سلام
قصد شرکت در این تاپیک رُ نداشتم اما مسائلی رُ دیدم که با خودم گفتم باید به یه سری شُبهها پاسخ بدم
طبق قانون انجمن تبلیغ و ترویج نرم افزارهای غیر آزاد ممنوع است !
انجمنهای فارسی اوبونتو از پذیرش هر گونه عنوانی که به هر نحوی کاربران را به استفاده از نرمافزارهای غیرآزاد مایل نماید معذور است و حق حذف، قفل، انتقال یا ویرایش چنین ارسالهایی را برای خود محفوظ میداند. مسلما انواع مقایسه بین نرمافزارهای آزاد و غیرآزاد شامل این بند نمیشود.
طبق این نقطه نظر ترویج کرنل لینوکس ممنوع است چون بخشی از آن آزاد نیست ، همچنین بسیاری از کدک های صوتی و تصویری آزاد نیستند از جمله Adobe Flash Player و ... از این دیدگاه ترویج ubuntu software Center نیز ممنوع است چون نرم افزارهای غیر آزاد را ترویج می کند ! همچنین ترویج unity نیز چون به طور کاملا متن باز ارائه نمی شود ممنوع است و در نتیجه ترویج اوبونتو نیز ممنوع است و اساسا خود این انجمن نیز ممنوع است ، این تناقض بسیار جالبی است که بنده بهش برخوردم ! اما سوال چرا باید ترویج این نرم افزارها ((ممنوع)) باشد آیا این با ((آزادی)) در تناقض نیست ! اگر نرم افزارهای آزاد اینقدر خوب هستند چرا از ترویج نرم افزارهای غیر آزاد می ترسیم ! و به قول ضرب المثلی ((مشک آن است که خود ببوید نه آن که عطار بگوید))
از ناظران انجمن خواهشمند است که این تایپک را مسدود نفرمایند چون این کار خلاف قانون صریح انجمن است و همچنین ناظرین محترم توجه داشته باشند که موضوع و سوال کاملا واضح است و هیچ گونه ابهامی ندارد که باعث گردد از این لحاظ نیز سبب مسدود شدن گردد ، سعی هم شده که توهینی به شخصی نباشد پس تنها چیزی که باید در جواب مطرح شود ، جواب همین سوال است نه پرداختن به این بحث که آیا این تایپک خلاف قوانین انجمن هست یا خیر ؟!
شما توافق میکنید که حتی الامکان از ارسال سوالات بصورت پیغام خصوصی برای ناظرین خودداری نموده و آنرا در انجمنها مطرح خواهید نمود تا برای دیگران نیز سودمند باشد.
کرنل لینوکس کجاش استفاده ازش ممنوعه؟
آیا شما میدونی اون بخشهاش کجاست؟
من تاحالا تاپیکی منباب استفاده از اون بخشهای غیر آزاد ندیدم
تازه تا اونجایی که من فکر میکنم منظور اون قسمت قوانین نرمافزارهای پولی هست که کرک میشن و ... مثل world of goo
و اینم بگم که نرمافزار غیرآزاد رایگان داریم و غیر آزاد پولی که کلاً کرک کردن و منتشر کردنش توی این انجمن کلاً خلافه چون این انجمن توسط سرورهایی در کشور آلمان پشتیبانی میشه که طبق قوانین کشور آلمان ، نقض قوانین کپی رایت ممنوعه
مرکز نرمافزاری اوبونتو هم که کاملا آزاده هم لایسنسش هست و هم سورسش پس چرا استفاده ازش ممنوعه؟
اگه منظورتون معرفی کردن نرمافزارهای غیر پولیه که خیلی راحت میتونین بخرینش یا اگه نمیتونین میشه ازشون صرف نظر کرد ( که اکثراً بازی ها اینگونه هستند)
یونیتی آزاد نیست؟
پس یا ویکیپدیا و لانچپد یونیتی دارن مزخرف میگن یا چی؟
طبق ویکیپدیا
License :
GPL v3,
LGPL v3اینم لینکش
http://en.wikipedia.org/wiki/Unity_%28user_interface%29و اینم لانچپد پروژه
Licences: GNU GPL v3, GNU LGPL v3 ()https://launchpad.net/unityاگه منظورتون لنزهای غیر آزاده که اونا رُ همشو خود اوبونتو توسعه نمیده پس هیچ حقی گردن کانونیکال مبنی بر توسعه لنزها و محتوا و مجوزها توسط شخص ثالث نیست
این فقط یه استفاده(در واقع سو استفاده)از باگ های قوانین انجمن هست و یه کار بیهوده.البته میشه گفت ما ترویج بخش آزاد لینوکس رو انجام میدیم و فکر میکنم مفهوم اصلی این قانون ترویج نرم افزار های انحصاریی مثل ویندوز و مک و ... هست که هر عقل سلیمی قبولش میکنه.
تایپک World Of Goo به خاطر همین بند قفل شد ، پس شما هم قبول دارید که این یک اشکال و باگ است.
دربالا گفتم پس باید حق بدین که اون تاپیک پاک و بسته بشه
مشک میتونه بره تو انجمن های ویندوزی ببوید نه آنکه اینجا ببوید.
نرم افزارهای صرفا لینوکسی غیر آزاد کم نیستند.
و نرمافزار های غیر گنو/لینوکس آزاد هم کم نیستند
شما توافق میکنید که حتی الامکان از ارسال سوالات بصورت پیغام خصوصی برای ناظرین خودداری نموده و آنرا در انجمنها مطرح خواهید نمود تا برای دیگران نیز سودمند باشد.
این هم جز قوانین انجمن هست !
تجربه ثابت کرده که کاربرا فکر میکنن که اگه به مدیرا پیام بدن سریعتر به جواب میرسن
آخه اون بنده خدا مدیر چیکار کرده که هرروز باید یه عالمه اسپم رُ تحمل کنه
به من که یه کاربر جزء هستم هر چند وقت یکبار یه پیام میاد که فلان مشکل ر ُ دارم و طرف یا ایمیل میده یا شماره که زنگ بزنم و مشکلشو حل کنم
یه دفعه یکی پیام داده بود که
میخوام هک کنم کسیو کمکم میکنی
یا یه دفعه یکی پیغام داده بود که
درایو c پر نیست اما موقع نصب visual C++ میگه که پره چیکار کنم.
بعد یه شماره گداشته بود
خداوکیلی باید حق داد که چنین بندی توی قوانین باشه
باعث ایجاد تشنج در انجمن میشه و هیچگونه فایده ای هم نداره.گفتم که اگه جملات بهتری سراغ دارید میتونید با ناظر ها در میان بزارید
کدوم تشنج من که توهینی نکردم ! خود قانون ناظرها گفتن پ.خ ندید !
خود ناظرها کی و چگونه گفتن که پیام خصوصی ندین؟
من هر چند هفته دارم به ناظمها و مدیرها پیغام میدم و هیچ مشکلی هم نیست
مگه سوال تخصصی پرسیدم ازشون ؟
مگه ازشون خواستم که فلان مشکلمو با فلان اپلیکیشن حل کنند؟
ای بابا برادر تو هم حوصله داری با این زامبی گنولینوکسی ها میخوای بحث راه بندازی!
اگر در مورد نرم افزارهایی که اینجا یه عده قبولش ندارن مشکل داری برو به انجمن های دیگه، خیلی راحت جوابتو میگیری، این همه دردسر هم نداره
خودشونو کشتن با این استالمن و آزادیش!
واسه همین کارهاست که اینجا اینطور شده! یه نگاه به لیست کاربران عضوش بنداز
نمیدونم این انجمن و افراد داخلش هدفشون حل مشکلات کاربران اوبونتو یا چُسی ازادی اومدنه واسه بقیه و تبدیل شدن به یه زامبی گنو!
زامبی گنو/لینوکسیها؟
خودمونو کشتیم با استالمن؟
با اینکه شما رُ نمیشناسم اما حدس میزنم با مباحث نرمافزارهای آزاد یا آشنایی ندارین و با چی؟نمیدونم
دوستان شما که کاملاً مخالف آزادی نرمافزار هستن تو این انجمن و تعدادشون زیاد هم هست و از نحجوه پست دادن و به گند کشیدن انجمن به خاطر پستهای گمراهکنندشون
این انجمن انجمن حل مشکلات اوبونتو هست که اوبونتو خود یه نرمافزار آزاده
زامبی گنو بودن بهتر است از اپل زامبی بودن که کور کورانه چشماشونو میبندن و تقلید میکنن
احتمالا شما هم جزو اپل زامبیها هستین
@ H.m
چشم، مهربون هم میشم! ولی جواب من به شما و خودم و دیگران در این مواقع اینه که به جای مطرح کردن مشکل با کسی که مشکل اصلا براش مهم نیست بهتره دنبال یه راه حل دیگه باشیم، در این مورد بهترین راه حل مهاجرته! بریم یه انجمن دیگه، به همین راحتی، اینقدر به این انجمن بها دادیم اینطور شد!
حکایت اون مردمی رو نشنیدی که هر سال شاه سرزمینشونو عوض میکردن! اولین نفری که بعد از اتمام حکومت شاه قبلی وارد شهر میشد رو به عنوان شاه انتخاب میردن، چون میدونستن حکومت بلند مدت خودکامگی و استبداد میاره! الان مدت زیادی میشه ما این فروم رو مرجع کردیم و ازش پیروی میکنیم، دیگه وقتشه به یه جای جدید بریم، مثل فروم تکنوتاکس که یه روزی مرجع بود الان دیگه نیست
یه مدت هم اینجا یه جو مهاجرت به انجمن جدید بود
اون موقع اوضاع خیلی بدتر از الان بود
یه انجمن ساختن به نام fsforums
که خورد زمین به دلایلی
سعی کردم بیاحترامی نکنم اما اگه کسی ناراحت شد ازش عذرمیخوام
موفق باشید
یا علی