درود
دوستان من دو سالی میشه که از VPN برای اتصال به اینترنت استفاده می کنم و واقعا هم از امکانات خوبش راضی هستم
نسخه های رایگان برخی از نرم افزارها واقعا بد بودن که چون هم تا اونجایی که من میدونم رمزنگاری نمیکردن و هم واقعا سرعتشون افتصاح بود بی خیالشون شدم
حالا دو تا سیستم دیگه هست که خیلی همه گیر شدن و با توجه به رایگان و البته متن باز بودنشون من رو به فکر انداختند که یه مکثی روشون داشته باشم
یکی پروژه سایفون و یکی هم تور
طبق بررسی هایی که کردم اگه درست متوجه شده باشم سایفون صرفا به عنوان دور زدن ازش میشه استفاده کرد و ی جورایی فقط آی پی رو تغییر میده و با توجه به اینکه رمز نگاری نمیکنه به درد من نمیخوره...
و اما در مورد تور:
چیزی که میشه فهمید اینه که رمز نگاری در سطوح بالایی انجام میگیره و باتوجه به متن باز بودن احتمال خرابکاری هم خیلی کم هستش
پس قابل تامل هست
اما چند تا نکته مونده:
۱- با توجه به حامیان مالی این نرم افزار با وجود متن باز بودن کمی تردید دارم که آیا راهی برای دسترسی به اطلاعات وجود داره یا ن؟
مخصوصا بعد این جریاناتی که تازه افشا شده فک نکنم چاقو دسته خودشو ببره!
۲- آیا سرعت این سیستم پایین نیست؟
طوری که اذیت کنه؟
چون سیستم های VPN اونقد گرون نیستند که بخوایم برای رایگان بودن بی خیال کاهش سرعت بشیم
۳- این قسمت رو هم در ویکی پدیا درست متوجه نشدم, یعنی امکان شناسایی هست؟!
"یکی دیگر از مسیریابهای مهم در شبکهٔ تور، مسیریابهای خروجی هستند. این مسیریابها ظرفیت شبکه را مشخص میکنند. هر داده که از شبکه عبور میکند، باید از یکی از خروجیها عبور کند و سپس به ماشینهای خارج از شبکه انتقال پیدا میکند. خروجیها به علت اینکه در پایان مسیر داده قرار دارند، به عنوان انجام دهندهٔ هر کاری که کاربران تور انجام میدهند، شناخته میشوند. در واقع اگر کسی با استفاده از تور کاری غیر قانونی انجام دهد، این شناسهٔ اینترنتی خروجی هست که در پایان ثبت میشود. از این رو باید دقت عمل لازم برای تنظیم صحیح این مسیریابها انجام شود."
۴- استفاده از اون در نرم افزارها و دستگاه های مختلف تا چ حد راحت و بی دردسره؟
من خودم از این این سایت استفاده میکنم:
http://website.informer.com/vpnm.meتوی دستگاه های مختلف حتی دستگاه های اپل به راحتی کار میکنه و با یبار تنظیم دیگه مهم نیست از چه نرم افزاری استفاده کنم
رمز نگاری خوبی داره و سرعتشم مناسبه
از سرویس های متفاوت و سرورهای مختلف میشه استفاده کرد که در مجموع میتونم بگم عالیه
حالا میخواستم اساتید نظر بدن که آیا تور به حدی خوب هستش که بی خیال وی پی بشم و تور نصب کنم؟
یه پرسش دیگه:
آیا زمانی که دولت وی پی هارو میبنده این تور هم از کار میفته؟
نمیدونم چرا با این سیستمی که داره احساس میکنم میشه باز باهاش وصل شد
مخصوصا اون قسمت پل ها خیلی باحال به نظر می رسید
با سپاس