انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: کمک :نصب مودم ای دی اس الTP-LINK برای اسیا تک هست  (دفعات بازدید: 1878 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین hichks.ubntu

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 95
  • درود خدا بر سه نفر ا.کوروش 2.داریوش 3.زرتشت
مودم منTP-LINK هست توی سایت مخصوص شناخت مودم گشتم این مو دم رو نداشت حالا میشه شما برید ببینید  این مو دم درایور لینوکس داره یا نه  لطفا فایل ها رو دانلود و  هر دو لینک رو بببینید برای اون های هم که مقدور نیست فایل1.86 مگابایتی رو دانلود کنن ببینن  لنوکس هست یا نه این مو دم ما  منظورم از دانلود فایل: ببینید  اصلا این فایل های دانلود ی قابل نصب هستند یا نه  من که با ویندوز کار میکنم  فایل خود اجرا نیستند  قابل نصب روی لینوکس حالا فدورا یا ابنتو   .....من این سوال رو در انجمن فدورا پرسیدم اما کی بو که جواب ما رو بده  به خاطر این دوبار از اینجا پرسیدم
درود خدا بر سه نفر اکوروش 2داریوش  3زرتشت

آفلاین netsaba

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 310
به نام خدا
سلام
1- اولا شما مطلبتان را در  قسمت مربوط به سئوالتان بزنید اینجا که جای مطرح کردن این موضوع نیست.
2- شما بگو نوع وصل شدنت به اینترنت چطوری است یعنی از طریق bridge (اتصال با کانکشن) یا از طریق pppoe (مودم کانکت می کند)؟

آفلاین hichks.ubntu

• Jr. Member
  • *
به نام خدا
سلام
1- اولا شما مطلبتان را در  قسمت مربوط به سئوالتان بزنید اینجا که جای مطرح کردن این موضوع نیست.
2- شما بگو نوع وصل شدنت به اینترنت چطوری است یعنی از طریق bridge (اتصال با کانکشن) یا از طریق pppoe (مودم کانکت می کند)؟
.....
سلام
2- شما بگو نوع وصل شدنت به اینترنت چطوری است یعنی از طریق bridge (اتصال با کانکشن) یا از طریق pppoe (مودم کانکت می کند)؟....یعنی چی من با سیم لن به کامپیوترم وبا وصل شدن سیم لن به مودم به اینترنت وص میشم

آفلاین netsaba

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 310
به نام خدا
سلام
اگه این طور فرض بگیریم که:
شما وقتی کابل لن را وصل می کنید و مودم را روشن میکنید به صورت خودکار وارد اینترنت می شوید پس شما از پروتکل pppeo استفاده می کنید .
قاعدتا باید dhcp (همان ip  گرفتن سیستم به صورت خودکار) هم روی سیستمتان فعال باشد .
پس در اینجا هم مثل ویندوز شما باید کابل را وصل کرده مودم را روشن کنید منتظر شوید چراغ adsl یا link  ثابت شود بعد داخل اینترنت شوید.
اگر سیستم به صورت خودکار ip  نگیرد بروید ip  را به صورت دستی در همون رنج بدهید ببینید چی می شود.

آفلاین hichks.ubntu

• Jr. Member
  • *
اره  من مودم رو روشن میکنم اون بالا ایکن دو کامپیوتر روی همروشن میشه   ام  اینترنت نمیره تنضیمات  ابنتو  وفدورا در این مورد بلد نیستم....بعد  یه چیزی روی مادر برد هست که باید اون درایورش نصب بشه بعد......اه  لنعت  اصابم خورد شد  تو هر چی باید در د سر بکشی دوساعت توضیح بدی  اما هیف ویندوز راحت اما  فلسفش  فلج کردنه   ابنتو برای درایور صدا نمیدوندم گرافیک همه ................  جلسه بعد تهران لاگ کیس کامپیوترم رو میارم اونجا تا راحت توضیح بدن تا اونموقع هم من مجبورم با این لعنتی سرکنم

آفلاین hichks.ubntu

• Jr. Member
  • *
به نام خدا
سلام
اگه این طور فرض بگیریم که:
شما وقتی کابل لن را وصل می کنید و مودم را روشن میکنید به صورت خودکار وارد اینترنت می شوید پس شما از پروتکل pppeo استفاده می کنید .
قاعدتا باید dhcp (همان ip  گرفتن سیستم به صورت خودکار) هم روی سیستمتان فعال باشد .
پس در اینجا هم مثل ویندوز شما باید کابل را وصل کرده مودم را روشن کنید منتظر شوید چراغ adsl یا link  ثابت شود بعد داخل اینترنت شوید.
اگر سیستم به صورت خودکار ip  نگیرد بروید ip  را به صورت دستی در همون رنج بدهید ببینید چی می شود.
  داش فکر دی به همین راحتی...اول باید درایور مادر بوردم رو نصب کنم اونوقت خودش میره اینترنت مثل ویندوز تا درایور مادر بوردم رو نصب نکنم  لوکال اریا نمیاد