انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در نصب dep در اوبونتو 8.10  (دفعات بازدید: 2995 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین taher1983

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
مشکل در نصب dep در اوبونتو 8.10
« : 19 بهمن 1387، 04:40 ب‌ظ »

من برای نصب دو برنامه مهم یعنی k3b و kdebluetooth مجبور شدم تعداد زیادی دپندنسی رو دانلود کنم که نزدیک به 40 مگابایت شد بعد از دانلود dep
 ها از مخازن اوبونتو 8.10 حالا به یه مشکل برخوردم در حین نصب بسته  libsoprano4 پیام داد که پیش نیاز من یعنی soprano-daemon باید نصب شود من هم این بسته رو دانلود کردم و در حین نصب به من می گه که باید بسته libsoprano4  رو نصب کنی ما بالاخره نفهمیدیم کی پیش نیاز کیه ؟  ](*,) ](*,)

آفلاین alis313

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 313
  • هو معکم اینما کنتم
پاسخ به: مشکل در نصب dep در اوبونتو 8.10
« پاسخ #1 : 19 بهمن 1387، 05:15 ب‌ظ »
حاجی چرا از خود مخازن نصبش نمی کنی که این مشکلاتو نداشته باشی.
sudo apt-get install k3b

آفلاین taher1983

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #2 : 19 بهمن 1387، 06:05 ب‌ظ »
من اینترنت ندارم

آفلاین taher1983

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #3 : 20 بهمن 1387، 05:27 ب‌ظ »
این مشکل در مورد cairo -dock هم همینطور هست من نمی فهمم آیا کسی این موضوع رو فهمیده لااقل علتش رو هم بگه بد نیست من دپندنسی ها رو به صورت دستی وارد کردم باز هم مشکلی حل نشد من نمی دونم این بینظمی از کیه ؟

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
« پاسخ #4 : 20 بهمن 1387، 05:55 ب‌ظ »
اون طوری که از معنی پیش نیاز معلومه همه این ها به هم ربط دارن و انگار به هم لینک خوردن که باید تمامی لینکها چک بخورن . اگه اینترنت ندارید چرا از سی دی هما استفاده نمی کنید ؟

آفلاین alis313

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 313
  • هو معکم اینما کنتم
« پاسخ #5 : 20 بهمن 1387، 06:10 ب‌ظ »
من یه راه بهت پیشنهاد می دم که مشکلت صد در صد حل میشه البته این ابتکار استاد عزیزم PC2st.ir هستش.
برو تو سیناپتیک و بسته ای رو که می خوای نصب کنی انتخاب کن و بعد apply رو بزن و اون می خواد که تایید کنی و بعد از تایید می خواد که به اینترنت وصل بشی و چون نمی تونه به اینترنت وصل بشی پیغام fail میده و یه پنجره باز میشه که بسته ایی رو که می خواسته دانلود کنه به همراه لینکشون بهت گزارش میده خوب ما هم از این گزارش کمال استفاده رو می کنیم واونا رو کپی کرده و در یه فایل متنی ذخیره می کنیم و حالا می تونی اون فایل رو بری و رو هر سیستم که به اینترنت وصله تک تک لینکها رو دانلود کنی به همین راحتی.

آفلاین Farshid

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 613
« پاسخ #6 : 20 بهمن 1387، 07:45 ب‌ظ »
من یه راه بهت پیشنهاد می دم که مشکلت صد در صد حل میشه البته این ابتکار استاد عزیزم PC2st.ir هستش.
برو تو سیناپتیک و بسته ای رو که می خوای نصب کنی انتخاب کن و بعد apply رو بزن و اون می خواد که تایید کنی و بعد از تایید می خواد که به اینترنت وصل بشی و چون نمی تونه به اینترنت وصل بشی پیغام fail میده و یه پنجره باز میشه که بسته ایی رو که می خواسته دانلود کنه به همراه لینکشون بهت گزارش میده خوب ما هم از این گزارش کمال استفاده رو می کنیم واونا رو کپی کرده و در یه فایل متنی ذخیره می کنیم و حالا می تونی اون فایل رو بری و رو هر سیستم که به اینترنت وصله تک تک لینکها رو دانلود کنی به همین راحتی.
درود

جناب tux313 ایشون بسته‌ها رو دریافت کرده اون بالا هم نوشته و الان هر دوتا رو داره اما در نصبشون مشکل داره ;)

taha1983 جان دوست داشتم راهی رو که بهت پیشنهاد کردم امتحان کنی و خبرشو بهم بدی اما هر جور دوست داری من برای حل مشکل شما بود که پیشنهاد دادم :)

موفق و پیروز باشی ...
معنای واقعی اوبونتو این است که "آدمی به کمک انسانهای دیگر به گوهر آدمیت میرسد"

آفلاین ahmed

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1069
    • یادداشت‌های یک دوست‌دار نرم‌افزارهای آزاد
« پاسخ #7 : 20 بهمن 1387، 07:47 ب‌ظ »
البته اگه بسته هایی رو که دانلود کرده اید، در دایرکتوری var/cache/apt/archives کپی کنید، همه چیز استاندارد پیش می ره و نیازی به نصب دستی نیست. یعنی بعد از کپی کافیه که دوباره به synaptic برید و بسته های مورد نظری که دانلود کرده اید رو تیک بزنید و apply رو بزنید.
 :)

آفلاین Farshid

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 613
« پاسخ #8 : 20 بهمن 1387، 08:08 ب‌ظ »
البته اگه بسته هایی رو که دانلود کرده اید، در دایرکتوری var/cache/apt/archives کپی کنید، همه چیز استاندارد پیش می ره و نیازی به نصب دستی نیست. یعنی بعد از کپی کافیه که دوباره به synaptic برید و بسته های مورد نظری که دانلود کرده اید رو تیک بزنید و apply رو بزنید.
اوه چه نکته‌ای رو دست گرفتی ها!!!

اصلا می‌شه کل بسته‌هایی رو که ایشون دریافت کرده در اون مسیر ریخت و از خط فرمان هم دستور نصب داد که البته با راهی که ahmed جان گفت فرقی نمی‌کنه ;)
معنای واقعی اوبونتو این است که "آدمی به کمک انسانهای دیگر به گوهر آدمیت میرسد"

آفلاین taher1983

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #9 : 22 بهمن 1387، 09:40 ق‌ظ »

البته من بسته ها رو دانلود کردم این که گفتید روش خوبیه ولی  اصلا تو سیناپتیک K3B نیست . ::) ::)

من این روش رو انجام دادم و ریختم تو مسیر مورد نظر ولی تو سیناپتیک وقتی سرچ می کنم این بسته رو پیدا نمیکنه مثلا بسته libsoprano4 رو مسیر ریختم ولی تو سیناپتیک خبری ازش نیست .  ::) ::)

البته این سوال من شاید زیاد ربط نداشته باشه نمیشه برای نصب یک بسته کل دپندنسی های اونارو فهمید بعد بری یه سره دانلودش کنی ؟

آفلاین taher1983

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #10 : 22 بهمن 1387، 09:43 ق‌ظ »
یه نکته دیگ اینه که من دپندنسی ها رو از مخازن مختلف 8.10 دانلود کردم آیا ربطی داره به نظر من که نباید داشته باشه . ولی dep های آخر رو از لینک خود پس نیاز گرفتم .