انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: پرداخت ۱۱۱۰۰۰ دلار برای نفوذ به شبکه‌ی Tor توسط دولت روسیه  (دفعات بازدید: 2765 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین بخند

• Full Member
  • *
  • ارسال: 248
    • iran.ir
دولت روسیه ۴ میلیون روبل، تقریباً معادل ۱۱۱۰۰۰ دلار به هر محققی که یک فناوری قابل اعتماد برای رمزگشایی داده‌هایی که از طریق شبکه‌ی تور ارسال می‌شوند، می‌پردازد. شبکه‌ی ناشناس و رمز‌شده‌ی تور، توسط کاربران برخطی که تمایل به مخفی کردن فعالیت‌های خود در اینترنت دارند، استفاده می‌شود، کارشناسان امنیتی پس از کشف آسیب‌پذیری‌های سامانه‌عامل Tails که مبتنی بر شبکه‌ی تور یک توزیع لینوکس با ویژگی‌های ناشناس نگه‌داشتن کاربر ارائه می‌کند، این آسیب‌پذیری‌ها را مربوط به شبکه‌ی تور دانستند و گزارش دادند این آسیب‌پذیری‌ها ممکن است منجر به افشای اطلاعات کاربری شود که از تور برای ناشناس ماند در وب استفاده کرده بود.
وزارت کشور روسیه1، از دو هفته‌ی پیش در ۱۱ جولای در وب‌گاه رسمی این وزارت‌خانه یک اطلاعیه‌ی رسمی در مورد نفوذ به تورمنتشر و تاریخ اعلام برنده‌ی نهایی را ۲۰ آگوست (۲۹ مرداد) اعلام کرده است.
مطابق این اطلاعیه، در این چالش از نفوذ‌گر خواسته شده است که تمام تلاش خود را برای به‌دست آوردن اطلاعات کاربران شبکه‌ی تور به کار بگیرند، و البته تنها نفوذگرانی با ملیت روسی حق شرکت در این چالش را دارند، و در صورتی که نفوذگران موفق به کشف یک روش قابل اعتماد شوند با پرداخت مبلغ ۵۵۵۵ دلار ایده‌ی خود را ثبت می‌کنند و منتظر اعلام نتایج در تاریخ مذکور می‌شوند.
شبکه‌ی مرور ناشناس تور از ابتدا به عنوان یک پروژه‌ی خصوصی برای نیروی دریایی آمریکا طراحی شد، و پس از انتشار آن به صورت عمومی، دولت آمریکا میلیون‌ها دلار در سال برای حمایت از این پروژه پرداخت می‌کند، این پروژه نزدیک به ۴ میلیون کاربر در سراسر جهان دارد که در میان این کاربران، اغلب کاربران بسیار حساس و نفوذگرانی که نگران حریم شخصی و امنیت خود هستند و اهداف جالبی برای جاسوسی به‌شمار می‌روند نیز حضور دارند.
به طور کلی مرورگر تور مبتنی بر پروژه‌ی متن‌باز فایرفاکس طراحی شده است و سال گذشته، یک آسیب‌پذیری روز-صفرم در فایرفاکس مشف شد که منجر به افشای هویت کاربران تور می‌شد، اما این آسیب‌پذیری پس از مدتی وصله شد.

گفتنی است مدتی پیش در نتیجه‌ی برخی اسناد لورفته مشخص شد که دولت آمریکا و در واقع NSA، هر کاربری را که از وب‌‌گاه نرم‌افزار تور یا هر ابزار امنیتی دیگری بازدید می‌کند، شناسایی می‌کند و سپس او را به عنوان یک فرد خطرناک زیرنظر قرار می‌دهد. (چگونه NSA همه‌ی کاربران آلمانی را در شبکه‌ی تور شناسایی می‌کند؟)
 آیا  واقعاً پروژه‌ی تور دارای در‌های پشتی است که آژانس امنیت ملی آمریکا از  آن‌ها باخبر است؟ آیا واقعاً ارتباط ناشناس تور قابل دور زدن است و می‌توان  هویت کاربران را تشخیص داد؟

آفلاین محمد فدوی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 485
  • آغاز آزادی از رایانهٔ شخصی
    • آغاز آزادی از رایانهٔ شخصی
لینک خبر؟  :o
اگر به بهداشت و فرهنگ رفتار با حیوانات علاقه دارید، از vetMD.ir دیدن کنید.
وبلاگ شخصی من: http://fadavi.net

آفلاین بخند

• Full Member
  • *
    • iran.ir
لینک خبر؟  :o
thehackernews.com/2014/07/russian-cracking-tor-anonymity-network.html

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
@noobs
ترجمه ها کار خودته؟ اگر کار خودته، چرا یه جای اختصاصی پر بیننده تر منتشر نمیکنی!

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
موافقم. خبرها این‌جا حیف می‌شه. بهتره توی جایی منتشر کنی که مخصوص خبر خوندن باشه. مثل نردنیوز: http://nerdnews.ir/
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین بخند

• Full Member
  • *
    • iran.ir
ببنید این ادرس شرکت ما هست http://asis.io/

ما مسابقات امنیتی برگزار میکنیم

تحت اسپانسری یکی از وزارت های کشور ! تو تیم مترجم هم داریم . خیلی از استاد های دانشگاه هم تو تیم ماهستند

برنده مسابقات همون لحظه جایزه اش رو با بیت کوین میگیره :D

شرکت ما تو سایت ctftime ثبت شده

اینم لینک اخبار سایت http://news.asis.io/

سوالی بود درخدمت هستم

آفلاین vchakoshy

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
    • وب سایت
سلام آقای نوبز
تو واقعا عضو این تیم هستی؟!! چطوریه که من شما رو تا حالا تو تیم ندیدم؟ چرا به اسم دیگران می خوای خودت رو مطرح کنی؟ چند تا اطلاعات فضایی که فقط به فکر پسر بچه ها میرسه ارزش جواب دادن نداشت. منم فقط جوابت رو دادم تا فکر نکی هرکی هرکیه. شما به هیچ وجه عضو تیم asis نیستی و فقط داری ادعا می کنی. باز خوبه خودتو وصل کردی به ی تیم درست و درمون. از قدیم گفتن: آدم خاکم می خواد بریزه تو سرش بره پایین کوه.

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1522
سلام آقای نوبز
تو واقعا عضو این تیم هستی؟!! چطوریه که من شما رو تا حالا تو تیم ندیدم؟ چرا به اسم دیگران می خوای خودت رو مطرح کنی؟ چند تا اطلاعات فضایی که فقط به فکر پسر بچه ها میرسه ارزش جواب دادن نداشت. منم فقط جوابت رو دادم تا فکر نکی هرکی هرکیه. شما به هیچ وجه عضو تیم asis نیستی و فقط داری ادعا می کنی. باز خوبه خودتو وصل کردی به ی تیم درست و درمون. از قدیم گفتن: آدم خاکم می خواد بریزه تو سرش بره پایین کوه.

دوست عزیز شما چرا خودتو ناراحت می کنی.اگه مشکلی هست می تونید با ارسال پیام خصوصی و یا از دکمه گزارش به مدیر انجمن استفاده کنید.
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین بخند

• Full Member
  • *
    • iran.ir
سلام آقای نوبز

اسم شریف شما چیه ؟!

نمیدونم چرا تو صد تا یوزر میسازی !؟ با هر یوزرت میای یه دری وری زیر پست های من میدی !!

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
این شرکت وجود خارجی هم داره؟‌ یا فقط یک سایت هستش؟ اگر وجود خارجی داره، آدرس و تلفن شرکت چیه؟

آفلاین بخند

• Full Member
  • *
    • iran.ir
این شرکت وجود خارجی هم داره؟‌ یا فقط یک سایت هستش؟ اگر وجود خارجی داره، آدرس و تلفن شرکت چیه؟

پخ شد

آفلاین بخند

• Full Member
  • *
    • iran.ir
سلام آقای نوبز

حق با شماست !! من یک احمق و دیوانه ذهنی هستم  \\:D/ امید وارم دیگه دری وری نگم  ;)
به قول خودت بچه هستم ! اره درست میگی بچه بودم ! بچه بودم که بزرگترین سوتی رو شاهکار نکردم ! من نمیشناسمت ولی تو اینو میشناسی ادرس سایت /logs جالب بود ! واقعا شاهکار بود
چون من یک دیوانه و متفکر خیالپرداز خیالباف هستم و واسه خودم قصه میسازم