انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: نمایش سایت ها بر روی یک سرور خانگی  (دفعات بازدید: 1832 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین edenarezo

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 40
  • گام های طبیعت را فراگیر؛ راز طبیعت، صبر است
نمایش سایت ها بر روی یک سرور خانگی
« : 23 مهر 1392، 05:58 ب‌ظ »
سلام

می خوام کامپیوتر خانگی رو تبدیل به سرور کنم ( البته برای تمرین) . طبق گفته دوستان، بر روی virtualbox سیستم عامل centos  رو نصب کردم. حالا سوال اینه که بعد از نصب آپاچی و اس کیو ال و غیره و آپلود سایت، برای اینکه بتونم سایت رو در مرورگر باز کنم و مشاهده کنیم، چه کار باید بکنم. می تونم مثل یک سرور واقعی، سایت رو در کامپیوتر دیگه مشاهده کنم؟

بعضی جاها دیدم که از طریق کارت شبکه یک ای پی اختصاص می دن. و از طریق ssh متصل می شن. با این کار، من به خواستم می رسم؟

من هیچ استعداد خاصی ندارم. من فقط عاشقانه کنجکاو هستم

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
پاسخ : نمایش سایت ها بر روی یک سرور خانگی
« پاسخ #1 : 23 مهر 1392، 08:12 ب‌ظ »
این روش تنها وقتی مفید خواهد بود که بخواید تنها از کامپیوتر خودتون اون سایت‌ها رو ببینید. اگر نیازی بیش از این دارید، بهتره یک VPS بگیرید.

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1610
    • در دفاع از آزادی بیان
« پاسخ #2 : 23 مهر 1392، 09:41 ب‌ظ »
جواب این سوال در اصل دو بخشه: ۱- چطوری وب سرور راه بندازم ۲- چطوری کامپیوترم رو به جهان وصل کنم

بخش اول رو تقریبا جواب دادی. باید اینها رو نصب کنی و ببینی اول از همون کامپیوتر و بعد از کامپیوتری توی همون شبکه دیده می شن یا نه. برای بخش دوم باید شبکه کاری کنی. معمولا کامپیوترهای ما توی خونه آی پی ثابت ندارن پس باید ببینی آی پی ات چیه و بعد ترافیک بیرون رو از مودم / روتری که داری هدایت کنی به اون کامپیوتر. اینکار معمولا با NAT یا DNZ انجام می شه. باید ببینی مودت کدوم قابلیت ها رو داره. بعد می تونی با آی پی به سرویس مورد نظرت برسی. مشکل اینکه آی پی گاهی عوض می شه رو هم می تونی با استفاده از سایت هایی مثل DyDNS حل کنی. در تمام این مراحل هم چیز یاد می گیری پس سعی نکن کپی پیست کنی یا سعی و خطا. یکی یکی اصطلاح ها رو یاد بگیر و پیش برو و قهرمانی (:
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین edenarezo

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 40
  • گام های طبیعت را فراگیر؛ راز طبیعت، صبر است
« پاسخ #3 : 24 مهر 1392، 12:38 ب‌ظ »
جواب این سوال در اصل دو بخشه: ۱- چطوری وب سرور راه بندازم ۲- چطوری کامپیوترم رو به جهان وصل کنم

بخش اول رو تقریبا جواب دادی. باید اینها رو نصب کنی و ببینی اول از همون کامپیوتر و بعد از کامپیوتری توی همون شبکه دیده می شن یا نه. برای بخش دوم باید شبکه کاری کنی. معمولا کامپیوترهای ما توی خونه آی پی ثابت ندارن پس باید ببینی آی پی ات چیه و بعد ترافیک بیرون رو از مودم / روتری که داری هدایت کنی به اون کامپیوتر. اینکار معمولا با NAT یا DNZ انجام می شه. باید ببینی مودت کدوم قابلیت ها رو داره. بعد می تونی با آی پی به سرویس مورد نظرت برسی. مشکل اینکه آی پی گاهی عوض می شه رو هم می تونی با استفاده از سایت هایی مثل DyDNS حل کنی. در تمام این مراحل هم چیز یاد می گیری پس سعی نکن کپی پیست کنی یا سعی و خطا. یکی یکی اصطلاح ها رو یاد بگیر و پیش برو و قهرمانی (:

ممنون . می تونی در اینباه چند تا منبع هم معرفی کنی.
من هیچ استعداد خاصی ندارم. من فقط عاشقانه کنجکاو هستم