انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نقاط مبهمی در راه اندازی سایت استاتیک با گیت هاب  (دفعات بازدید: 3088 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین afrod

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1526
سرویس دهنده github اجازه میده سایت استاتیک بسازیم.
در برگه زیر توضیحاتی داده متوجه نمیشم:
https://help.github.com/articles/user-organization-and-project-pages
تفاوت User Pages و Projecct Pages منظورمه.

می خوام که برای سایتم چندین بخش مجزا داشته باشم:
site.com ایندکس کلی باشه(این کار رو انجام دادم و گیت هاب با موفقیت به دامنه شخصی ام ریدایرکت انجام میده. لینک بالا این روش روUser pages نامیده)
a.site.com یک بخش مجزا باشه (آیا باید ازProject Pages استفاده کنم یا اینکه گیت هاب این امکان رو فراهم نمی کنه؟ کلا این Project Page رو درک نمی کنم!)
b.site.com یک بخش مجزای دیگه (یعنی برای اعضای مختلف خانواده هر کدام یک زیر دامنهو با فایلهای جداگانه داخل یک repo)

این کار با jekyll+github ممکنه؟
« آخرین ویرایش: 12 مهر 1392، 03:46 ب‌ظ توسط drf »

آفلاین DebianGod

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 461
  • Ruby
من دیروز کلی وقتم رو روی این قراردادم اخرم نشد باید دومین رو بزنی بعد ادرس پوشه در غیر اینصورت ارور میده
site.github.com/pproject
بدلیل متنفر بودن از ابونتو دیگه این فروم نمیام

آفلاین afrod

• High Hero Member
  • *
یعنی نمیشه دو تا زیردامنه (روی دو تا فولدر داخل یک repo) تنظیم کرد؟
اگر یک نفر Project Pages رو توضیح بده که چیه و برای چی استفاده می شه، نصف مشکلم حله!

آفلاین afrod

• High Hero Member
  • *
کمک لطفا؟

آفلاین سروش

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 44
خوب مشکلت چیه؟
User Pages یه چیزیه مثل صفحهٔ شخصی. باید یه رپوزیتوری با اسم username.github.io ایجاد کنی. Project Pages هم مختص هر پروژه هست و زیر دامنهٔ همون User Page قرار می‌گیره.

مثلاً soroush.github.io و صفحهٔ پروژه soroush.github.io/ait

آفلاین afrod

• High Hero Member
  • *
خوب مشکلت چیه؟
User Pages یه چیزیه مثل صفحهٔ شخصی. باید یه رپوزیتوری با اسم username.github.io ایجاد کنی. Project Pages هم مختص هر پروژه هست و زیر دامنهٔ همون User Page قرار می‌گیره.

مثلاً soroush.github.io و صفحهٔ پروژه soroush.github.io/ait
خوب ببین یکی مثل همین soroush.github.io رو راه انداختم و یک دامنه شخصی هم روش ست کردم یعنی وقتی بزنی soroush.github.io میره به مثلا soroosh.com که تا اینجا مشکلی ندارم و کار میکنه.
مشکلات من:
۱. هیچ پروژه ای ندارم و فقط یک رپو ساختم که سایتم رو میزبانی کنه. حالا چطوری اون soroush.github.io/ait رو داشته باشم؟ یک رپوی جدید بسازم برای ait (این ait برای من blog است)؟ait v, چطوری زیردامنه اش کردی برای همین soroush.github.io (نحوه اعمال تنظیمات برای وصل کردن رپوی ذیگر به دامنه اصل؛ یعنی با چه روشی رپوی ati رو به soroush.github.io وصل کردی)؟
۲.می خوام همونطوری که soroush.github.io میره به soroosh.com، پروژه ait یا همون soroush.github.io/ait هم بره به ait.soroosh.com که این مورد، بخش اصلیه سوالمه؟!
۳. از چه نرم افزاری برای مدیریت سایت استاتیک استفاده می کنی؟ اوکتوپرس یا jekyll؟ این مورد رو هم بلد نیستم که چطوریه! فعلا با امکان پیشفرض گیتهاب فقط یک فایل ایندکس (که یک تم ساده است) ایجاد کردم.

آقای سروش، اگر یک راهنما برای نحوه راه اندازی یک سایت استاتیک با گیتهاب از صفر تا صد بنویسی (یعنی همین تجربه خودت رو بنویسی) ممنون میشم. برای بقیه هم قابل استفاده است. روش شما رو برای راه اندازی دنبال خواهم کرد.
« آخرین ویرایش: 26 مهر 1392، 04:31 ب‌ظ توسط drf »

آفلاین سروش

• Jr. Member
  • *
خوب وقتی یه سایتی برای رپوزیتوری می‌سازی اتوماتیک میره توی رپوزیتوری اصلی (github.io) توی شاخه‌ای با همون اسم!

آفلاین afrod

• High Hero Member
  • *
خوب وقتی یه سایتی برای رپوزیتوری می‌سازی اتوماتیک میره توی رپوزیتوری اصلی (github.io) توی شاخه‌ای با همون اسم!
من با این قسمتش که مشکلی ندارم! گفتم که داره کار میکنه و حتی روی اون دامنه شخصی ست کردم. ببین من میخوام علاوه بر این اصلیه که توی Master گیتهاب اداره میشه، چند پوشه دیگه مثل همون ait که خودت ساختی داشته باشم که کاملا مجزا اداره بشن. این قسمتش رو بلد نیستم! و در ادامه اش میخوام همونطوری که رپوی اصلی به دامنه شخصی ام ریدایرکت می شه این زیرپوشه ها (یعنی همون ait و چندتای دیگه)به صورت زیردامنه ای از دامنه شخصی ام ریدایرکت بشن مثلا همین soroush.github.io/aitتبدیل بشه به ait.soroush.com که مثلا soroush.com دامنه شخصی ات باشه یا حداقل به صورت soroush.com/ait.پس سوالم سه قسمت شد:
1. چطوری رپوهای دیگه رو به رپوی اصلی username.github.io وصل کنم. یعنی همین کاری که شما کردی وait در ادامه soroush.github.io گرفته: soroush.github.io/ait؛ یعنی مثلا رپویی به نام blo رو به username.github.io وصل کنم که بصورت زیر بشه بازش کرد:
username.github.io/blog
2. نمی خوام از فرمت username.github.io استفاده کنم. می خوام دامنه شخصی ام رو روش ست کنم (که این کار رو هم با موفقیت انجام دادم). مشکلی که تو این بخش دارم در ارتباط با سوال یکه: چطوری username.github.io/blog رو به blog.site.com وصل کنم (که مثلا site.com دامنه شخصی ام باشه)؟
3.چه نرم افزاری روی وبلاگت (www.soroush.github.io) استفاده می کنی و چطوری نصب میشه؟ + حل مسئله کامنت گذاری کاربران؟!
« آخرین ویرایش: 28 مهر 1392، 05:43 ب‌ظ توسط drf »

آفلاین سروش

• Jr. Member
  • *
اون فولدر رو خود گیت‌هاب به رپوزیتوری اصلی کامیت می‌کنه. من درستش نکردم. هر تعداد پروژه داشته باشی همشون همون‌طوری میشن. حالا شما که دامنه ست کردی قضیه‌ش فرق داره احتمالاً. یه بار امتحان کن ببین اگه project page بسازی میره تو رپوزیتوری .io یا نه

آفلاین afrod

• High Hero Member
  • *
همونطور که گفتی بود. فقط باید روی تبدیل SITE.COM/BLOG به blog.site.com کار کنم.
در مورد سوال سوم پاسخی ندادی؟! ::)