انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب Qt-5.1.1 را دیدید؟ چرا همچین چیزی برای بقیه نمیسازن؟  (دفعات بازدید: 2076 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین بهنام …

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1028
  • إن أحسنتم أحسنتم لأنفسكم وإن أسأتم فلها
سلام.
امروز کیوت را با حجم 415 مگابایت برای لینوکس 64 بیت گرفتم و کلی آموزش دیدم و نگران بودم نتونم راش بندازم آخه سر در نمیارم ولی وقتی دانلود شد یه فایل run بود که از propertiesش اجراییش کردم و روی اون دبل کلیک کردم و دیدم عین برنامه‌های ویندوزی با چندتا next نصب شد. خیلی تعجب کردم

ببخشید نمونه‌ی این را توی انجمن ندیدم گفتم بگم بقیه بدونن همچین چیزی توی لینوکس هم ممکنه و بدون نیاز به واین.

نظرت؟
« آخرین ویرایش: 04 آبان 1392، 10:40 ق‌ظ توسط اوbوnتو »
:) :)

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
netbeans هم همینطور هست

آفلاین ساسان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 991
نقل‌قول
سلام.
امروز کیوت را با حجم 415 مگابایت برای لینوکس 64 بیت گرفتم و کلی آموزش دیدم و نگران بودم نتونم راش بندازم آخه سر در نمیارم ولی وقتی دانلود شد یه فایل run بود که از propertiesش اجراییش کردم و روی اون دبل کلیک کردم و دیدم عین برنامه‌های ویندوزی با چندتا next نصب شد. خیلی تعجب کردم
ببخشید نمونه‌ی این را توی انجمن ندیدم گفتم بگم بقیه بدونن همچین چیزی توی لینوکس هم ممکنه و بدون نیاز به واین.
البته که چنین چیزی تو لینوکس امکان داره ولی با وجود مدیربسته هیچ کس برنامه‌هاش رو اون‌طوری منتشر نمی‌کنه.
به جای این که من برنامه‌نویس، برنامه‌ام رو استاتیک لینک کنم و یه باینری گنده بسازم و بعد بخوام براش یه اینتسالر طراحی کنم، برنامه‌ام رو داینامیک لینک می‌کنم و نصب و راضی کردن پیش‌نیازهاش رو به عهده مدیربسته میزارم.
نتیجه این که وقتی تو دنبال پیدا کردن سایت qt، دانلود یه بسته حجیم و next, next زدنی تنها کاری که من لازمه انجام بدم وارد کردن یه خط دستور تو ترمیناله:
sudo pacman -S qt5
برای تماس با من: hello [at] sasan.me

آفلاین vandu

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 741
توی عنوان تاپیک کلمه «آموزش» رو اضافی  استفاده کردید.
فرمودید «بدون نیاز به واین». یعنی با استفاده از واین میشه برنامه‌های لینوکسی رو به شکل ویزارد اجرا کرد؟

جواب جناب ساسان + ۱

+ نصب از طریق package manager از هر نظر معقول تره...
Nothing is particularly hard if you divide it into small jobs

Henry Ford

آفلاین بهنام …

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1028
  • إن أحسنتم أحسنتم لأنفسكم وإن أسأتم فلها
آخه مشکل اینه که همیشه اینطوری نیست. مثلا همین کیوت توی مخازن، بروز نیست و از طرفی همونطور که گفتم یه دستور لازم نداشت و تا جایی که یادمه باید چند جیز را بلد میبودیم. به نظرم خوبه و معقولتره و بهتره که آدم کار با پکیجها را یاد بگیره ولی آیا این برای همه لازمه. کاری را که اینستالرها و بقیه انجام میدن به درد من میخوره که از کامپیوتر خیلی سر در نمیارم و برای کار اداری مثلا میخوام ولی برنامم توی مخازن نیست تا با یه خط یا توسط سافتور سنتر نصب کنم.

و البته بازم میگم « این موضوع را چون خودم ندیده بودم گفتم بگم تا بیسوادی مثل من فکر نکنه توی لینوکس همچین چیزی ممکن نیست »
:) :)

آفلاین mohammadQt

• Newbie
  • *
  • ارسال: 19
سلام
شما با کیوت یا gcc برنامه که مینویسید
بعد از کامپایل یک فایل اجرایی به شما می ده
اگه روی اون فایل اجرایی دابل کلیل کنی اون اجرا
میشه!
ولی gcc چون خروجی ها رو توی محیط ترمینال نشون میده بعد باز کردنش چیزی نمی بینی
ولی اگه برنامه که نوشتی یک فایل تولید کنه مثلا یک تکست بسازه به راحتی قابل رویت