ubuntu system panel (USP۹)یک اجرا کننده آسان برای میز کار گنوم است که دسترسی به پوشه ها و نرم افزارها و موارد تنظیم شده دیگر را برای شما آسان می کند.این راهنما چگونگی نصب و پیکر بندی آن را در اوبونتو 8.10 بیان می کند.
من ضمانت نمی دهم که در سیستم شما کار کند!
نصب UPS:
یک ترمینال باز کنید (Applications > Accessories > Terminal):
نصب Subversion…
sudo apt-get install subversion
دانلود سورس USP :
mkdir -p ~/Downloads/SVN
cd ~/Downloads/SVN
svn checkout http://ubuntu-system-panel.googlecode.com/svn/trunk/ ubuntu-system-panel
نصب:
cd ubuntu-system-panel
./usp_update install fresh
اگر x86-64 دارید این دستور را نیز باید وارد نمایید:
sudo cp /usr/lib/python2.4/site-packages/usp/plugins/_keybind64.so _keybinder.so
و در نهایت:
killall gnome-panel
این دستور پنل ها را برای چند لحظه می برد.نگران نباشید!
USP الان نصب شده و آماده استفاده است.
چند دستور دیگر که ممکن است به کارتان بیاید:
به روز کردن USP :
cd ~/Downloads/SVN/ubuntu-system-panel
./usp_update update
حذف USP:
./usp_update uninstall
برای حذف کامل:
./usp_update uninstall complete
استفاده از ubuntu system panel:
روی قسمت خالی پنل راست کلیک و Add to Panel را انتخاب کنید:
از میان گزینه ها Ubuntu System Panel را انتخاب و بعد Add to Panel را و سپس Close را کلیک کنید:
حالا شما روی پنل تان System را مشاهده می کنید.روی آن کلیک کنید.Ubuntu System Panel را مشاهده می کنید:
ممکن است بخواهید به جای منوی Applications - Places - System این منو را قرار دهید.ابتدا روی Applications - Places - System راست کلیک و Remove From Panel را انتخاب کنید:
اگر بخواهید کاملا به گوشه پنل منتقل شود باید ابتدا آیکون ها را از حالت قفل خارج سازید.راست کلیک کنید و Lock To Panel را انتخاب کنید:
حالا با راست کلیک روی System و انتخاب Move آن را به گوشه پنل منتقل نمایید.
و بعد آن را قفل کنید(راست کلیک و Lock To Panel )
اگر دقت کرده باشید متوجه می شوید که در USP جایی به نام Places وجود ندارد.برای اضافه کردن، روی System راست کلیک و Preferences را انتخاب کنید:
بعد در تب Main پنجره Plugins را مشاهده میکنید.روی Add کلیک کنید.
Places را وارد کنید.
الان شما آن را در انتهای لیست plugins مشاهده می کنید.می توانید با دکمه های Move Up/Move Down آن راجابجا کنید.
تمام شد!لذت ببرید
منبع:
وبلاگ خودم!
نکته: تصویر ها چون زیاد بود و کپی نشد هر کار کردم،تصویریشو میتونید تو آدرس بالا ببینید.
موفق باشید.