انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: بالا نیامدن صفحه نصب ابونتو 12  (دفعات بازدید: 1386 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Different_boy

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
بالا نیامدن صفحه نصب ابونتو 12
« : 16 بهمن 1392، 01:21 ب‌ظ »
سلام.بچه ها.تازه وارد هستم بینتون.انشالا روزهای خوبی در کنار هم سپری کنیم.
آقا مشکل ما همین اول ایجاد شد!!!!!ی فایل ایزو از قبل داشتم با این اسم ubuntu-12.10-desktop-amd64 این رو ریختم روی دی وی دی ریست کردم و از بوت آوردمش بالا اول ی سری کد اومد توی محیط داس مانند بعد صفحه بنفش ابونتو اومد با لوگو داشت لود میشد که دوباره همون صفحه مشکی اومد و باز کلی کد اومد و آخرش تموم شد!!!هرچی منتظر شدم هیچی نیومد.اخرین کدی که نوشت دقیق یادم نیست اما نوشته بود نتونسته ی فایلی چیزی رو پیدا کنه.ما ریست کردیم سیستم رو بعد دیدم زده فایلهای ویندوز رو هم خراب کرده.ویندوز خودشو تعمیر کرد و بعد ی ریست و اومد بالا خداروشکر بدون مشکل.
حالا سوالات من اینه اولا کسی با همچین مشکلی روبرو شده؟دلیلش چی میتونه باشه؟؟
دوم اینکه توی اسم این فایلی که من دارم نوشته ای ام دی!منظور همون سی پی یوهای ای ام دی هست یا نه کلا این قضیه اش فرق میکنه؟گفتم شاید این ورژن برای سی پی یو خاصی هست.
ویندوز من 8.1 64 بیتی هست.به نظرم این ورژن هم 64 هست و از این نظر مشکلی نیست.
بنظرتون از طریق فلش هم نصب کنم همین مشکل پیش میاد؟؟ممنون میشم زودتر کمکم کنید.دارم 13 رو دان میکنم تا با کمک دوستان بنصبم.
سیستم من هم cor i5 4 gig ram geraphic radeon hd 5830 2tera hdd
گفتم شاید لازم باشه اطلاعات.
اگر بخوام از اخرین کدهایی که میاد یک تصویر بگیرم اینجا بذارم چکار باید بکنم؟راهی هست؟

آفلاین mohammad kazemi

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 896
  • ... :|
پاسخ : بالا نیامدن صفحه نصب ابونتو 12
« پاسخ #1 : 16 بهمن 1392، 01:26 ب‌ظ »
چرا این نسخه؟ پشتیبانیش خیلییی وقته تمومه. نسخه ۱۳.۱۰ رو دانلود کن تا مشکلات کمتر شه و قابلییت آپدیت داشته باشه.

آفلاین Different_boy

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
پاسخ : بالا نیامدن صفحه نصب ابونتو 12
« پاسخ #2 : 16 بهمن 1392، 02:17 ب‌ظ »
گفتم که داشتمش از قبل ی امتحانی زدم ببینم چطوره ابونتو که این مشکل پیش اومد.دارم دان میکنم اخرین ورژن رو.مسئله مهم اینه که چرا فایلهای ویندوزی منو خراب کرده.چی شده این وسط.