انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: عدم اتصال به وایرلس  (دفعات بازدید: 9019 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین بی نام تا اطلاع ثانوی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 401
پاسخ : عدم اتصال به وایرلس
« پاسخ #15 : 03 دی 1392، 11:44 ب‌ظ »
دوستان چه گیری دادن به این تجربه.
درسته تجربه عنصر مهمی هست، ولی آموزش هم هم جایگاه خودش رو داره.(هر چیزی جای خودش).

فرق یک مهندس با یک استاد تجربی در اینه که اون استاد ۱۰ سال وقت گذاشته تا یاد بگیره، مهندس ۴ سال دانشگاه درس خونده و بعدش همون کار رو توی یک سال یاد می‌گیره(غیر از کارایی که هنر دست می‌خواد). البته یک مهندس با ۱۰ سال تجربه خوب یک چیز دیگست.

دوستان شما کتاب معرفی کنید، اونش با من که چقدر خودم رو الاف کتاب می‌کنم، و چقدر وقت برای تجربه کردن میزارم.

شما منظور بنده رو اشتباه متوجه شدید. نمیگم آموزش نباید باشه لکن لینوکس به قدری گسترده است که آدم از صفر اگه بخواد بره جلو توش گم میشه. من میگم بنا بر شرایط و نیازهاتون برید به سراغ کسب آموزش.
کتابی با عنوان دستورات و کدهای ترمینال وجود نداره ( یا حداقل من ندیدم)
خود ترمینال به اندازه‌ی کافی آموزش توش هست. مثلا اگر بخواین بدونین که دستور smartctl چی هست و چی‌کار میشه باهاش کرد، کافیه تو ترمینال بزنید
man smartctl
ولی این بستگی به نیازتون داره که به دنبال یادگرفتن چه دستور و یا چه بخشی از دستورات هستید

آفلاین بابک طور

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 800
« پاسخ #16 : 04 دی 1392، 12:58 ب‌ظ »
نقل‌قول
مثلا اگر بخواین بدونین که دستور smartctl چی هست و چی‌کار میشه باهاش کرد، کافیه تو ترمینال بزنید
man smartctl

شما فرض کن یک تازه‌کار با وصل شدن به شبکه و اینترنت مشکل داره. از کجا باید بفهمه که از طریق فرمان‌هایی مثل netstat , ifconfig , iwconfig , rfkill و غیره باید استفاده کنه. اصلاً از کجا باید بفهمه که چنین دستوراتی وجود داره که بخواد از طریق man  راهنماش رو بخونه.(حالا این خروجی‌هایی که اینا می‌دن یعنی چی بماند.)

یا باید مثل من ۲ تا سیستم داشته باشه، یا باید بره کافینت بشینه، یا باید هر دفعه با یک سیستم عامل دیگه(اگه داشته باشه) بالا بیاد و یا با دیسک زنده و داستان هر ریست رکدن و این قضایا.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #17 : 04 دی 1392، 02:40 ب‌ظ »
با خوندن یه راهنمای تازه‌کاران (مثل راهنمای تازه‌واردان آرچ) می‌تونی با این دستورات آشنا بشی. اصولاً این که کسی بدون دانش اقدام به انجام کاری بکنه خیلی غیرطبیعیه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین بابک طور

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 800
« پاسخ #18 : 04 دی 1392، 07:50 ب‌ظ »
الآن این راهنما به صورت آفلاین (یک pdf و ...) در دسترس هست؟(استفهام انکاری)