سلام به همه دوستان منهم با خرید یکعدد دی وی دی اوبونتو 8.10 از فروشگاه لینوکس شاپ به جمع دوستداران و کاربران اوبونتو پیوستم ( جا داره از
آقای میردامادی که بخاطر 2 بار برگشت خوردن بسته درخواستی من بعلت سهل انگاری کارکنان اداره پست متحمل زحمات زیادی شدند اینجا تشکر بکنم واقعا دستشون درد نکنه) با راهنماییهایی که تو انجمن و ویکی بود من اوبونتو رو کنار ایکس پی نصب کردم و دسکتاپ kde رو هم بصورت کامل و بدون نقص کنار گنوم نصب کردم تا یه مدت هر دو تا دسکتاپ رو امتحان کنم و از میونشون یکی رو انتخاب کنم ولی با دیدن این تاپیک یه سئوال به ذهنم رسید و اونهم اینه که تو نسخه 8.04 در حالت نصب از داخل ویندوز که یه فایلی به اسم wuby تو سی دی اون نسخه بود میتونستیم به راحتی اوبونتو رو از داخل ویندوز نصب کنی و هرموقع خواستی از تو Add removw programs اونو پاک کنی این عکس منوی install inside windows مربوط به اوبونتو 8.04 هستش
ولی تو این نسخه تو ویندوز اون گزینه install inside windows وجود نداره آیا برا من اینطوری هستش یا تو این نسخه این گزینه رو برداشتن این عکس هم مال اوبونتو 8.10 هستش
حالا از دوستان خواهش میکنم بگن چه بلایی سر این برنامه wuby اومده من اونو از سایت اوبونتو گرفتم حدود یک مگ هستش ولی نفهمیدم چطور اونو باید بزارم تو دی وی دی اوبونتو