0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
amin@linuxbox:~$ sudo apt-get install unrar-free
unrar -x filename.rar
خوب وقتی که دستور زیر رو برای فایلتون مینویسید، چه پیغامی میده؟کد: [انتخاب]unrar -x filename.rar
$ unrar -x filename.rarunrar 0.0.1 Copyright (C) 2004 Ben Asselstine, Jeroen DekkersExtracting from /home/amin/filename.rarExtracting filename.avi Failed Extracting filename.py Failed 2 Failed
دستور نصب که درستهولی بهترین نرم افزار برای مدیریت فایل های فشرده B1 ، فایل های rar رو هم پشتیبانی میکنه + n فایل دیگه
sudo apt-get install b1freearchiver
sudo apt-get install unar
میتونید بجای unrar-free بسته unrar رو نصب کنید. احتمالا با اون مشکلی نباشه.
unrar در دو نسخه متن باز و متن بسته موجوده که متن بازش قدیمیه و فایلهای rar3(نسخه 3 فایل rar)و بالاتر را نمیتونه باز کنه و نسخه ی متن بستش هم توسط خود winrar ارائه میشه که برای Linux 64 بیت هم موجوده که تحت خط فرمان اجرا میشه،و یک نرم افزار تحت خط فرمان هم موجوده به نام The Unarchiver که میتونه فایل rar3 را هم باز کنه,نرم افزار file roller از نسخه 3.6 به بعد از The Unarchiver پشتیبانی میکنه بنابراین با نصب The Unarchiver و file roller میتوانید فایلهای rar را باز و extract کرده.
نقلقول از: تازه وارد در 29 شهریور 1392، 03:56 بظunrar در دو نسخه متن باز و متن بسته موجوده که متن بازش قدیمیه و فایلهای rar3(نسخه 3 فایل rar)و بالاتر را نمیتونه باز کنه و نسخه ی متن بستش هم توسط خود winrar ارائه میشه که برای Linux 64 بیت هم موجوده که تحت خط فرمان اجرا میشه،و یک نرم افزار تحت خط فرمان هم موجوده به نام The Unarchiver که میتونه فایل rar3 را هم باز کنه,نرم افزار file roller از نسخه 3.6 به بعد از The Unarchiver پشتیبانی میکنه بنابراین با نصب The Unarchiver و file roller میتوانید فایلهای rar را باز و extract کرده.من فقط سورس رو پیدا کردم. پکچ برای اوبونتو نداره با پکچ منجر نصبش کنم؟
نقلقول از: Mr Nobody در 29 شهریور 1392، 04:10 قظدستور نصب که درستهولی بهترین نرم افزار برای مدیریت فایل های فشرده B1 ، فایل های rar رو هم پشتیبانی میکنه + n فایل دیگهمن این B1 رو نصب کردم اما الان هردفعه که کامپیوتر رو روشن میکنم یه پیام ظاهر میشه و میگه که ناتیلوس رو ریستارت کنید. این در حالیه که من هم ناتیلوس رو ریستارت کردم و هم چندبار تاحالا خود کامپیوتر رو ریستارت کردم. چطور مشکل رو حل کنم؟