توی تاپیک
قبلی دوستان لطف کردن و qt رو به من معرفی کردن. پس از نصب یه ذره طول کشید تا باهاش کنار بیام و با محیطش آشنا بشم. حالا با یه نرم افزار اشنا شدم به اسم
processing که بر پایه جاوا نوشته شده و من خیلی راحت تونستم باهاش کار کنم چون کلی کتابخونه آماده داره و واسه هر کدوم از کتابخونه هاش هم کلی مثال ساده. مثلا
import processing.serial.*;
Serial myPort; // Create object from Serial class
int val; // Data received from the serial port
void setup()
{
size(200, 200);
String portName = Serial.list()[0];
myPort = new Serial(this, portName, 9600);
}
void draw()
{
if ( myPort.available() > 0) { // If data is available,
val = myPort.read(); // read it and store it in val
}
background(255); // Set background to white
if (val == 0) { // If the serial value is 0,
fill(0); // set fill to black
}
else { // If the serial value is not 0,
fill(204); // set fill to light gray
}
یه مربع میکشه و در صورتی که روی پورت سریال چیزی دریافت کنه رنگش تغییر می کنه. فقط اینکه چون جاوا است یه کم طول می کشه تا اجرا بشه. ولی در کل واسه من جالب بود. بر پایه همین نرم افزار
wiring واسه برنامه نویسی میکروکنترلرها اتمل نوشته شده. و بعد از روی همین wiring یه نرم افزار دیگه به اسم
arduino ساخته شده که اونم واسه میکروکنترلر های شرکت اتمل هست و بر پایه javaو gcc.
خب من با pic کار میکنم و این wiring و arduino خیلی به کارم نمی اومد ولی با یه پروژه اپن سورس خالص آشنا شدم به اسم
pinguino که محیطش با پایتون نوشته شده و کامپایلرش هم sdcc. خیلی خوشم اومد. اکثر قابلیت های مهم pic مثل usb رو ساپورت میکنه
این برد رو با کمتر از 20 هزارتومن ساختم و بدون نیاز به هیچ واسطی از طریق پورت usb باهاش ارتباط برقرار کردم. فعلا بیشتر وقتم رو دارم با pinguino میگذرونم و چند تا از پروژه ها رو تبدیل می کنم.