انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: آیا php تنها جایگزین ASP.NET هست؟  (دفعات بازدید: 4218 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین علی هردان

• Full Member
  • *
  • ارسال: 243
پاسخ : آیا php تنها جایگزین ASP.NET هست؟
« پاسخ #15 : 09 شهریور 1392، 02:32 ب‌ظ »
خب پس این طوری که دوستان می‌فرمایند توسعه دهنده های مونو بیکار بودن که اومدن همچین چیزی درست کردن دیگه؟ :oops:
به نظر من خیلی کار بیخودی کردن  ???

آفلاین بهنام م ک

• Full Member
  • *
  • ارسال: 215
« پاسخ #16 : 09 شهریور 1392، 04:52 ب‌ظ »
البته نظر شما به عنوان یک دوست ارزشمنده اما حقیقتا قبولش ندارم و به شدت باهاش مخالفم.
زیاد اخلاقی نیست که مایی که خونه نشستیم به این راحتی کارهای بزرگ بهترین مهندسای دنیا رو زیرسوال ببریم.اونم بدون دلیل!!!
خوشحال میشم دلیل شما رو بدونم.
من از آنچه تو میگویی بیزارم ولی تا پای مرگ از حق تو برای گفتن آن دفاع میکنم

آفلاین علی هردان

• Full Member
  • *
  • ارسال: 243
« پاسخ #17 : 09 شهریور 1392، 05:37 ب‌ظ »
البته نظر شما به عنوان یک دوست ارزشمنده اما حقیقتا قبولش ندارم و به شدت باهاش مخالفم.
زیاد اخلاقی نیست که مایی که خونه نشستیم به این راحتی کارهای بزرگ بهترین مهندسای دنیا رو زیرسوال ببریم.اونم بدون دلیل!!!
خوشحال میشم دلیل شما رو بدونم.
خطابتون به من هست؟  ??? ای کاش نقل قول می‌کردید که معلوم باشه با کی دارید صحبت می‌کنید  ;D
مسلما پروژه‌ای که کارایی و استفاده‌ای نداشته باشه، پروژه بیخودی هست. کسی که میخواد از دات نت استفاده بکنه، میره همون ویندوز رو نصب می‌کنه. کسی که میاد طرف لینوکس، کلا بی‌خیال دات نت و اینجور حرف‌ها میشه. حالا این مهندسان زحمتکش (!) میخوان کاری کنن که برنامه‌های دات نت روی همه سیستم عامل‌ها اجرا بشن...

آفلاین بهنام م ک

• Full Member
  • *
« پاسخ #18 : 09 شهریور 1392، 05:59 ب‌ظ »
به خاطر اینکه دات نت به خودی خود چیز بدی نیست!!
به نظر من دات نت و سی شارپ که زبان پیش فرض دات نته بزرگترین و استاندارد ترین کاره مایکروسافته.
درسته که هیچ کدوم از ما سیاست های تجاری مایکروسافت رو قبول نداریم اما این دلیل نمیشه که چشممون رو روی دات نت ببندیم.

بعدشم اینکه هنوزم که هنوزه ویندوز محبوبترین سیستم عامل دسکتاپه(متاسفانه!!!) و کاربراش برنامه های کاربردی باکیفیت و استاندارد میخوان.من به عنوان یک برنامه نویس همیشه میخوام که توی این حرکت و تامین نیازها سهیم باشم و به نظرم بهترین پلتفرم برای وینوز همین دات نتی هست که شما بدون اطلاع و آگاهی در موردش به این شکل صحبت میکنین.پس به من حق بدین اگه دارم برای شفلم و کارم دلسوزی میکنم و لطفا بغض و کینه رو بذارید کنار و با نیتی پاک و البته اطلاعات کافی در مورد بزرگترین فن آوری های دنیای نرم افزار صحبت کنین.
باور کنین انسالهایی در جهت توسعه ی دات نت تلاش کردن که تا دنیا دنیاست دیگه شبیهشون پیدا نمیشه.حالا درسته که بدبختانه این علم و آگاهیشون در جهت امیال و خواسته های (بعضا مادی گرایانه ی) مدیران مایکروسافت قرار گرفته اما این دلیل نمیشه که ما کورکورانه اونارو لعن و نفرین کنیم.

به نظر شما چی از این بهتر میشه که ما همچین فن آوری خلاقانه ای رو در کنار خودمون و در اختیار گنو/لینوکس دوس داشتنی مون داشته باشیم تا شاید سهم کوچیکی از بار پیشرفت مهندسی آزاد نرم افزار رو داشته باشیم؟

امیدوارم که عینک بدبینی رو از چشمامون برداریم و سعی کنیم به دنیا به چشم خیرخواهی نگاه کنیم نه با جهت گیری های فلسفی که اغلب چیزی هم حالیمون نیست دنیا رو برا خودمون تنگ کنیم.
من به عنوان یک مهندس نرم افزار آرمانم توسعه ی فن آوری نو برای همه ست!!!و تحقق این رویا از نظر من چیزی جز استفاده از تمام ظرفیت های دنیاس نیست که مهندسان مایکروسافت و توسعه دهنده گان مونو هم جزء سرآمدهاشون هستند!!!

یا حق

آفلاین DebianGod

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 461
  • Ruby
« پاسخ #19 : 09 شهریور 1392، 06:09 ب‌ظ »
تا جایی که من میدونم asp هم اپن سورس هست .مگر اینکه مثل php بیان با ابزاری مثل zend , ioncube کدش کنن من با مونو هم کارکردم چیز خوبیه فقط یه سوال این خروجی های مونو توی فایرفاکس ران میشه یعنی یه iis کوجیک ساخته میشه و پروژه توش ران میشه خب پس چجوری باید تو لینوکس asp اجرا کنیم؟
بدلیل متنفر بودن از ابونتو دیگه این فروم نمیام

آفلاین بهنام م ک

• Full Member
  • *
« پاسخ #20 : 09 شهریور 1392، 06:13 ب‌ظ »
گمون کنم iis جایی داخل آپاچی نصب میشه.
بخاطر همینه که میشه از سرورای لینوکسی برای بارگذاری صفحات ASP استفاده کرد.
البته مطمئن نیستم چون هنوز زیاد با مونو کار نکردم ::)

آفلاین DebianGod

• Sr. Member
  • *
  • Ruby
« پاسخ #21 : 09 شهریور 1392، 06:35 ب‌ظ »
اوکی تو سرچ ubuntu software center بزنید mono asp ببینید چه چیزای خفنی میاره حتی مازول اپاچی هم میاره

آفلاین محمدامین

• Full Member
  • *
  • ارسال: 208
« پاسخ #22 : 15 شهریور 1392، 03:34 ب‌ظ »
برای نصب سرور Asp:sudo apt-get -y install xsp4 mono-xsp4
برای راه اندازیش هم cd cd می‌کنید به داخل پوشه‌ی مورد نظرتون که فایل ها اونجا هستش بعد میزنین xsp4 خودش یه وب سرور روی 127.0.0.1:8080 راه میندازه.

خب پس این طوری که دوستان می‌فرمایند توسعه دهنده های مونو بیکار بودن که اومدن همچین چیزی درست کردن دیگه؟ :oops:
به نظر من خیلی کار بیخودی کردن  ???

خب این مگه بده؟

فکر برنامه‌نویسای NET. رو بکنید که تازه به گنو/لینوکس علاقه مند شدن؛ خب حالا اگر نتونن از اون استفاده کنن دلزده میشن و شاید بذارن برن!

ولی اگه همچین محیط کاملی این قابلیت رو هم داشته باشه اونا هم میان سمتش، استقبال می‌کنن و کمی با مونو و امثالش کار می‌کنن و آشنا میشن، بعد خودشون پی میبرن که زبان قوی‌تر و کامل‌تری هم وجود داره و بعد به سمت اون می‌روند.
« آخرین ویرایش: 15 شهریور 1392، 03:47 ب‌ظ توسط mamins1376 »

آفلاین DebianGod

• Sr. Member
  • *
  • Ruby
« پاسخ #23 : 15 شهریور 1392، 04:24 ب‌ظ »
من خودم دیروز پیش یه برنامه نویس خیلی استاد بودم که مبحث دات نت رو فول بود براش از لینوکس گفتم اومدیم دونه دونه تمام کامپومنت هارو روی این وب سرور تست کردیم جواب داد امید وارم تا چندروز دیگه بیاد رو لینوکس با مونو هم طراحی سخته ها :D

آفلاین محمدامین

• Full Member
  • *
  • ارسال: 208
« پاسخ #24 : 15 شهریور 1392، 05:37 ب‌ظ »
با همین mono-xsp4؟ یعنی کامله؟ کامل باشه که خیلی عالیه \\:D/

آفلاین بهنام م ک

• Full Member
  • *
« پاسخ #25 : 16 شهریور 1392، 05:04 ب‌ظ »
بعضیا معتقدن که کامله اما به نظر من هنوز کار داره تا کامل بشه ما انصافا قابل تحمله!