انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: سریعترین و کارامدترین نرم افزارهای File Archiver کدام هستند؟  (دفعات بازدید: 1076 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سوزه

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 487
نرم افزار File Archiver پیش فرض کوبونتو Ark هستش من تا حالابا این نرم افزار اصلا نتونستم فایل rar ی را open و یا extract کنم! همش  گوشه ی نرم افزار داره Loading archive نشون میده،علتش چیه؟

شما از چه نرم افزاری برای این کار استفاده میکنید؟

در ویکیپدیا صفحه ای به منظور مقایسه نرم افزارهای File Archiver معروف وجود دارد* که در آنجا با نرم افزار PeaZip آشنا شدم ولی متاسفانه در وبگاه رسمی نرم افزار نسخه ای قابل نصب برای 64 بیت نبود،یک portable برای 64 بیت بود که از کتابخانه های 32 بیت استفاده میکنه.

این نرم افزار و همینطور نرم افزار 7zip تحت گنو لینوکس این مشکلات را دارند؟

هنوز هیچ کدام را امتحان نکرده ام به همین خاطر گفتم این تاپیک را بزنم که از تجربیات شما استفاده کرده باشم لطفا تجربیاتتان را در این زمینه بگید.

*: http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_file_archivers
« آخرین ویرایش: 13 آذر 1393، 09:58 ق‌ظ توسط سوزه »
دیگه در این انجمن Log in و فعالیتی نخواهم داشت.

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
برای باز کردن فشرده ها از این استفاده میکنم: http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,56892.0.html (با مجوز آپاچی). ولی در فشرده سازی ضعیفه (البته روی تستهای من).

آفلاین سوزه

• Sr. Member
  • *
برای باز کردن فشرده ها از این استفاده میکنم: http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,56892.0.html (با مجوز آپاچی). ولی در فشرده سازی ضعیفه (البته روی تستهای من).
سرعت extract کردنش در مقایسه با نرم افزارهای دیگه چطوره؟تا حالا باهاش مشکلی داشتید؟

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
ترمینالی ها هم خیلی خوبند مثلا tar ها را با دستور tar راحت اکسترکت یا کمپرس می کنم
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین سوزه

• Sr. Member
  • *
دیروز نرم افزار Ark را آپدیت کردم برای آپدیت بسته ی p7zip-full را نصب کرد بعد از آپدیت و ریستارت خودم بسته ی p7zip-rar را هم نصب کردم و یک فایل rar را باز کردم و دیدم اینبار برخلاف قبل وقتی یک فایل rar را باز میکنیم قشنگ پیغام میده که نمیتونه این فایل rar را باز کنه چون بسته ی unrar را نداره،unrar هم در دو نسخه متن باز و متن بسته موجوده که متن بازش قدیمیه و فایلهای rar3 (نسخه 3 فایل rar) و بالاتر را نمیتونه باز کنه و نصب میشه روی سیستم عامل و نرم افزاری مثل ark ازش پشتیبانی(استفاده)میکنه و نسخه ی متن بستش هم یک ابزار تحت خط فرمان است که توسط خود winrar ارائه میشه که برای Linux 64 بیت هم موجوده و یک نرم افزار به نام The Unarchiver هست که از RAR3 پشتیبانی میکنه و دارای رابط گرافیکی(GUI)برای OS X هست ولی برای گنو لینوکس و ویندوز و همینطور خود OS X دو ابزار خط فرمان ازش هست به نام های unar و lsar که unar در مخازن اوبونتو هستش و بستش شامل lsar هم هست چون کاملش میکنه،برای نصب unar دستور زیر را وارد کنید:

sudo apt-get install unar
همینطور که گفتم unar فاقد GUI هست ولی نرم افزار file roller از نسخه 3.6 به بعد از این ابزار پشتیبانی(استفاده)میکنه که با نصبش میتوانید از محیط گرافیکی file roller استفاده کنید. :)
« آخرین ویرایش: 30 شهریور 1392، 11:21 ق‌ظ توسط تازه وارد »