انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: شروع فعالیت انجمن بازی های لینوکس LinuxGames.ir  (دفعات بازدید: 8059 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1368
یه سوال  ،  چرا  راهنماهاتون فقط مربوط به اوبونتو میشه ؟  فکر کنم  انجمن بازی  "لینوکس"  باید شامل توزیع های دیگه هم بشه...  مثلا لینک دانلود برای rpm   و   نصب از طریق  yum  و ...

خب برای اینکه این فروم توسط کاربران اوبونتو اداره می شه!  :P
به نظرم باید تو Technotux یا Fedoraproject.ir هم این خبر ارسال بشه تا کاربران لینوکس بیشتری به سمتش جذب بشن.
 :)

راست میگی نمیدونستم.

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
سلام دوستان انشالله سعی میکنیم به فکر توزیعهای دیگه هم باشیم البته باید اون پروژه سازنده بازی در این مورد اقدام کنه و فایل rpm بزاره اکثرا فایل سورس قرار میدن که به هه لینوکسها هم میخوره بسیاری هم فایلهای بسته deb میزارن ولی منبعد دقت میکنیم اگر فایل rpm فدورا و یا سوزه بود بزاریم البته از کاربران عزیز انجمن فدورا هم باید دعوت کنیم کمک کنند شما هم کمک کنید و بازیهای توزیعهای دیگه رو دیدید بزارید

با تشکر

آفلاین HamidTB

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 897
    • دست نوشته هاي يه لينوكسي
منم به نوبه خودم به شما و به همه بچه های لینوکس کار به خاطر پیشرفت روز افزون لینوکس تبریک میگم  ;D
زندگی : یه بازی بزرگ که توی این بازی فقط یه جون داری , هیچ جاشو نمیشه ذخیره کرد و جایی برای اشتباه نیست !!!

آفلاین moshen212

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 344
سلام
دروووووووود..
انشا ا.. که این انجمن هم کارساز بیفته
باز هم ممنونم

آفلاین HessaM TNT

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 366
  • What ?
بازم تشکر از همه دوستا به خاطر پیشنهاد و انتقادات مهم
با توجه به عنوان سایت ( بازی های لینوکس ) قرار بود که دسته بندی اول انجمن مربوط به توزیع های مختلف بشه ولی بنا بر دلایلی که در مشورت با  دوستان حاصل شده بود این کار رو انجام ندادم .
بنده هم سعی می کنم دوستان رو متعاقد کنم که به جای لینک مستقیم از آدرس اصلی سایت سازنده استفاده کنن تا کاربرا مجاب به جستجوی مجدد برای پیدا کردن نسخه مناسب برای توزیعشون نباشن.
.:: بهتره آدم بین بزرگا کوچیک باشه، تا بین کوچیکا بزرگ ::.

آفلاین snake

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
سلام
تشکر از همه دوستان + حسام و حسن عزیز.
دوستان سعی می کنم بازی های مطرح بشن که محدود به یه سیستم نباشن هر چند خودم از دوستداران دبیان هستم اما لینوکس یک اعتقاده نه یک نام.
امیدوارم همه علاقه مندان رو اونجا ببینیم.
موفق باشید

Linux is not a word,It's a SPRITE

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2033
دوستان عزیز یه چند وقتیه مدیر این سایت رفته... این سایت هم ماه هاست که کسی نمیره.
بعد از سر زدن به سایت هایی که میخواید چک کنید, یه سری هم به این سایت بزنید و فعال باشید.  :)
ناظران اون انجمن هم قبلانا خیلی پست های مفیدی می دادند. دریغ نکنید.  ;)

آفلاین snake

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
دوستان عزیز یه چند وقتیه مدیر این سایت رفته... این سایت هم ماه هاست که کسی نمیره.
بعد از سر زدن به سایت هایی که میخواید چک کنید, یه سری هم به این سایت بزنید و فعال باشید.  :)

سلام
من هستم ولی یه مدتیه سرغم خیلی شلوعه وقت کنم میام.
موفق باشی

Linux is not a word,It's a SPRITE

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation

ناربه تو که جریان گرفتاری منو میدونی  ;)

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2033

ناربه تو که جریان گرفتاری منو میدونی  ;)

داداش من کاره ای نیستم.  :)
موجه ای شما آقا  ;D