من برنامه نویسی به معنی چند خط کد زنی رو بلدم (یعنی هیچی بلد نیستم ) این ترم هم درس اصول طراحی نرم افزار داشتیم و استاداین درس مارو با برنامه های تحلیل و طراحی برنامه مثل modelio آشنا کرد..
در طول این درس فقط و فقط و فقط فهمیدم که هیچی نمیدونم!!! به استاد گفتم و استاد هم گفت تنها هدف خودش تو این درس هم همینه که فقط دایره ندانسته های مارو زیاد کنه..و ما بفهمیم که چه چیزهایی نمیدونیم..
اما چیزی که بر من گران آمد(!) این بود که وقتی استاد یه گریزی به اصول برنامه نویسی زد و مثلا گفت که :«باید وابستگی معکوس وجود داشته باشه » من دیگه از اونچیزایی که میدونستم هم دست شستم و برندانستن خود بطور 100 درصدی واقف شدم!!
حالا دوستان عزیز ... هرکس اصولی رو تو نوشتن برنامه با اهمیت بالا میدونه بگه تا لااقل ندونستنام کامل شه!!
خیلی الان نا امیدم و کلا احساس میکنم حتی کد زنی هم بلد نیستم... الان هم میخوام کمکم شروع کنم برم سراغ qt ... دوستان ابراز نظر بفرمایند!؟؟ خواهشا...
من برنامه نویسی به معنی چند خط کد زنی رو بلدم (یعنی هیچی بلد نیستم ) این ترم هم درس اصول طراحی نرم افزار داشتیم و استاداین درس مارو با برنامه های تحلیل و طراحی برنامه مثل modelio آشنا کرد..
در طول این درس فقط و فقط و فقط فهمیدم که هیچی نمیدونم!!! به استاد گفتم و استاد هم گفت تنها هدف خودش تو این درس هم همینه که فقط دایره ندانسته های مارو زیاد کنه..و ما بفهمیم که چه چیزهایی نمیدونیم..
اما چیزی که بر من گران آمد(!) این بود که وقتی استاد یه گریزی به اصول برنامه نویسی زد و مثلا گفت که :«باید وابستگی معکوس وجود داشته باشه » من دیگه از اونچیزایی که میدونستم هم دست شستم و برندانستن خود بطور 100 درصدی واقف شدم!!
حالا دوستان عزیز ... هرکس اصولی رو تو نوشتن برنامه با اهمیت بالا میدونه بگه تا لااقل ندونستنام کامل شه!!
خیلی الان نا امیدم و کلا احساس میکنم حتی کد زنی هم بلد نیستم... الان هم میخوام کمکم شروع کنم برم سراغ qt ... دوستان ابراز نظر بفرمایند!؟؟ خواهشا...
سلام دوست عزیز. من کامپیوتر نخوندم و حتی رشته تحصیلیم زیرشاخه علوم انسانیه (علوم سیاسی) اما به برنامه نویسی علاقه مندم. یه چندتا پیشنهاد براتون دارم:
1- از فکر اینکه با کتابای فارسی به جایی برسید بیاید بیرون! کتابای فارسی یا ترجمه هستند که خیلی افتضاحند یا به ندرت توسط یکی و معمولا به قصد درآمدزایی نوشته شدند که بازم افتضاحند.
2- شما گفتید که می خواید qt کار کنید، دلیلش رو نمی دونم اما من پیشنهاد می کنم یه زبان ساده تر رو شروع کنید که بتونید مفاهیم برنامه نویسی رو توش به خوبی یاد بگیرید بعد برید سراغ هر زبان دیگه ای به راحتی می تونید از پسش بر بیاید.
3- من زبان جاوا رو پیشنهاد می کنم چون یادگیریش ساده است و منابع آموزشی فراوونی داره و قدرتش هم بر کسی پوشیده نیست.
4- واسه یادگیری جاوا کتابهای زیر رو به ترتیب پیشنهاد می کنم:
heed first java
head first object oriented programming
head first design patterns
کتابای فوق مال انتشارات فوق العاده حرفه ای oreilly هستند که کیفیتشون زبانزده. لازم به توضیحه که سری head first با استفاده آخرین متدهای آموزشی تولید شده که شما هیچوقت توی اونها احساس خستگی یا سردرگمی نمی کنید. اونقدر روون هستند که سخت می تونید ازشون دل بکنید.
5- برای برنامه نویسی جاوا از eclipse استفاده کنید و پلاگین jigloo رو هم بهش اضافه کنید تا به راحتی بتونید gui باهاش بسازید. قابلیتهای خوبی برای gui designing بهتون میده.
موفق باشید.