سلام
من حدود یه 2 ماه پیش یه عکسی تو اینترنت دیدم که تو ذهنم یه ایده ای انداخت ...
عکسی بود که نشون میداد یه خانواده به تلویزیونشون یه کیس کامپیوتر وصل کردن و روی تلویزیون تصویر برنامه مدیا سنتر ویندوز بود و از دور با یه کنترل اونو کنترل میکردن ... فیلم و این چیزا میدیدن ... یعنی به عبارتی از کامپیوتر به عنوان یه پخش کننده استفاده میکردن .... تصور کنین همچین پخش کننده ای چه قدرتی میتونه داشته باشه تو پخش هر چیزی
با خودم گفتم جای یه DVD player و ..... و حتی یه ماهواره میشه از یه کیس معمولی ارزون قیمت استفاده کرد با کارایی 10 برابر ....
یه کیس جم کردم با هزینه 120 هزار تومن
روش یه کارت DVB نصب کردمو کیس رو آنلاین کردم(به اینترنت وصلش کردم)و تمام کانالهای ماهواره از طریق اینترنت باز شد ..
یه گیرنده چشمی کنترل زدم به com1 (همونی که تو جعبه dvb هست) و کنترلش هم راه انداختم تا از دور کنترل بشه. تا الان هم هم باهاش ماهواره میبینیم هم CD و DVD و ....
ولی ...............................
همونطور که میدونید ویندوز زیاد پایدار نیست و هنگ و ... این چیزا داره و مخصوصا سرعت پایینش منو به فکر عوض کردن سیستم عاملش به لینوکس کرد ...
فکر کنم خیلی بهتر جواب بده ... قابلیتهایی که به درد نمیخوره رو میشه تو لینوکس از کار انداخت و اونو به یه پخش کننده مطلق با سرعت خوب تبدیل کرد ...
حالا میخواستم نظر شما دوستای خوبمو بدونم که این چندوقته خیلی چیزا ازتون یاد گرفتم....
میشه همچین کاری کرد ؟؟؟
کنترل و ماهواره رو میشه تو لینوکس راه اندازی کرد ؟
ممنون