سلام
اول خدمت تمامي كاربران عضو جامعه باز متن سلام و خسته نباشيد عرض ميكنم .. من اين سايت رو امروز ديدم و خيلي خوشحالم كه اين سايت وجود داره و براتون آرزوي موفقيت و پيروزي ميكنم.
من يك مشكل عجيبي در ارتباطم با اينترنت دارم كه با چندين نفر در موردش صحبت كردم اما به نتيجه نرسيدم.
يك مودم Planet مدل ADW-4401 دارم كه هم بصورت كابلي و هم بصورت بي سيم ميشه بهش متصل شد. من زماني كه مودم رو تنظيم ميكنم كه بصورت Bridge متصل بشم در ويندوز هيچ مشكلي نداشتم و با ايجاد يك كانكشن در ويندوز ميتونستم به اينترنت متصل بشم، اما زماني كه مودم رو تنظيم ميكنم كه PPoE متصل بشه ، مودم به اينترنت وصل ميشه اما بعد از مثلا 7 8 دقيقه گير ميكنه و هيچي دريافت و ارسال نميكنه.. من اين رو بر روي لپ تاپم كه Vista بود و Desktopم كه XP بود تست كردم اين مشكل وجود داشت ... خيلي ها بهم گفتند كه از اينترنتت هستش و خيلي ها هم گفتند از مودم ... مودم رو بردم گارانتي تست كرد گفت مشكلي نداره و ايرنتنم (كه لايزر هستش) ميگه كه ما روي اين مودم هيچ پاسخگو نيستم و سوالتتون رو جواب نميديم..
حالا اين موارد چهربطي به لينوكس داشت ؟!

موضوع از اينجا شروع شد كه اومدم و مودم رو PPoE تعريف كردم و از طريق لينوكس كار كردم.. ديدم توي لينوكس اين اتفاق نيفتاد ! يعني بعد از چند دقيقه بطور كل قطع نشد ! اما سرعت بعد از چند دقيقه مياد پايين ! و عملا فقط صفحه اول گوگل رو باز ميكنه و سايتهاي ديگه رو عملا باز نميكنه !
حالا سوالم از دوستان اين بود كه آيا مشكل از مودم من هستش؟ يا اينترنت من و يا اينكه سيستم عامل و تنظيمات اون؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
با تشكر