انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: آپدیت اوبونتو ۱۳٫۱۰  (دفعات بازدید: 1746 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین saman.TF

• Full Member
  • *
  • ارسال: 121
آپدیت اوبونتو ۱۳٫۱۰
« : 27 آذر 1392، 04:00 ب‌ظ »
سلام
اوبونتو ۱۳٫۱۰ را نصب کردم

Software Updater پیغامی داده مبنی بر آپدیت که حجمشو زده ۲۰۷ مگ حالا:

تو قسمت other updates آپدیت  archives manager را خواسته درحالی که این برنامه نصب هست و تمام پسوندهایی که اونجا معرفی کرده را باز میکنه پس

آپدیتش چه نیازیه؟

اگه آپدیت را شروع کنم همین ۲۰۷ مگ هست؟ میشه فهمید که چه میزان آپدیت کرده و چقدر مونده؟

آفلاین بی نام تا اطلاع ثانوی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 401
پاسخ : آپدیت اوبونتو ۱۳٫۱۰
« پاسخ #1 : 27 آذر 1392، 05:38 ب‌ظ »
sudo apt-get upgrade
این دستور گزارش کامل بهتون میده

آفلاین 231913

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
« پاسخ #2 : 01 دی 1392، 02:02 ب‌ظ »
سلام من از اوبونتو 13.10 استفاده میکنم ولی 3-4 روزه که منی تونم ابدیتش کنم کسی  میدونه مشکل چی هست
این ارور رو می ده
Check your Internet connection.
و قتی Detalis رو میزنم با نوشته های زیر روبه رو می شوم
W:Failed to fetch cdrom://Ubuntu 13.10 _Saucy Salamander_ - Release amd64 (20131016.1)/dists/saucy/main/binary-amd64/Packages  Please use apt-cdrom to make this CD-ROM recognized by APT. apt-get update cannot be used to add new CD-ROMs
, W:Failed to fetch cdrom://Ubuntu 13.10 _Saucy Salamander_ - Release amd64 (20131016.1)/dists/saucy/restricted/binary-amd64/Packages  Please use apt-cdrom to make this CD-ROM recognized by APT. apt-get update cannot be used to add new CD-ROMs
, W:Failed to fetch cdrom://Ubuntu 13.10 _Saucy Salamander_ - Release amd64 (20131016.1)/dists/saucy/main/binary-i386/Packages  Please use apt-cdrom to make this CD-ROM recognized by APT. apt-get update cannot be used to add new CD-ROMs
, W:Failed to fetch cdrom://Ubuntu 13.10 _Saucy Salamander_ - Release amd64 (20131016.1)/dists/saucy/restricted/binary-i386/Packages  Please use apt-cdrom to make this CD-ROM recognized by APT. apt-get update cannot be used to add new CD-ROMs
, W:Failed to fetch https://private-ppa.launchpad.net/commercial-ppa-uploaders/flareget/ubuntu/dists/saucy/main/binary-amd64/Packages  gnutls_handshake() failed: A TLS packet with unexpected length was received.
, W:Failed to fetch https://private-ppa.launchpad.net/commercial-ppa-uploaders/flareget/ubuntu/dists/saucy/main/binary-i386/Packages  gnutls_handshake() failed: A TLS packet with unexpected length was received.
, E:Some index files failed to download. They have been ignored, or old ones used instead.
« آخرین ویرایش: 06 دی 1392، 12:01 ب‌ظ توسط 231913 »

آفلاین saman.TF

• Full Member
  • *
« پاسخ #3 : 05 دی 1392، 12:03 ب‌ظ »
sudo apt-get upgrade
این دستور گزارش کامل بهتون میده
این که شروع میکنه به آپدیت

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
« پاسخ #4 : 05 دی 1392، 02:39 ب‌ظ »
سلام
اوبونتو ۱۳٫۱۰ را نصب کردم

Software Updater پیغامی داده مبنی بر آپدیت که حجمشو زده ۲۰۷ مگ حالا:

تو قسمت other updates آپدیت  archives manager را خواسته درحالی که این برنامه نصب هست و تمام پسوندهایی که اونجا معرفی کرده را باز میکنه پس

آپدیتش چه نیازیه؟

اگه آپدیت را شروع کنم همین ۲۰۷ مگ هست؟ میشه فهمید که چه میزان آپدیت کرده و چقدر مونده؟
این آپدیت شامل بروز رسانی کرنل ، بسته های امنیتی و فایرفاکس و برخی آپدیت های لیبر آفیس و.. است.

این آپدیت ها از روز نخست انتشار توزیع ارایه میشه که فکر کنم شما چون تازه نصب کردید حجم آپدیت فعلی اینقدر شده.
البته این تنها آپدیت برای این توزیع نخواهد بود چون ساپورت نه ماه داره و آپدیت های آینده شامل بسته امنیتی وکرنل و فایر فاکس و .. خواهد بود. تا توزیعی به روز داشته باشید.

آفلاین saman.TF

• Full Member
  • *
« پاسخ #5 : 05 دی 1392، 02:54 ب‌ظ »
در حال حاضر چطور بفهمم که حجم آدیت چقدره؟
با دستور sudo apt-get upgrade که شروع به اپدیت میکنه؟

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
« پاسخ #6 : 05 دی 1392، 04:10 ب‌ظ »
وقتی شما این دستور رو اجرا کنید (البته قلش sudo apt-get update رو اجرا کن ) داخل ترمینال برات مینویسه که چند مگ میخوات دانلود کنه
یه سوال؟!!حالا چرا اینقدر حساس شدی روی این موضوع
آپدیت رو که باید حتما انجام بدی!!!

آفلاین saman.TF

• Full Member
  • *
« پاسخ #7 : 05 دی 1392، 04:16 ب‌ظ »
وقتی شما این دستور رو اجرا کنید (البته قلش sudo apt-get update رو اجرا کن ) داخل ترمینال برات مینویسه که چند مگ میخوات دانلود کنه

آخه هر نرم افراری میخام نصب کنم یه گیری میده یه خطایی میگیری
مثلا تو سافت ور سنتر اول کش را میخاد آپدیت کنه بعد نرمافرارو نصب کنه

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
« پاسخ #8 : 05 دی 1392، 04:19 ب‌ظ »

آخه هر نرم افراری میخام نصب کنم یه گیری میده یه خطایی میگیری
مثلا تو سافت ور سنتر اول کش را میخاد آپدیت کنه بعد نرمافرارو نصب کنه
عزیزم هرچی لازم داره بذار بگیره اینا اقدامات اولیه بعد از نصب هست، مثلا شما language setting رو هم بخوای انجام بدی یه چیزی اول میگیره
سخت نگیر!!!!! :D