آقا بهنام بسیار ممنون، برنامهای بسیار کاربردی و خفنی است!
واسه کاربران Xfce اگه میخوان از این برنامه استفاده کنند متاسفانه پنلها به هم میریزه واسه حل مشکل:
۱. دستور زیر رو بزنند:
echo "avoid WM_NAME xfce4-panel 4.5.93" >> /usr/share/tile/rc
چون من از Xfce 4.5.93 استفاده میکنم. اگه شما از 4.4.2 یا نگارش دیگهای استفاده میکنین بجاش اون ورژن رو بگذارین. اگه نمیدونین دقیقا چه نگارشی هست، بهتره بجای دستور فوق از دستور زیر استفاده کنین:
echo avoid WM_NAME $(tile -h | grep xfce4-panel | awk '{print $3 " " $4}' | uniq) >> /usr/share/tile/rc
البته با اجرای دستور فوق، یکبار پنجرهها بطور افقی tile میشن و پنلها هم بهم میریزه ولی اگه یکبار logout کنین و دوباره login بشین دوباره درست میشه.
۲. پس از اینکه یکی از دستورات بالا رو زدین، اگه یکی از دستورات زیر رو بزنین میبینین که دیگه پنلها بهم نمیریزه
tile -h
tile -v
۳.واسه مشکل همپوشانی تا بهتر پنجرهها کنار هم قرار بگیرند. اگه میخواید که پنجرهها حسابی side by side کنار هم قرار بگیرن و روی همدیگه همپوشانی نداشته باشند باید فایل wmprofiles تو مسیر usr/share/tile/ رو تغییر بدید و خط زیر رو بهش اضافه کنین:
Xfce4 32 0 32 0
چون تو xfce ای که دارم ارتفاع پنلهام ۳۰ هست پس عدد ۳۲ رو بهش دادم. چون فکر کنم ارتفاع پنل روی این موضوع تاثیر گذار باشه. شما هم بهتره بر اساس ارتفاع پنلهاتون اینکار رو انجام بدید. برای اینکه تاثیر ناشی از ویرایش فایل فوق رو با چشم ببینین باید با سوئیچ p پروفایل Xfce4 رو مشخص کنین یعنی مثلا اگه بخواین پنجرهها بصورت افقی مرتب بشند دستور زیر:
tile -h -pXfce4
و اگه عمودی میخواین:
tile -v -pXfce4
اگه یکی از دستورات بالا رو زدین و فهمیدین که هنوز خوب کنار هم جفت نمیشن بهتره برید و یکبار دیگه فایل wmprofiles رو ویرایش کنین و عدد ۳۲ رو (خط آخر) تغییر بدین.
۴. نحوه افزودن کلید میانبر از صفحه کلید تا با یک کلید همه پنجرهها افقی یا عمودی بشن (در Xfce):
از منوها به مسیر Settings -> Keyboard -> Application Shortcuts بروید و بعدش رو Add کلیک کنید و دستور زیر رو بهش بدید:
tile -h -pXfce4
این واسه چیدمان افقی بود بعدش یک کلید رو بهش اختصاص بدین (من کلید پنجره+H رو بهش دادم).
بازم رو Add کلیک کنین و ایندفعه این دستور:
tile -v -pXfce4
این واسه چیدمان عمودی هست. بعدش یک کلید رو بهش اختصاص بدین (من کلید پنجره+V رو بهش دادم).