این openjdk رو باید دانلود کنم یا نه؟ چون من تا چند روز تو خونه اینترنت ندارم!می شه برم کافی نت دانلود کنم بعد بیام به صورت آفلاین رو سیستمم نصب کنم یا نه؟
با دستوری که بت دادم مدیربسته apt سعی میکنه بستهها رو از مخازن آنلاین بگیره پس بله به اینترنت نیاز داری.
راستی این openjdk با نسخه oracle چه فرقی داره؟ امکاناتش کمتره چه جوری هستش؟ ممنون از همتون
جاوا به عنوان یه زبان برنامه نویسی پیادهسازی یا Implementation های مختلفی داره. یکی Oracle Java هست که آزاد نیست و توزیعها حق ندارند اون رو بزارن تو مخازنشون و دیگری OpenJDK که آزاده و توی مخازن اکثر توزیعها پیدا میشه.
از نسخه ۷ به بعد، OpenJDK پیاده سازی پایهاست و Oracle Java براساس اون ساخته میشه پس فکر نکنم کم و کسری خواصی داشته باشه.
می شه برم کافی نت دانلود کنم بعد بیام به صورت آفلاین رو سیستمم نصب کنم یا نه؟
میتونی این کار رو بکنی ولی ساده نیست. توزیعهایی مدرن مثل فدورا یا اوبونتو برای نصب آفلاین برنامهها ساخته نشدن. میتونی بسته deb مثلا OpenJDK رو بگیری ولی این بسته پیشنیاز داره، پیشنیازش هم ممکنه چندتا پیشنیاز داشته باشه و الی آخر. زمان زیادی نمیگذره که میوفتی تو جهنم وابستگی یا Dependency hell . کلا صبر کن اینترنت خودت وصل شه.