انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: بررسی QtCreator و KDevelop  (دفعات بازدید: 938 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Vahid_PC

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 311
بررسی QtCreator و KDevelop
« : 25 دی 1392، 12:51 ق‌ظ »
سلام.
از دوستان خواهشمندم که هر مدل اطلاعاتی که درباره بررسی و مقایسه این دو دارن که بتونه برای انتخاب کمکی کنه رو در میون بزارن..
هدف انتخاب یک چهارچوب برای توسعه مولتی پلتفرم بر پایه کیوت و سی پلاسه.
« آخرین ویرایش: 25 دی 1392، 12:54 ق‌ظ توسط Vahid_PC »

آفلاین majidkamali1370

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 928
پاسخ : بررسی QtCreator و KDevelop
« پاسخ #1 : 25 دی 1392، 03:25 ق‌ظ »
اگر صرفا برای Qt میخوای، Qt Creator اصلا برای همین به وجود اومده و برای هدفی که میخوای بهترین هست ولی اگه کلا یه IDE برای ++C میخوای به نظرم Kdevelop یه خورده بهتر باشه چون از Cmake استفاده میکنه (البته به صورت پیشفرض)
Qt Creator یه فایل با پسوند pro میسازه که اطلاعات پروژه درون اون قرار داره که چیزی شبیه به csproj یا sln توی ویژوال استودیو هست. اما Kdevelop چون از cmake استفاده میکنه، بدون داشتن فایل اضافی، میشه برنامه رو make کرد. (البته فایلهای MakeFile هستن قاعدتا)
من با Qt Creator خیلی کار نکردم اما توی Kdevelop نگه داشتن ctrl و کلیک روی یه کلاس یا تابع، سورس کلاس یا تابع رو میاره.
توی هردو میشه از سیستم git یا چیز دیگه استفاده کرد، البته من کار باهاش رو بلد نیستم.
اگه Eclipse نمرش ۲۰ باشه، این دوتا ۱۹.۵ هستن. اون نیم رو هم فقط به خاطر Autocomplete اش نسبت به Eclipse کم کردم :)

امیدوارم چیزی اشتباه نگفته باشم :)
Ubuntu 14.04 LTS 64-bit - unity

آفلاین امید توانا

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 981
پاسخ : بررسی QtCreator و KDevelop
« پاسخ #2 : 25 دی 1392، 06:05 ق‌ظ »
KDevelop هنوز مشکلاتی داره که خیلی قابل اطمینان نیست. کرش زیاد داره. QtCreator خیلی خوبه. خیلی امکانات داره من فقط چیزهایی رو می‌گم که در پست بالا به عنوان ضعف QtCreator گفته شد. هم qmake و هم cmake رو پشتیبانی می‌کنه. autocomplete در QtCreator عالیه.  shift+F2 بین سورس و هدر جابجا می‌شه. کنترل+کلیک به تعریف یک تابع می‌ره.