سلام برهمه بزرگان
میخواستم بپرسم از همتون چطوری با لینوکس اشنا شدید.
دستان اشنایی من بر میگرده به خیلی وقت پیش2سال پیش. چند جا از مزیت ها خوبی ها لینوکس خوندم اما نمیدونستم فلسفه..چیه فکر میکردم لینوکسم مثل ویندوز یک سیستم عامله.. .ویندوز نمیدونستم پولیه و اصل و غیر اصل داره و خیلی چیزای دیگه که نمیدونستم
خلاصه یک روز دیگه خیلی کنجکاو شدم.عزمم را جزم کردم و رفتم بازار رضا .تو یک مغازه رفتم گفتم اقا لینوکس دارید گفت..گفتم چند4000تومان .زده شد تو ذوقم
رفتم مغازه بعدی گفتم اقا لینوکس دارید یکم مغازه را گشت گفت بله گفتم چند گفت2000تومان باز یکم زورم اومد ویندوزی که من میگرفتم1000تومان حالا باید به لینوکس 2000تومان بدم.خلاصه گرفتم امدم خانه کامپیوتر را روشن کردم و اون موقع لینوکس را نصب کردم محیط نصب عین محیط نصب ویندوز بود ئس زمینه ابی ... بدون هیچ مشکلی نصبش کردم . و لوگین کردم امدم تو لینوکس برای اولین بار هیچی هم نمیدونستم اقا چشتون روز بد نبینه مودم را نشناخت گرافیک نشناخت اهنگ پخش نمیکرد نرم افزار لازم ویندوزی توش اجرا نمیشد..من بیخیال شدم بوسیدمش و گذاشتمش یه گوشه تا همین 2 ماه پش که یک با رفت م در سایت پی سی دانلود که ببینم نرم افزار جدید چی برا دانلود گذاشته که یک لینک دانی درباره چرا لینوکس یا لینوکس..دیدم دوباره حس کنجکاویم گل کرد رفتم از سر تا ته لینک دانی را خوندم بازم علاقه مند شدم در گوگل سرج کردم انجمن شما پیدا شد.
باگشتن در انجمن کارام را انجام دادم و خدارا هزار شکر که الان لینوکس دارم و حالم از هرچی کرک ..هست بهم میخوره .
خواهشا بزرگان سایت هم نظر بدن ما خوشحال میشیم بدونیم بزرگان چطوری با لینوکس اشنا شدن.ودر کل با او بو نتو
در ضمن بگم از مغازه ایی که لینوکس گرفته بودم سی دی او بو نتو را بهم داده بود