انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: مشکل در نصب و فعال کردن کارت گرافیک [ ATI Radeon Mobility 7500 ] {حل شد}  (دفعات بازدید: 10736 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Manwe

• Full Member
  • *
  • ارسال: 234
یه توضیح تکمیلی رو بگم که برای کارت های گرافیک قدیمی ATI ( مثلا سری Mobility Radeon 9500 به قبل ) دیگه از طرف AMD درایوری منتشر نمیشه ! و به دلیل اینکه درایورهای قدیمی این شرکت برای این سری از کارت های گرافیک با نسخه های جدید X.Org در لینوکس , سازگاری نداره بنابراین تنها راه حل باقی مانده استفاده از درایور اپن سورس برای کارت گرافیک های قدیمی ATI هست که این درایور به صورت پیش فرض در اکثر توزیع های معروف از جمله K/Ubuntu 8.10 نصب هست. درایور اپن سورس ATI هر چند از نظر قدرت از درایور کد بسته ی شرکت AMD ضعیفتر هست ولی خوشبختانه به اندازه ای قوی هست که بازی های سه بعدی و افکت های تصویری رو به خوبی پشتیبانی می کنه. من حدود ۳ سال هست که از کارت گرافیک Mobility Radeon 9200 استفاده می کنم و هیچ وقت به نصب درایور نیاز نداشتم و از این بابت راحت بودم. فقط تنها کاری رو که انجام میدم ویرایش فایل xorg.conf و اضافه کردن چند option به آن برای افزایش سرعت و کارایی است. الان هم در کوبونتو ۸.۱۰ , افکت های دسکتاپ KDE4 رو به خوبی اجرا می کنم.
کجا بودی موقغی که این بیچاره داشت میزد تو سر خودش  :P
 \\:D/ آقا مبارکه درست شد ، خوشحال شدم :)
. - .
         \ v /
       \ \   / /
     \ (       ) /
       ^^.^^

آفلاین alish501

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 29
Manwe  هر چی ترکوندنی بود ترکوندی  \\:D/   ](*,)  :D
« آخرین ویرایش: 23 آذر 1387، 09:55 ق‌ظ توسط alish501 »