامل چی باشه... اما Remastersys فقط روی اوبونتو و کوبونتو و دبیان و مینت و توزیع های مشابه جواب میده!
اصلا اینطور نیست! من چند روز قبل از ویندوز 8.1 preview که تو یک پارتیشن نصب کرده بودم با fsarchiver بک آپ گرفتم که روی 99٪ وایستاد و پیغام داد که ایمیج گرفته شده و یه توضیحاتی هم داد که یادم نیست،امروز هم موقع restore کردن آن بک آپ روی 95% وایستاد که البته بک آپ restore شد ولی چون کامل 100 نبود وقتی ویندوز را بوت کردم دیدم هیچ چیزی باز نمیشه،آیکونها سیاه نشان داده میشدند و .... که مسلما با یک چنین ویندوزی نمیشه کار کرد پس پاکش کردم.با جستجوی fsarchiver ntfs به صفحه توضیحات Cloning-ntfs سایتش * وارد شدم که نوشته:

نقل‌قول
.... Tests have been made with Windows XP, 2003, Vista, ...

...Since fsarchiver is a quite recent program, you must be careful: it's not yet considered as stable so there is a risk that data are not preserved or that you don't get what you expect when you restore your partition because it may still have bugs. Fortunately there is no risk to damage your original partition when you just save its ntfs filesystem to an archive. The partitions are mounted read-only during the backup, ...

...The ntfs support in fsarchiver is still unstable and incomplete so you must be careful and you should not use it on critical filesystems....

*: www.fsarchiver.org/Cloning-ntfs

برای بک آپ گیری از پارتیشن ntfs به خصوص پارتیشن ویندوز از این نرم افزار استفاده نکنید.
« آخرین ویرایش: 02 شهریور 1392، 10:21 ب‌ظ توسط تازه وارد »
دیگه در این انجمن Log in و فعالیتی نخواهم داشت.

آفلاین علی هردان

• Full Member
  • *
  • ارسال: 243
« پاسخ #7 : 02 شهریور 1392، 06:44 ب‌ظ »
اصلا اینطور نیست! من چند روز قبل از ویندوز 8.1 preview که تو یک پارتیشن نصب کرده بودم با fsarchiver بک آپ گرفتم که روی 99٪ وایستاد،امروز هم موقع restore کردن آن بک آپ روی 95% وایستاد،با جستجوی fsarchiver ntfs به صفحه توضیحات Cloning-ntfs سایتش * وارد شدم که نوشته:

نقل‌قول
.... Tests have been made with Windows XP, 2003, Vista, ...

...Since fsarchiver is a quite recent program, you must be careful: it's not yet considered as stable so there is a risk that data are not preserved or that you don't get what you expect when you restore your partition because it may still have bugs. Fortunately there is no risk to damage your original partition when you just save its ntfs filesystem to an archive. The partitions are mounted read-only during the backup, ...

...The ntfs support in fsarchiver is still unstable and incomplete so you must be careful and you should not use it on critical filesystems....

*: www.fsarchiver.org/Cloning-ntfs

برای بک آپ گیری از پارتیشن ntfs به خصوص پارتیشن ویندوز از این نرم افزار استفاده نکنید.
خیلی تشکر میکنم که تاپیک ۳ سال پیش رو بالا آوردی  ;D

آفلاین سوزه

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 487
« پاسخ #8 : 02 شهریور 1392، 10:27 ب‌ظ »
خیلی تشکر میکنم که تاپیک ۳ سال پیش رو بالا آوردی  ;D
سه سال قبل یا سه هفته قبل چه فرقی میکنه؟ راجع به این نرم افزار که تاپیک مخصوص موجود نبود با جستجوی fsarchiver چند تاپیک پیدا شد و این تاپیک را مناسبتر دیدم چون اون کاربر یک راهنمایی اشتباه کرده بود گفتم همینجا بگم که کسی اشتباه منو تکرار نکنه،پست قبلیمو هم ویرایش کردم.
دیگه در این انجمن Log in و فعالیتی نخواهم داشت.