انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب پکیج های موجود در testing روی نسخه پایدار دبیان  (دفعات بازدید: 1987 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین storm_saeed

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 46
سلام دوستان
من نسخه 7.3 دبیان Wheezy رو دارم به همراه دی وی دی های پکیج هاش من Xfce رو نصب کردم از روی پکیج هاش ولی نسخه 4.8 و سرچی هم که تو اینترنت کردم دیدم برای نسخه Stable Xfce 4.8 موجوده ولی برای نسخه Testing 3.10
میخواستم بدونم این نسخه testing چقدر با خود Stable اش فرق داره و اینکه چون من دوس دارم همش آپگرید باشم میخواستم بدونم کلا خوبه نسخه stable رو پاک کنم و بجاش testing رو بریزم یا اینکه میشه مخازن testing رو به wheezy اضافه کنم و پکیج هارو از اونجا نصب کنم ؟
یه سوال دیگه مثلا اگه نسخه بعدی دبیان بیاد میتونم هستشو به نسخه جدید ادیت کنم و اینکه خود دبیان نسخه ای به شکل غلطان داره یا توزیعی برپایه دبیان باشه وبه شکل غلطان موجوده  ؟
ممنون

آفلاین ساسان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 991
نقل‌قول
سلام دوستان
من نسخه 7.3 دبیان Wheezy رو دارم به همراه دی وی دی های پکیج هاش من Xfce رو نصب کردم از روی پکیج هاش ولی نسخه 4.8 و سرچی هم که تو اینترنت کردم دیدم برای نسخه Stable Xfce 4.8 موجوده ولی برای نسخه Testing 3.10
میخواستم بدونم این نسخه testing چقدر با خود Stable اش فرق داره و اینکه چون من دوس دارم همش آپگرید باشم میخواستم بدونم کلا خوبه نسخه stable رو پاک کنم و بجاش testing رو بریزم یا اینکه میشه مخازن testing رو به wheezy اضافه کنم و پکیج هارو از اونجا نصب کنم ؟
سلام.
بزار چندتا کلمه از فرهنگ لغت دبیان رو برات ترجمه کنم:
Stable : بسته‌های دو سال پیش
Testing : بسته‌های یک سال پیش
دیگه Bleeding Edge ترین بسته‌ای که بتونی توی دبیان پیدا کنی مال شش ماه پیشه.
توزیع به روز می‌خوای آرچ لینوکس نصب کن.
برای تماس با من: hello [at] sasan.me

آفلاین storm_saeed

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 46
یعنی کل پکیج های موجودش مثلا برای 2 سال یا 1 سال پیشه ؟
مثلا اخرین نسخه qt creator در مخازنش هست یا قدیمیاش هست ؟ یعنی اخرین نسخه نرم افزار های معروف رو داره ؟ اضافه کردن مخازن testing ایرادی به دبیان وارد نمیکنه که ؟
« آخرین ویرایش: 03 بهمن 1392، 02:42 ب‌ظ توسط storm_saeed »