انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: وقتی سیستمم هنگ می کنه چیکار کنم‌؟  (دفعات بازدید: 5930 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین s27

• Full Member
  • *
  • ارسال: 197
  • מוטורולה
پاسخ : وقتی سیستمم هنگ می کنه چیکار کنم‌؟
« پاسخ #15 : 09 آبان 1392، 11:14 ب‌ظ »
از اونجایی که تا حالا کسی هنگ کردن کل سیستم عامل رو رویت نکرده پس من چند تا ابزار رو بهت معرفی می کنم تا اگه برنامه ای هنگ کرد بتونی برنامه رو ببندی و دوباره اجراش کنی:
1. ساده ترین راه استفاده از اپلت force quit هست که بعد از نصبش فقط کافیه یه بار روی روی این اپلت کلیک کنی و بعد روی برنامه ای که هنگ کرده و در نتیجه کلا برنامه در هر حدی هنگ کرده باشه اونو میبنده که میتونی از اینجا دانلودش کنی :
http://dl.dropbox.com/u/1257442/ForceQuit.tar.gz
2.اما برای بستن یه پروسس چند تا ابزار هست یکی همون system monitor هست که کار تسک منیجر ویندوز رو انجام میده و بصورت پیش فرض بر روی اوبونتو نصب هست و یه برنامه تحت ترمینال هست که نسخه پیشرفته و ساده دستور top هست و اسمش htop که خیلی راحت میتونی هر پروسس رو باهاش ببندی که با این دستور باید نصبش کنی : sudo apt-get install htop

من رویت کردم !!!
طوری هنگ می کنه که ریستارت هم نمیشه ترمینال هم باز نمیشه تنها راه کشیدن از برق هست !!!
اگر شما ردهت را فرابگیرید، ردهت را آموخته‌اید و اگر شما اسلکور را فرابگیرید لینوکس را

آفلاین s27

• Full Member
  • *
  • מוטורולה
« پاسخ #16 : 09 آبان 1392، 11:17 ب‌ظ »
دوستانی که روش های ترمینالی معرفی می کنید وقتی هنگ میکنه نه موس تکون می خوره و نه ترمینال باز میشه وقتی هم زیاد سعی میکنم همه چیز سیاه میشه !

ممنون میشم راه حلی برای اوتوماتیک وار معرفی کنید
اگر شما ردهت را فرابگیرید، ردهت را آموخته‌اید و اگر شما اسلکور را فرابگیرید لینوکس را

آفلاین Ma3X

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 877
  • It is Matrix
    • ماتریکس. آی آر
« پاسخ #17 : 09 آبان 1392، 11:45 ب‌ظ »
یونیتی یکم برای سیستم شما سنگینه!
زوبونتو خیلی مناسب‌تره براش...

آفلاین سوزه

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 487
« پاسخ #18 : 10 آبان 1392، 10:12 ق‌ظ »
من رویت کردم !!!
طوری هنگ می کنه که ریستارت هم نمیشه ترمینال هم باز نمیشه تنها راه کشیدن از برق هست !!!
وقتی دکمه restart کیس را فشار میدهید یکخورده صبر کنید اگر سیستم restart نشد میتوانید به جای کشیدن سیم برق دکمه پاور را خاموش کنید.اولین باره میشنوم سیستمی اینجور هنگ کنه! شما بهتره از یوزیع سبک مثل لوبونتو استفاده کنید.با بنچمارکهایی که گرفته شده مشخص شد لوبونتو از زوبونتو هم سبکتره.
دیگه در این انجمن Log in و فعالیتی نخواهم داشت.

آفلاین s27

• Full Member
  • *
  • מוטורולה
« پاسخ #19 : 10 آبان 1392، 10:53 ب‌ظ »
من رویت کردم !!!
وقتی دکمه restart کیس را فشار میدهید یکخورده صبر کنید اگر سیستم restart نشد میتوانید به جای کشیدن سیم برق دکمه پاور را خاموش کنید.اولین باره میشنوم سیستمی اینجور هنگ کنه! شما بهتره از یوزیع سبک مثل لوبونتو استفاده کنید.با بنچمارکهایی که گرفته شده مشخص شد لوبونتو از زوبونتو هم سبکتره.

من از لپ تاپ استفاده می کنم

آخه یونیتی خیلی زیبا تر و سرعتی در پیدا کردن برنامه هاست

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
« پاسخ #20 : 10 آبان 1392، 11:25 ب‌ظ »
من رویت کردم !!!

من از لپ تاپ استفاده می کنم

آخه یونیتی خیلی زیبا تر و سرعتی در پیدا کردن برنامه هاست

میتونید زوبونتو نصب کنید.

دارای میز کار XFCE هست که قابلیت شخصی سازی زیادی داره و خیلی سبک هست.

برای اون قابلیت دش یونیتی تو پیدا کردن نرم افزار ها میتونید از نرم افزار synapse استفاده کنید ;)