انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: نحوه آوردن کامپایلر C در Eclips ؟ ( ویرایش شد )  (دفعات بازدید: 1200 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین samibeig

• Newbie
  • *
  • ارسال: 13
نقل‌قول
سلام دوستان من eclips 4.3.1 رو از سایتش برای لینوکس 64 دانلود و اکسترکت کردم حالا نمی دونم چطوری باید نصبش کنم ... کسی می تونه راهنمایی کاملی بکنه منو ؟؟؟

ممنون دوستان تونستم برنامه رو اجرا کنم ... ولی من این برنامه رو (http://www.eclipse.org/downloads/packages/eclipse-standard-431/keplersr1) دانلود کردم و می خواستم کدهای  C رو توش کامپایل کنم ولی من که کامپایلر C نمی بینم یا بلد نیستم ... باید همین رو دانلود می کردم یا برنامه دیگه ای رو ؟؟؟ اگه این بود چطوری کامپایلر C رو بیارم‌؟
« آخرین ویرایش: 17 بهمن 1392، 05:11 ب‌ظ توسط samibeig »

آفلاین مجتبی باغبان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 780
پاسخ : آموزش نصب eclips ؟؟
« پاسخ #1 : 17 بهمن 1392، 03:39 ب‌ظ »
بهتر و راحت‌تر این هست که از مخازن نصب کنید و اگه تو مخازن نبود، که هست، یا ورژن بالاتر می‌خوای باید مخزنش رو اضافه کنید

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 937
  • !no power geek
« پاسخ #2 : 17 بهمن 1392، 03:55 ب‌ظ »
فکر کنم همینطوری یه فایل داره که میشه اجراش کرد.ببینید فایلی.به نام اکلیپس نداره؟
البته باید اول بهش دسترسی اجرایی بدید.که برای این کار هم باید فایل ها تو یه پارتیشن با فرمت لینوکسی باشه.مثلا بریزیدشون تو هوم. بعدش با ترمینال به پوشه مورد نظر برید و کد زیر رو بزنید.
sudo chmod +x eclipse
که به جای eclipse میتونه اسم هر فایل دیگه ای باشه.
بعدشم که دابل کلیک و کد زنی.:-)

آفلاین samibeig

• Newbie
  • *
  • ارسال: 13
« پاسخ #3 : 17 بهمن 1392، 04:37 ب‌ظ »
ممنون دوستان تونستم برنامه رو اجرا کنم ... ولی من این برنامه رو (http://www.eclipse.org/downloads/packages/eclipse-standard-431/keplersr1) دانلود کردم و می خواستم کدهای  C رو توش کامپایل کنم ولی من که کامپایلر C نمی بینم یا بلد نیستم ... باید همین رو دانلود می کردم یا برنامه دیگه ای رو ؟؟؟ اگه این بود چطوری کامپایلر C رو بیارم‌؟