پیش نوشت:: این پست من بر می گرده به قبل از زمانی که مدیریت مشغول بروز رسانی ی انجمن بود
ی دونه عقب افتادم.
============
@};-
بسمه الله
فقط از همه ی دوستان خواهش می کنم یکمی منطقی تر باشیم. CrazyTUX عزیز که تازه افتخار دادن و به جمع ما پیوسته اند و محمد بوذری ی گل ام! ناربه ی عزیز و همه ی کسانی که برام عزیز هستید ....
اینکه بشه ی همچین کاری رو کرد! از لحاظ فنی یکمی دور از انتظار هستش! مگر آنکه شما بتونید روی سوئیج های ISP تون تغییراتی رو ایجاد کنید.
*** این رو در اکثر لینک هایی که در این رابطه ارائه شده هم می تونید مشاهده کنید.
البته هرگز نمیشه چیزی رو به کل رد کرد! اما تا جایی که بنده خبر دارم.... ی همچین کاری از سمت کاربر امکان پذیر نیست.
خصوصا که اینجا محدودیت باند داریم. به فرض که بشه روی نوع بسته ها و توسط QoS ( البته بعید است ) تغییراتی داد و به نحوی میزان ترافیک عبوری رو هم افزایش داد! در نهایت با توجه به اینکه سقف ترافیک دارید! خب! خیلی زود تر تمام میشه و باقی ماه رو باید در آرامش و سکوت بسر کنید.
من هم با شما موافق ام، دانستن عیب نیست! ولی دانستن هرچیزی هم.... لزومی نداره. اتفاقا هدف همه ی ماها که اینجا ایم همینه...
****یاد گرفتن و یاد دادن****
من پیشنهاد می کنم این پست رو ادامه بدید! ولی ازش ی استفاده ی مفید کنیم. آیا واقعا به لحاظ فنی این باگ وجود داره؟
خب اگه هستش با ارائه ی اون به ی شرکت یی مثل سیسکو می تونید تحول ای در این زمینه ایجاد کنید.
اما هدف واقعا این هستش؟ هدف می تونه چیز دیگه یی هم باشه. با این روش بدونه اینکه ISP متوجه باشه! بیشتر از خط امون بهره ببریم.
توجه:: بهره! => معنا! میزان کار کرد سیستم نسبت به زمان
ی دیدگاه اقتصادی کاملا درست و منطقی! هر عقل سلیمی می پذیره. نه؟!
اما چرا نریم قفل ویندوز بشکنیم؟ (( خواهش می کنم که به پیش داوری نه بخونید اینا رو و نه نظر بدید )) => روی صحبت ام همه ی دوستان هستش
*** جواب:: من جوابی نمی دم...
ی خاطره :: ی بار یک آقای خیلی محترم ای داشت صحبت می کرد که نمی دونی! ما یکی رو تو فامیل داریم خدا! از تو خونه اش سیستم ما رو خاموش می کنه...
همه تون این کارو تو ویندوز باید دیده باشید SubSeven نه!؟
واقعا چقدر بار علمی داشت! در حد صفر! آیا دونستن ش ارزش یی هم داشت.
البته کسی که اون رو طراحی کرده! احسنت داره ! ۱+ اون دانش داشته....
ولی این همه هکر در پیتی های توی دنیا ریخته! تنها چیزی که می دونند اسم چند تا برنامه است (( الان اینو کنایه ب یکی از بهترین های انجمن گفتم ها )) می دونی که!
منم خیلی دوست دارم ی روزی هکر بشم. اما از پنج سال قبل که اون بنده ی خدا با اون داستان های خفن ش رو شنیدم! توبه کردم به اینقدر کم اش رضایت بدم.
*** اخه بد بختی سه سال قبل از اون با همون ساب-سون کوفتی پدر یکی از بزرگتری ISP های تهران رو در آورده بودم (ای....ار )
لوم ندید ها
ولی ی بازی بچه گانه بود! همین
این داستان رو گفتم که فرق بین کسب دانش رو با کسب مهارت در خلاف کاری رو بیان کنم.
در زمانی که شما مودم DSL اتون رو روشن می کنید! یکمی دور خودش می گرده تا ببین دنیا دست کی ی. بعد شروع می کنه از طریق خط ارتباطی ی خارجی یش دنبال ی جایی که خودش رو ازش آویزون کنه. (سوئیچ ISP) و بعد از سلام و علیک گرم و دوستانه یی که می کنند (احراض هویت اولیه - فکر کنم pap) ...
***فاراب غلط دیگته هام با شما
زیاد ولی سخت نگیر آبروم میره
... بر اساس آدرس مک شما سوئیچ می یاد و شما رو شناسایی می کنه و سرعت ارتباطی ی شما رو تعیین می کنه. ی مذاکره است! ولی اولیت با ISP نه شما
ی راه این هستش که مک آدرس یکی از مشترکین با سرعت خفن رو داشته باشید که بتونید ی کار خلاف رو رقم بزنید. اما اکثر ISP ها اینقدر ساده نیستد که به این راحتی به شما اعتماد کنند
CHAP:: پس اسم و رمز عبور برای بر قرار ارتباط از شما می خواهند. و البته با ساب نت سازی ی مجازی و بسیاری ترفند های بسیار علمی جلوی هر گونه اشتباه ی رو می بندند.
برداشت::
احتمالا باید خیلی خفن باشید که دخل سوئیچ || روتر || سرور احراض هویت || سرور حسابرسی و ی سرور دیگه از ISP تون رو در بیارید که بتونید سرعت ارتباطی ی خودتون رو افزایش بدید.
هکر ای با این مشخصات احتمالا در محل کار ش دسترسی به خط گیگ داره!
نیازی ب این بچه بازی ها نداره...
.
.
.
.
.
.
این ها رو هم عرض نکردم که به کسی اهانت یی شده باشه. لطفا با دید فنی ببینید! نه برداشت شخصی....
لومیون ی شعری داشت اون قدمی ندیما! گاهی زیر پست هاش می زند! ( البته ی خط ش هم تو ذهن ام نیست
)
اوبونتو یعنی .....
لینوکس یعنی .....
اوپن سورس یعنی .....
هر کسی تفسیر خودش رو از قانون داره! مرد انقلابی ی عزیزم.
خیلی قانون ها درست نیست. اما این دلیل خوبی برای نقض ش نیست. ==> خلاف قانون است.
اما میشه در جهت تغییر قانون گام برداشت. به جای خودش و به راه خودش و به سبک خودش... طبق قانون باید قانون های اشتباه رو از راه قانونی اصلاح کرد.
@}:-