0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.
اینا که فقط موکاپ هستن و طرح مفهومی از طرف کاربران علاقمند. قرار نیست مایکروسافت اینها رو پیادهسازی کنه. در ضمن نرمافزار آزاد سنخیتی با پتنت نداره.
مثلا من یه نرم افزار ازاد بسازم حق پتنت رو دارم یا نه؟
کد: [انتخاب]مثلا من یه نرم افزار ازاد بسازم حق پتنت رو دارم یا نه؟پتنت رو باید بری ثبت کنی
نقلقول از: vandu در 10 آذر 1392، 10:13 بظاینا که فقط موکاپ هستن و طرح مفهومی از طرف کاربران علاقمند. قرار نیست مایکروسافت اینها رو پیادهسازی کنه. در ضمن نرمافزار آزاد سنخیتی با پتنت نداره.مثلا من یه نرم افزار ازاد بسازم حق پتنت رو دارم یا نه؟
اصولا پتنت فقط دست و پا گیره و اونهایی هم که ازش پول درمیارن معمولا خودشون تجربه خوبی در زمینه نقض پتنت دارن.
نقلقولاصولا پتنت فقط دست و پا گیره و اونهایی هم که ازش پول درمیارن معمولا خودشون تجربه خوبی در زمینه نقض پتنت دارن.من و شما چیزی دربارهی پتنت نمی دانیم، پس نمیتوانیم قضاوت درستی داشته باشیم. مثال h264 از پتنت استفاده میکند آیا شما خودت میدونی که پتنتهاش چیه که این چنین قضاوت میکنید. h265 میزان کیفیت ویدیویی را به دو برابر افزایش میده بعد شما نمی تونی انتظار داشته باشی که mpeg که این قدر برای این کدک زحمت کشیده یک ریالم گیرش نیاد!
تنها فرقی که بین ویندوز ۹۵ با ویندوز ۸ وجود داره اینه که بهجای Not Responding از انیمیشنهای طولانی استفاده کردن !واقعا اینا در مقابل میزکارهایی به عظمت KDE چی دارند که رو کنند؟ آدم توی دریا خفه بشه ولی خفگی رابطهای ویندوزی رو تحمل نکنه!