انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: با تموم شدن زمان پشتیبانی چه اتفاقی خواهد افتاد؟ و مشکل قطع و وصل شدن اتصال [حل]  (دفعات بازدید: 1288 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین علی هردان

• Full Member
  • *
  • ارسال: 243
سلام. من رفتم یه جایی کلی کلاس گذاشتم و کلی از لینوکس تعریف کردم  ::)
و قرار بر این شد که من برم برای سرورشون دبیان نصب بکنم. همین کار رو هم کردم و همه چیز خوب بود. اما بخاطر یک مشکل عجیب و غریب، که اولین بار بود باش مواجه میشدم، مجبور شدم دبیان رو پاک کنم و بجاش لوبونتو نصب بکنم.
مشکل این بود که وقتی بقیه کامپیوترها میخواستن به سرور وصل بشن، یه بار میتونستن، یه بار نمیتونستن. مدام ارتباطشون قطع و وصل میشد در حالی که سرور کاملا به شبکه متصل بود. اما ارتباط کاربران با سرور قطع و وصل میشد. (اگه راه حلش رو میدونید بگید)
خب، نصب لوبونتو موفقیت آمیز بود، نسخه ۱۳.۰۴ رو نصب کردم و مشکلی که روی دبیان بود حل شد. حالا برام این سوال هست که اگه پشتیبانی نسخه ۱۳.۰۴ به پایان برسه برای سرور مشکل جدی پیش میاد؟؟ حتما باید آپگرید کنه؟ یا میتونه روی همین نسخه بمونه؟؟
« آخرین ویرایش: 02 شهریور 1392، 12:05 ب‌ظ توسط علی هردان (ojZim) »

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
مسلما حتی اگه مشکلی هم پیش نیاید باید آپدیت کنند تا هم امنیتشون بیشتر بشه هم از چیز های جدید استفاده کنند.
با تموم شدن پشتیبانی دیگه نمی تونند از مخازن براحتی برنامه هاشون را نصب کنند و این خوب نیست
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین علی هردان

• Full Member
  • *
مسلما حتی اگه مشکلی هم پیش نیاید باید آپدیت کنند تا هم امنیتشون بیشتر بشه هم از چیز های جدید استفاده کنند.
با تموم شدن پشتیبانی دیگه نمی تونند از مخازن براحتی برنامه هاشون را نصب کنند و این خوب نیست
کسی پاسخ کاملتری نداره؟

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
من زیاد با سرور کار نکردم، ولی خب چرا اوبونتو سرور نصب نکردی براشون؟
http://www.ubuntu.com/download/server
نسخه‌ی ۱۲٫۰۴ تا آپریل ۲۰۱۷ ساپورت می‌شه.
http://en.wikipedia.org/wiki/Ubuntu_%28operating_system%29#Releases
دبیان نسخه‌ی چند نصب کردی؟ سیستم‌عامل ورک استیشن‌ها چی بود؟
« آخرین ویرایش: 31 امرداد 1392، 04:06 ب‌ظ توسط سلمان م. »

آفلاین علی هردان

• Full Member
  • *
من زیاد با سرور کار نکردم، ولی خب چرا اوبونتو سرور نصب نکردی براشون؟
http://www.ubuntu.com/download/server
نسخه‌ی ۱۲٫۰۴ تا آپریل ۲۰۱۷ ساپورت می‌شه.
http://en.wikipedia.org/wiki/Ubuntu_%28operating_system%29#Releases
دبیان نسخه‌ی چند نصب کردی؟ سیستم‌عامل ورک استیشن‌ها چی بود؟
اون لحظه‌ای که رفتم برای نصب، تنها توزیعی که دم دستم بود لوبونتو بود و فکر کردم گزینه خوبی هست. البته واقعا هم گزینه خوبیه ولی مسلما اوبونتو سرور بهتره برای این کار. ای کاش همون رو نصب میکردم...

من دبیان استیبل (۷) نصب کرده بودم. سیستم عامل ورک استیشن‌ها همگی ویندوز هستن.
وقتی دبیان رو نصب کرده بودم مسئول کامپیوترشون خیلی خیلی کف کرده بود  ;D عاشق دبیان شده بود. اما بخاطر این مشکل مجبور شدم عوضش کنم. اگه راه حلش رو یافتم حتما دوباره دبیان نصب می‌کنم.

آفلاین farshid-foss

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 283
    • محتوای باز
سلام
کتاب «نصب و برپاسازی سرورهای لینوکس» نوشته: آلن باغومیان (انتشارات نص) شاید بتونه کمکت کنه. البته ناگفته نماند که بنده شخصا این کتاب رو نخوندم ولی تا اونجایی که میدونم بر اساس توزیع دبیان نوشته شده.
فصل اول کتاب رو هم از اینجا میتونی دانلود کنی:
http://libooks.ir/index.php/network/153-linux-severs-abaghumian-1-1
حالا بازم صبر کن و ببین اساتید چی میگن؛ بعد کتاب رو تهیه کن.
تا خدای نکرده هزینه بیخود خرج نکرده باشی و ما هم مش غلام میرزا بشیم! ;D
موفق باشی

آفلاین علی هردان

• Full Member
  • *
سلام
کتاب «نصب و برپاسازی سرورهای لینوکس» نوشته: آلن باغومیان (انتشارات نص) شاید بتونه کمکت کنه. البته ناگفته نماند که بنده شخصا این کتاب رو نخوندم ولی تا اونجایی که میدونم بر اساس توزیع دبیان نوشته شده.
فصل اول کتاب رو هم از اینجا میتونی دانلود کنی:
http://libooks.ir/index.php/network/153-linux-severs-abaghumian-1-1
حالا بازم صبر کن و ببین اساتید چی میگن؛ بعد کتاب رو تهیه کن.
تا خدای نکرده هزینه بیخود خرج نکرده باشی و ما هم مش غلام میرزا بشیم! ;D
موفق باشی
فصل اولش رو خوندم، فوق العاده بود  ;D
خیلی کامل و خوب توضیح داده بود. شاید خریدمش.

منتظر نظر دوستان برای حل این مشکل هستم. همچنین میخوام بدونم با تموم شدن زمان پشتیبانی چی میشه؟
شدیدا منتظرم  ;D

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4877
  • masoft قدیم
با تمام شدن پشتیبانی، دیگه بروزرسانی برای اون توزیع ارائه نمی‌شه و دیگه روی امنیت اون سرور نمی‌تونید حساب کنید.

Lubuntu توزیع مناسبی برای سرور نیست! از Debian Stable یا Ubuntu Server استفاده کنید.

آفلاین siavash_siavash

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 271
حالا چرا همتون گیر دادین به دبین و اوبونتو؟؟ چرا یکی از CENT OS یا REDHAT حرفی نمیزنه؟ اینا واسه سرور اگه بهتر از دبین و اوبونتو نباشن، کمتر هم نیستن.
البته OPEN BSD بالاترین امنیتو داره ولی تعداد کمی کار کردن باهاشو بلدن.
بعد از پایان مدت ساپورت هم همونطور که دوستان گفتن دیگه نمیتونی سیستم عاملو آپدیت کنی که این برای یه سرور فاجعه هست.
« آخرین ویرایش: 01 شهریور 1392، 11:10 ق‌ظ توسط siavash_siavash »

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1320
ubuntu server پشتیبانی 5 ساله و redhat , centos پشتیبانی 7 ساله دارند.

آفلاین علی هردان

• Full Member
  • *
سلام. امروز متوجه شدم مشکلی که روی دبیان بود، روی لوبونتو هم هست. اما مشکل از توزیع لینوکس نبود  ;D از شبکه اونجا بود. با عوض کردن کابل، مشکل قطع و وصلی حل شد. کلی سرکار رفتیم  :o نباید دبیان رو پاک میکردم...

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
با عوض کردن کابل، مشکل قطع و وصلی حل شد. کلی سرکار رفتیم  :o نباید دبیان رو پاک میکردم...
نمی‌شه باز دوباره بری و براشون دبیان نصب کنی؟ آخه در آینده با لوبونتو شاید دچار مشکل بشن و «گل و بلبل» حواله‌ات می‌کنن.  ;)

آفلاین علی هردان

• Full Member
  • *
با عوض کردن کابل، مشکل قطع و وصلی حل شد. کلی سرکار رفتیم  :o نباید دبیان رو پاک میکردم...
نمی‌شه باز دوباره بری و براشون دبیان نصب کنی؟ آخه در آینده با لوبونتو شاید دچار مشکل بشن و «گل و بلبل» حواله‌ات می‌کنن.  ;)
حتما همین کار رو میکنم. با مسئولشون صحبت کردم اونم گفت حتما باید دوباره دبیان نصب بشه  ;D