انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب java در اوبونتو 12.04  (دفعات بازدید: 5136 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین xubuntu4iran

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 748
پاسخ : نصب java در اوبونتو 12.04
« پاسخ #15 : 16 آذر 1392، 04:40 ب‌ظ »
خروجی uname -a رو بذار!

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
« پاسخ #16 : 16 آذر 1392، 04:49 ب‌ظ »
32بیتی هستی یا 64بیتی؟
می‌تونی بسته‌های openjdk رو از لینک زیر دانلود کنی
http://packages.ubuntu.com/precise/openjdk-7-jdk
بعد که دانلود کردم می تونم آفلاین نصبش کنم.نصبش چه جوری هستش می شه توضیح خوب بدین چون من زیاد با لینوکس آشنا نیستم در ضمن از کجا بفهمم لینوکسم 32 بیتی هست یا 64 بیتی.با تشکر فراوان از شما

اگر فایل ای که دوستان قرار دادند deb باشد که هست  نصبش فقط چند کلیک ساده است(دبل کلیک کن بعد اینستالش کن). بهتره به اینترنت هم  وصل باشید.
از سافت ور سنتر اوبونتو  استفاده و دانلود کنید(هرچه برنامه نیاز هست در این قسمت وجود دارد مگر برنامه خاصی باشد) اگر اجازه نداد با چیز پی ان میتونید به راحتی نصبش کنید.
اینم سایت  پکیج های لینوکسی
http://pkgs.org/

آفلاین nader.area

• Newbie
  • *
  • ارسال: 18
« پاسخ #17 : 16 آذر 1392، 04:58 ب‌ظ »
32بیتی هستی یا 64بیتی؟
می‌تونی بسته‌های openjdk رو از لینک زیر دانلود کنی
http://packages.ubuntu.com/precise/openjdk-7-jdk
بعد که دانلود کردم می تونم آفلاین نصبش کنم.نصبش چه جوری هستش می شه توضیح خوب بدین چون من زیاد با لینوکس آشنا نیستم در ضمن از کجا بفهمم لینوکسم 32 بیتی هست یا 64 بیتی.با تشکر فراوان از شما
ممنون از همه دوستانی که به سوال من توجه کردند مشکل من دقیقا همین اینترنت هست که حداقل یک هفته طول می کشه تا درست بشه و من میخوام قبل از این یک هفته جاوا رو نصب کنم وبا اون کار کنم اگر لطف کنین یه راهنمای جامع برای نصب جاوا به صورت آفلاین بزارین ممنون می شم تا بعد با تشکر از همه شما

اگر فایل ای که دوستان قرار دادند deb باشد که هست  نصبش فقط چند کلیک ساده است(دبل کلیک کن بعد اینستالش کن). بهتره به اینترنت هم  وصل باشید.
از سافت ور سنتر اوبونتو  استفاده و دانلود کنید(هرچه برنامه نیاز هست در این قسمت وجود دارد مگر برنامه خاصی باشد) اگر اجازه نداد با چیز پی ان میتونید به راحتی نصبش کنید.
اینم سایت  پکیج های لینوکسی
http://pkgs.org/

آفلاین ساسان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 991
« پاسخ #18 : 16 آذر 1392، 05:03 ب‌ظ »
نقل‌قول
این openjdk رو باید دانلود کنم یا نه؟ چون من تا چند روز تو خونه اینترنت ندارم!می شه برم کافی نت دانلود کنم بعد بیام به صورت آفلاین رو سیستمم نصب کنم یا نه؟
با دستوری که بت دادم مدیربسته apt سعی می‌کنه بسته‌ها رو از مخازن آنلاین بگیره پس بله به اینترنت نیاز داری.
نقل‌قول
راستی این openjdk با نسخه oracle چه فرقی داره؟ امکاناتش کمتره چه جوری هستش؟ ممنون از همتون
جاوا به عنوان یه زبان برنامه نویسی پیاده‌سازی یا Implementation های مختلفی داره. یکی Oracle Java هست که آزاد نیست و توزیع‌ها حق ندارند اون رو بزارن تو مخازنشون و دیگری  OpenJDK که آزاده و توی مخازن اکثر توزیع‌ها پیدا میشه.
از نسخه ۷ به بعد، OpenJDK پیاده سازی پایه‌است و Oracle Java براساس اون ساخته میشه پس فکر نکنم کم و کسری خواصی داشته باشه.
نقل‌قول
می شه برم کافی نت دانلود کنم بعد بیام به صورت آفلاین رو سیستمم نصب کنم یا نه؟
می‌تونی این کار رو بکنی ولی ساده نیست. توزیع‌هایی مدرن مثل فدورا یا اوبونتو برای نصب آفلاین برنامه‌ها ساخته نشدن. می‌تونی بسته deb مثلا OpenJDK رو بگیری ولی این بسته پیش‌نیاز داره، پیش‌نیازش هم ممکنه چندتا پیش‌نیاز داشته باشه و الی آخر. زمان زیادی نمیگذره که میوفتی تو جهنم وابستگی یا Dependency hell . کلا صبر کن اینترنت خودت وصل شه.
برای تماس با من: hello [at] sasan.me

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 937
  • !no power geek
« پاسخ #19 : 16 آذر 1392، 05:26 ب‌ظ »
نقل‌قول
می شه برم کافی نت دانلود کنم بعد بیام به صورت آفلاین رو سیستمم نصب کنم یا نه؟
بله!میتونید تو ترمینال اقدام به نصب برنامه بکنید توی اخطاری که میده آدرس url پکیج ها هست که میتونید به راحتی اون ها رو ذخیره کنید و به یه دانلود منجر بدید تا دانلود کنه(وابستگی هاش هم همراهش هست)(اگه درست لینک ها کار نکرد با اوبونتو لایو امتحان کنید همیشه واسه من  جواب میده)
یا یه راه دیگه هست که اینجا توضیح داده.اگه جست و جو میکردید بهش میرسیدید
در نهایت که پکیج ها رو دانلود کردید بریزید تو یه پوشه با ترمینال به آدرس پوشه برید و با دستور زیر پکیج ها رو نصب کنید.
sudo dpkg -i *.debتو انجمن جست و جو کنید نتایج دیگه ای هم میگیرید.
« آخرین ویرایش: 16 آذر 1392، 05:31 ب‌ظ توسط احسان☺ »