انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: کنفرانس بین المللی آشنایی با نرم افزارهای متن باز و لینوکس  (دفعات بازدید: 2071 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
کنفرانس بین المللی آشنایی با نرم افزارهای متن باز و لینوکس به همراه بررسی نحوه اخذ مدارک بین المللی لینوکس با حضور نمایندگان LPI خاورمیانه در سه شهر تهران، اصفهان و شهرکرد برگزار می شود.
این کنفرانس بین المللی طی روزهای شنبه ۱۰ اسفند ماه در دانشگاه صنعتی شریف تهران، یکشنبه ۱۱ اسفند ماه در دانشگاه اصفهان و دوشنبه ۱۲ اسفند ماه در شهرکرد برگزار خواهد شد.
علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر یا ثبت نام در کنفرانس مذکور و دریافت فرم ثبت نام می توانند به وب سایتهای http://www.foss.ir و http://www.aictc.ir مراجعه کرده و یا با شماره تلفنهای 72-66165169 داخلی های 145 و 124 تماس حاصل نمایند. آخرین مهلت ثبت نام روز شنبه ۳ اسفند ماه می باشد.

گفتنی است که صنعت نرم افزارهای متن باز در سراسر دنیا باعث پیشرفت و تحولی عمیق در فناوری اطلاعات شده  تا به جایی که براساس آمارهای جمع ­آوری شده توسط شرکت کاريابی Dice در فاصله‌ه­ای کمتر از يک ماه، تعداد ۹۰۰۰ شغل متفاوت در سراسر دنيا برای کاربران حرفه ­ای لينوکس مورد نياز بوده است. جالب­تر آنکه تعداد مشاغل مرتبط با لينوکس، ۵۵ درصد کل مشاغل مورد نياز را در ۱۲ ماه اخير شامل مي­شوند.
از طرفی بزرگترین شرکتهای  دنیا برای استخدام متخصصین ، آزمون ها و مدارکی در نظر گرفته اند که به صورتی انکار ناپذیر، تخصص و دانش بالای افراد را در رشته مربوطه تایید می کند. با بررسيهای به عمل آمده  در حوزه نرم افزارهای متن باز مؤسسه بزرگ LPI  اقدام به ارائه مدارک معتبر بین المللی  لینوکس در سراسر جهان، به زبانهای مختلف  نموده است و در پی آن حامیان فراوانی نیز در اقصی نقاط دنیا به پشتیبانی از این مدرک نموده­اند به گونه­ای که در شرکتهای بزرگی همچون IBM و HP اعلام کرده­اند که دارندگان این مدارک را به استخدام خود در خواهند آورد.
با توجه به گسترش روزافزون استفاده از نرم­افزارهای آزاد/متن­ باز در کشورهاي مختلف و روی آوردن مسئولان دولتي مختلف در کشورها و اخيرا نيز در کشورمان با برگزاری کنفرانسی در این  حوزه به سوالات فوق پاسخ داده  و نقش نرم­افزارهای آزاد/متن­ باز در اشتغال­زايی و بهره ­وری شغلی و نحوه اخذ مدارک بین المللی را بررسی  می نماییم .

لازم به ذکر است که از جمله حامیان این کنفرانس، موسسه حرفه ای لینوکس (LPI)، دانشگاه صنعتی شریف، مرکز تحقیقاتی فناوری اطلاعات و ارتباطات پیشرفته دانشگاه صنعتی شریف، دانشگاه اصفهان، شرکت پیشرو شریف کیش، دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان چهارمحال و بختیاری، مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات تعاونی پیام شهرکرد، انجمن صنفی کاربران نرم افزارهای آزاد/متن باز و ... می باشند.
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین alis313

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 313
  • هو معکم اینما کنتم

آفلاین sahama

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 784
  • الهی به امید تو!
پاسخ به: کنفرانس بین المللی آشنایی با نرم اف
« پاسخ #2 : 07 اسفند 1387، 02:51 ب‌ظ »
کدوم دوستان رو اونجا می بینیم؟
من احتمالا خودم هستم(اصفهان)
یا علی

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1260
  • Be Free
    • Roozbeh Shafiee Personal Home Page
من ثبت نام کردم . اصفهان و احتمالا شهرکرد هستم
Cloud Infrastructure and Virtualization Architect

Roozbeh Shafiee Home Page : http://RoozbehShafiee.Com

آفلاین sahama

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 784
  • الهی به امید تو!
سلام :
دیروز من رفتم ولی خیلی ناراحت کننده بود
خیلی از دوستان فرصت ثبت نام ئیدا نکرده بودند و فقط چند نفر از بچه های آشنا اونجا بودیم
جالب اینکه من گم نشدم!!!
توجه اینکه من 2 بار برای شرکت در جلسات لاگ اصفهان رفتم و 2 بار هم گم شدم ولی لینبار گم نشدم!!
یا علی