انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: اجرا کردن برنامه های KDE در Ubuntu با پوسته GTK  (دفعات بازدید: 2321 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Vahid_PC

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 311
خودم تازه پیداش کردم گفتم شاید به درد کسی بخوره.
می تونید با نصب:
sudo apt-get install systemsettings و وارد شدن به قسمت KDE System Settings تم پیشفرض گنوم رو برای KDE انتخاب کنید:

آفلاین مجتبی باغبان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 780
شما ظاهرا از برنامه‌های kde مانند amarok dolphin و ... نسبت به مشابه گنومش بیشتر خوشتون میاد.
پیشنهاد می‌کنم به طور کامل از kde استفاده کنید

آفلاین Vahid_PC

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 311
شما ظاهرا از برنامه‌های kde مانند amarok dolphin و ... نسبت به مشابه گنومش بیشتر خوشتون میاد.
پیشنهاد می‌کنم به طور کامل از kde استفاده کنید
بله همینطوره. البته چند ساله از KDE استفاده می کنم.اما دسکتاپ یونیتی امکاناتی داره که جذبش شدم.
ولی قابلیت شخصی سازی در برنامه های گنوم رو کمتر دیدم. برای مثال من میخواستم لیست مکان های مورد استفادم رو توی ناوتلیس بندازم توی قسمت پلیس نه قسمت بوکمارک و بعد از سرچ کردن تنها راهی که پیدا کردم دانلود سورس برنامه و اضافه کردن چیزی که میخواستم و کامپایل و ... . در حالی که در دلفین با درگ کردن می تونم این کار رو انجام بدم. و یا آماروک که اونقدر بهش عادت کردم که توی ویندوز هم نصبش کردم یه بار. Kate که دیگه نگو... . Gweview هم کارهای ساده ای که قبلا برای انجامشون فتوشاپ رو باز میکردم راه میندازه.
درواقع از آزادی ای که کی دی ای داره کمی خسته شدم یه مدت اومدم سراغ یونیتی. میدونید منظورم اینه که مثلا من زمان زیادی رو توی کی دی ای صرف این میکنم که آیکون های برنامه هام رو کجا بزارم بهتره. ولی توی یونیتی فقط مجبورم یه جا بزارمشون که البته خیلی هم جای خوبیه. یا فلان منو و فلان ویجت. اصلا نمیگم بده اتفاقا عالی هم هست اما یه مدت احساس کردم بهتره بجای درست کردن میز کار یه کمی با سیستم کار کنم!