انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مخازن دی وی دی مشکل دارم؟؟؟دوستان عزیز کمک کنید  (دفعات بازدید: 3710 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mahdi1533

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 266
سلام من مخازن ایونتو 8.4 رو خریداری کردم و الان روی سیتمم یک سی دی رام و دی وی دی رایتر دارم و مخازن رو در دی وی دی رایتر گذاشتم و دستور
apt-cdrom1 addوارد کردم ولی این ‍پیغام برای من در ترمینال ظاهر شد و از طریف برنامه Software Sourcesهم رو گزینه add cdrom کلیک کردم ولی دی وی دی رایتر رو نمی شناسه و می ره سراغ سی دی رام و این پیغام ظاهر می شه E:Failed to mount the cdrom.و از طریق برنامه synaptic هم همین پیغام ظاهر می شه اکه امکان داره منو راهنمای کنید؟؟
در ترمینال این اینو می گهcommand not found
??? ???
« آخرین ویرایش: 20 آذر 1387، 10:10 ب‌ظ توسط mahdi1533 »

آفلاین mahdi1533

• Sr. Member
  • *
دوستان عزیز اگه می دونید کمک کنید ممنونو می شم
مخازنی که خریدم فقط سی دی رام رو می شناسه دی وی دی رامو نمی شناسه و مخازن هم بصورت دی وی دی هستم
و دی وی دی رام من هم در ابونتو این نام هستcdrom1ولی وقتی دستورات فوق را وارد می کنم با مشکل بر می خورم اگه می تونید کمک کنید
و از این طریق هم که عکس شو گذاشتم بازم با این مشکل بر می خورم دیکه نمی دونم باید چه کار کنم.دوستان یه کمکی بکنند

آفلاین mahdi1533

• Sr. Member
  • *
پاسخ به: مخازن دی وی دی مشکل دارم؟؟؟احل شد
« پاسخ #2 : 13 آذر 1387، 12:13 ب‌ظ »
بچه من مشکلم حل شد تو گپ ircمطرح کردم و جواب منو دادن
اینو می زارم شاید کسی همین مشکل منو داشته باشه با این دستور مشکلم حل شد
sudo apt-cdrom add -d=/media/cdrom1

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
لطفا عنوان تاپیک رو ویرایش کنید و عبارت {حل شد} را به انتهای آن اضافه کنید.

آفلاین mahdi1533

• Sr. Member
  • *
دوست عزیز مشکل شناساس دی وی دی رامم حل سده ولی یک مشکل دیگه که هست این که من در synapticکه برنامه ای رو نصب کنم با مشکل بر می خورم و این پیغام ظاهر می شه و من همه دی وی دی ها روامتحان کردم بازم این پیغام رو می ده
Please insert the disk labeled:
m2
in drive /cdrom/
و وقتی رو ی cancelکلیک می کنم این پیغام ظاهر می شه
W: Failed to fetch cdrom:[m2]/pool/multiverse/x/xvidcap/xvidcap_1.1.6-0.1ubuntu1_i386.deb
« آخرین ویرایش: 13 آذر 1387، 09:45 ب‌ظ توسط mahdi1533 »