انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: پرشدن فضای هارد دیسک  (دفعات بازدید: 2604 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین sahand1000

• Full Member
  • *
  • ارسال: 128
  • یک دهاتی که از دهات ویندوزآباد به شهر لینوکس امده
پرشدن فضای هارد دیسک
« : 04 بهمن 1386، 10:21 ق‌ظ »
من وقتی که می خواستم اوبونتو رو نصب کنم فکر می کردم که اوبونتو به حجم زیادی برای نصب شدن احتیاج نداره بنابراین موقع پارتیشن بندی فقط ۵ گیگابایت برای قسمت file system در نظر گرفتم. من اول اوبونتوی ۷.۰۴ رو از روی CD نصب کردم و بعد با اینترنت اون رو به ۷.۱۰ آپگرید کردم اما نمی دونم چرا الان از اون ۵ گیگابایت فقط ۸۰ مگ فضای خالی باقی مونده با اینکه من هیچ برنامه خاصی هم روی سیستم نصب نکردم. حالا سوال من از شما دوستان اینه:

۱) ایا فایلهایی که از اینترنت دانلود می شودند اول روی هارد کپی شده و بعد نصب می شوند؟
۲) در صورتی که پاسخ سوال بالا مثبت است این فایلها در کدام فولدر کپی می شوند و ایا من میتوانم این فایلها را پس از نصب پاک کنم؟
۳) در صورتی که پاسخ سوال اول منفی است آیا من الان می توانم از حجم درایو های دیگر کم کنم و به حجم file system اضافه کنم ؟

lomion

• مهمان
پاسخ به: پرشدن فضای هارد دیسک
« پاسخ #1 : 04 بهمن 1386، 10:32 ق‌ظ »
۱) بله
۲) در /var/cache/apt/ اگه اشتباه نکنم دستور sudo apt-get clean خودکار این مخزن رو پاک می‌کنه.امتحان کنید ببینید چی می‌شه.
۳) -

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
« پاسخ #2 : 04 بهمن 1386، 11:11 ق‌ظ »
۳) برای اینکار اون پارتیشن باید حذف بشه و با یکی قبل یا بعدش که اون هم باید خالی باشه marge بشه. پیشنهادم این هستش که همیشه برای نصب لینوکس یه پارتیشن مجزا برای usr/ درست کنید هم سرعت لینوکستون بالا میره و هم اینکه فایلها تو اون پارتیشن نصب میشن و حجم پارتیشن / هم متعادل خواهد بود .

آفلاین sahand1000

• Full Member
  • *
  • ارسال: 128
  • یک دهاتی که از دهات ویندوزآباد به شهر لینوکس امده
« پاسخ #3 : 04 بهمن 1386، 12:36 ب‌ظ »
مهدی جون دستت درد نکته با همون دستور sudo apt-get clean خودش کار رو برام انجام داد.  \\:D/
ایشالا عروسیت !!

راستی اگر اون پارتیشنی که می خوام با این پارتیشن Merge کنم خالی نباشه، هیچ کاری نمیشه کرد؟ منظورم اینه که نمی تونم یک مقداری از فضای خالی اون پارتیشن رو به پارتیشن file system اضافه کنم ؟

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
« پاسخ #4 : 05 بهمن 1386، 11:35 ق‌ظ »
قربونت
در مورد سئوال آخرت تا جایی که خودم اطلاع دارم نه نمیشه باید حتما خالی باشه