انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در نصب یوبونتو 8.1 در حالت inside windows  (دفعات بازدید: 4652 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین متالیک

• Newbie
  • *
  • ارسال: 10
سلام
من می خوام یوبنتو 8.1 رو در حالت inside windows نصب کنم ولی وقتی مرحله ی checking checksum رد می شه ارور می ده و نصب دیگه انجام نمی شه، می خوام رو یه پارتشین که 9 گیگ خالی داره نصب کنم.
با تشکر

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
سلام
من می خوام یوبنتو 8.1 رو در حالت inside windows نصب کنم ولی وقتی مرحله ی checking checksum رد می شه ارور می ده و نصب دیگه انجام نمی شه، می خوام رو یه پارتشین که 9 گیگ خالی داره نصب کنم.
با تشکر

سلام دوست عزیز به دنیای لینوکس خوش اومدی اون پیام یعنی اینکه دیسک و یا ایمیج اوبونتوی شما سالم نیست و احتمالا بد دانلود شده و یا اگه دیسک بوده بعدا خراب شده شما حالا یا باید دوباره اونو دانلود کنید و یا با قیمت ارزون از دو فروشگاه مطمئن لینوکسی خریداری بفرمایید

www.sito.ir

http://www.linuxshop.ir/

موفق باشید

آفلاین متالیک

• Newbie
  • *
تشکر، نه مشکلی از لحاظ دانلود و رایت نیست.
بعد از checksums به اینترنت وصل می شه و می خواد دوباره یوبنتو رو از نو نصب کنه...

یک سوال: به غیر از این حالت، روش دیگه ای وجود نداره که ویندوز و لینوکس رو با هم داشته باشیم؟

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
تشکر، نه مشکلی از لحاظ دانلود و رایت نیست.
بعد از checksums به اینترنت وصل می شه و می خواد دوباره یوبنتو رو از نو نصب کنه...

یک سوال: به غیر از این حالت، روش دیگه ای وجود نداره که ویندوز و لینوکس رو با هم داشته باشیم؟
اره خب از روش عادی نصب کن کاری نداره همون دیسک رو بزار تو درایو و ریستارت کن و وقتی اومد بالا رو گزینه install کلیک کن اینجوری

http://www.p30lords.com/forum/showthread.php?t=31779

موفق باشی

آفلاین متالیک

• Newbie
  • *
سلام مجدد
من اوبونتو رو کنار ویندوز با همین آموزشی که گذاشتید نصب کردم حالا می خوام uninstall کنم چطوری باید این کار رو بکنم!؟
با تشکر

آفلاین Farshid

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 613
سلام مجدد
من اوبونتو رو کنار ویندوز با همین آموزشی که گذاشتید نصب کردم حالا می خوام uninstall کنم چطوری باید این کار رو بکنم!؟
با تشکر

درود

دوست عزیز شما این تاپیک رو دیدین مشکل شما با انجام دادن اون کارها رفع نشد؟!!!

موفق... ;)
معنای واقعی اوبونتو این است که "آدمی به کمک انسانهای دیگر به گوهر آدمیت میرسد"

آفلاین متالیک

• Newbie
  • *
من دیگه در حالت inside windows نصب نکردم! با همین آموزشی که گذاشته بودید معمولی در کنار ویندوز نصب کردم حالا چه جوری باید uninstall کنم!؟

آفلاین xdvbxkaomx

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7
سلام به همه دوستان منهم با خرید یکعدد دی وی دی اوبونتو 8.10 از فروشگاه لینوکس شاپ به جمع دوستداران و کاربران اوبونتو پیوستم ( جا داره از آقای میردامادی که بخاطر 2 بار برگشت خوردن بسته درخواستی من بعلت سهل انگاری کارکنان اداره پست متحمل زحمات زیادی شدند اینجا تشکر بکنم واقعا دستشون درد نکنه) با راهنماییهایی که تو انجمن و ویکی بود من اوبونتو رو کنار ایکس پی نصب کردم و دسکتاپ kde رو هم بصورت کامل و بدون نقص کنار گنوم نصب کردم تا یه مدت هر دو تا دسکتاپ رو امتحان کنم و از میونشون یکی رو انتخاب کنم ولی با دیدن این تاپیک یه سئوال به ذهنم رسید و اونهم اینه که تو نسخه 8.04 در حالت نصب از داخل ویندوز که یه فایلی به اسم wuby تو سی دی اون نسخه بود میتونستیم به راحتی اوبونتو رو از داخل ویندوز نصب کنی و هرموقع خواستی از تو Add removw programs اونو پاک کنی  این عکس منوی install inside windows  مربوط به اوبونتو 8.04 هستش

ولی تو این نسخه تو ویندوز اون گزینه install inside windows وجود نداره آیا برا من اینطوری هستش یا تو این نسخه این گزینه رو برداشتن این عکس هم مال اوبونتو 8.10 هستش

حالا از دوستان خواهش میکنم بگن چه بلایی سر این برنامه wuby اومده من اونو از سایت اوبونتو گرفتم حدود یک مگ هستش ولی نفهمیدم چطور اونو باید بزارم تو دی وی دی اوبونتو
« آخرین ویرایش: 05 آذر 1387، 08:58 ب‌ظ توسط xdvbxkaomx »
دارم سعی خودمو میکنم لینوکسی بشم

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
سلام قرار نیست شما ووبی رو بکنی تو دیسک خودش باید باشه البته اون تو تمام سی دی های استاندارد خونواده اوبونتو هست مثل اوبونتو و یا کوبونتو و اما تو دی وی دی ها نه اون دوست ما هم که مشگل داشت برای بار اول با همین ووبی نصب کرده بود  منم زمانی اونو تست کردم و کاملا درست و صحیح کار میکنه ولی گفتم تو دیسک استاندارد هست

آفلاین متالیک

• Newbie
  • *
من دیگه در حالت inside windows نصب نکردم! با همین آموزشی که گذاشته بودید معمولی در کنار ویندوز نصب کردم حالا چه جوری باید uninstall کنم!؟

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *

سادست متالیک جان شما دیسک ویندوز رو بذار تو درایو و ریستارت کن و سپس از سی دی نصب ویندوز رو بوت کن سپس وقتی رفت تو انتخاب درایو واسه نصب  ویندوز تو اون مرحله بزن
دو درایو سواپ و اون یکی اصلی اوبونتو  رو که بصورت با فرمت ناشناخته نمایش داده میشود دیلیت کن میری روش و میزنی دکمه D رو و بعد L احتمالا و یا اینتر
ولی فرت نکن فقط دیلیت کن بیا بیرون سپس حالا روی اون بخش دیلیت شده که بصورت انلوکیت نشون داده میشه یه بار کلیک کن و سپس فرمت نکن بجاش کلید اسکیپ رو بزن و حالا دوباره که بخش انتخاب درایو جلوته دو بار کلید f3 رو بزن تا از روند نصب خارج بشی همین و ریستارت میکنی و با ویندوز بدرستی میای بالا فقط مراقب باش کدوم درایو رو دیلیت میکنی حواست جمع باشه اشتباهی نزنی درایوای ویندوزی خودتو نپرونی

انشالله در اینده باز هم به لینوکس بپیوندی و ما شاهد حضورت باشیم

موفق باشی ;)

آفلاین xdvbxkaomx

• Newbie
  • *
دوست عزیز ضمن تشکر از پاسختون باید بگم بله شما درست میگین باید تو خود دیسک اون فایل wubi باشه ولی تو دی وی دی که من از فروشگاه لینوکس شاپ گرفتم نیستش من خود فایل wubui رو از سایت اوبونتو دانلود کردم موقع اجرا همونطور که تو عکس زیر میبینید برای نصب سیستم عامل 4 تا گزینه اوبونتو ؛ کوبونتو ؛ زوبوتنو ؛ میدوبونتو وجود داره که طبیعتا نمیتونه تو فایل ووبی نسخه CD باشه چرا که این چهارتا تو نسخه DVD فقط میتونه باشخ ولی تو دی وی دی اوبونتوی من این فایل wubi اصلا وجود نداره

عکس فایل wubi که از سایت اوبونتو دانلود کردم

از همه دوستان بابت عکسهایی که گزاشتم غذر میخوام ولی فکر کنم دوستان دیگه ای هم باشن که این مسئله براشون مبهم باشه فقط میخوام این قضیه روشن بشه براشون و ال  من خودم اوبونتو رو کنار ویندوز نصب کردم ممنون از کمک و راهنمایی اساتید

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
اقا من گفتم تو دیسک استادارده یعنی cd تو dvd که wubi نمیزارن تقصیر علیرضا نیست که اون که به شما داده حتما خودتون سفارش دادین که دی وی دی باشه اگه ووبی میخوای از هر کدوم از دو فروشگاه باید cd اوبونتو رو سفارش بدی cd و نه dvd اون دی ویدی عوضش مزایای جالب داره میشه یه سری نرم افزار بعدا از روش ریخت تو اوبونتو البته زمان نصب تو هر دو حالت سی دی و دی وی دی دقیقا یه چیز نصب میکنن ولی تو دی وی دی یه پکیجهایی هست که گذاشتن بعدا به اوبونتو اضافه کنی پس ضر نکردی درسته دی وی دی ها ووبی ندارن مثله نسخه اصلی اوبونتو و کوبونتو که سی دی هست ولی عوضش مزایای دیگه دارن ولی اگه اصرار داری خب یه cd اوبونتو و یا کوبونتو  و یا چه بسا هردو با هم رو سفارش بده
« آخرین ویرایش: 07 آذر 1387، 01:46 ق‌ظ توسط حسن حبیبی »

آفلاین xdvbxkaomx

• Newbie
  • *
دوست عزیز من که خدای نکرده به علیرضا خان چیزی نگفتم نوکرشم هستم خیلی برا رسیدن این DVD بدستم اذیت شد آخه 2 بار پست اونو اشتباهی برگشت داده بود که بار سوم بدستم رسید من منظورم از پرسیدن این قضیه این بود که بدونم اون ووبی چرا تو DVD نیستش منهم میدونم که جناب اقای میردامادی فایلارو خودش نذاشته تو DVD و فقط رایتش کرده ولی خوب به هر حال فهمیدم که ووبی رو فقط تو CD میزارن و تو DVD نمیزارن و چیزی که منو به شک انداخته بود عکس اول پست قبلیم هستش با توجه به اینکه 4 نسخه از اوبونتو رو تو قسمت Desktop Environment میشه دید فکر کردم تو DVD ]م باید باشه و من نمیتونم پیداش کنم به هر حال ممنون  ;D ولی خوب خیلی دوست دارم اون wubi رو یه جوری بچپونم تو DVD خیلی حال میده اگه بشه  \\:D/ باشه بابا ناراحت نشین دیگه به قسمتهایی که به ویندوز مربوط میشه فکر نمیکنم و دیگه هم راجع بهش حرف نمیزنم  :-X مگه اینکه بتونم اونو بزور بچپونم تو DVD  :P