انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: فیلمو نیگا کنید و لطفا به من کمک کنید  (دفعات بازدید: 1551 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین masoudadm

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 73
با تمام وجود سلام به همه ی دوستان خوبم!

من بعد از نصب کوبونتوی 8.10 تصویر مانیتورم بعد از چند لحظه خود به خود می پره بدون اینکه کار خاصی انجام بدم .
کارت گرافیک منintel 915 gsm است که لینوکس از بعد از کرنل 2.6.2X اونو میشناسه و ضمن این که وقتی دستور lspci رو می زنم اونو میشناسه پس قاعدتا باید گرافیکم نصب باشه . ضمن این که من افکت ها رو غیر فعال کردم و رزلوشن های مختلفی رو امتحان کردم اما فایده ای نداشت برای این که منظور منو بهتر متوجه بشین با موبایل از صفحه مانیتورم فیلم گرفتم و اونو براتون میذارم تا دانلود کنید و مشکل منو حل کنید.
متشکرم
دانی که شمع دم مرگ به پروانه چه گفت                 گفت ای عاشق بیچاره فراموش شوی
سوخت پروانه ولی خوب جوابش را داد                      گفت طولی نکشد نیز تو خاموش شوی

آفلاین بهزادubuntu

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 471
پاسخ به: فیلمو نیگا کنید و لطفا به من کمک کنید
« پاسخ #1 : 15 بهمن 1387، 07:15 ب‌ظ »
سلام
lspci رو فکر میکنم فقط اسم سخت افزار رو مشخص میکنه و نصب بودنش رو در dmesg ببینید
نقل‌قول
ضمن این که من افکت ها رو غیر فعال کردم
اگه افکت داره پس گرافیک نصبه
شما کوبونتو رو از روی اوبونتو نصب کردید یا از cd خود کوبونتو؟
البته من خودم یکم هنوز با گرافیک در kde4 مشکل دارم ولی نه به اندازه این فیلمی که گرفتی  ???
کتيبه سازمان ملل کوروش کبير
خداوند کشور را از دشمن خشکسالی و دروغ محفوظ دارد

برنامه حسابداری

آفلاین ahmed

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1069
    • یادداشت‌های یک دوست‌دار نرم‌افزارهای آزاد
« پاسخ #2 : 15 بهمن 1387، 08:24 ب‌ظ »
خروجی این دستور رو بذارید:
glxinfo | grep direct

آفلاین masoudadm

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 73
« پاسخ #3 : 15 بهمن 1387، 09:22 ب‌ظ »
سلام
من کوبونتو رو هم از روی  DVD kubuntu 8.10 و هم به عنوان میز کار دوم بعد از گنوم روی اوبونتو نصب کردم در هر دو حال نتیجه یکی بود.
من از کارت گرافیک 128 استفاده می کنم قبلا کوبونتو رو هم روی 64 نصب کرده بودم ولی روی 64 ati radeon هیچ مشکلی نداشتم.
و اینم خروجی دستور :
direct rendering : yes
دانی که شمع دم مرگ به پروانه چه گفت                 گفت ای عاشق بیچاره فراموش شوی
سوخت پروانه ولی خوب جوابش را داد                      گفت طولی نکشد نیز تو خاموش شوی

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
« پاسخ #4 : 15 بهمن 1387، 09:38 ب‌ظ »
با توجه به بررسی که کردم , به احتمال خیلی زیاد این مشکل مربوط میشه به وجود یک Bug در X.Org و به خصوص بسته ی xserver-xorg-video-intel که باعث به وجود آمدن یک سری مشکلات و ناسازگاری ها با بعضی از کارت های گرافیک Intel میشه !

سعی کنید از طریق برنامه ی Synaptic , مخازن رو بروز کرده و این بسته رو آپدیت کنید. شاید مشکل حل بشه. در غیر این صورت باید منتظر آپدیت های آینده باشید.

* برای نصب جدیدترین آپدیت , مخزن Pre-released Updates رو از طریق Synaptic فعال کنید و بعد از بروز رسانی مخازن , این بسته رو آپدیت کنید.