انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: مشکل در نصب jdk  (دفعات بازدید: 13500 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین iCEAGE

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 399
  • Life is Free and Beautiful
    • وبلاگ شخصی من
پاسخ به: مشکل در نصب jdk
« پاسخ #15 : 16 شهریور 1388، 09:59 ب‌ظ »
با سلام به دوستان برنامه نویس
خوب دوستان زحمت کشیدن تمام سوال ها رو جواب دادند فکر میکنم نکته ای دیگه نمیمونه فقط در مورد سوال زیر:
نقل‌قول
و نکته ای دیگر اینکه بله من برنامه نویس هستم در ویندوز با نصب جی دی کی نیاز به نصب جی آر ای نبود حالا نمی دانم که چرا در لینوکس به این صورت است؟
در ویندوز بسته ی jdk رو وقتی نصب میکنید به همراهش jre هم نصب میشه.
در مورد فرق openjdk با sun jdk هم فکر میکنم کرگدن توضیحات کاملی داد. و این که شما از کدوم استفاده کنید همه به خودتون بر میگرده اگر آزادی رو دوست دارید از openjdk استفاده کنید البته من برنامه نویس جاوا نیستم و اطلاعات دقیق در مورد این که چه کتابخانه هایی openjdk کمتر از sun-jdk داره رو ندارم و در مورد 
نقل‌قول
من می خواستم جی دی کی را که جداگانه قبلا دانلود کرده ام نصب کنم. برای اینکه با این روش که شما فرمودید بعد از تعویض سیستم عامل تمامی زحمات نقش بر آب می شود. اگه ممکنه اینطوری من را راهنمایی کنید.
همون طوری که مصطفی گفت میتونی از local repository استفاده کنید که طریقه استفادش ویکی شده
http://wiki.ubuntu-ir.org/LocalRepository
در گنو/لینوکس به هیچ عنوان شما نیازی به تعویض سیستم عامل ندارید مخصوصا اگه برنامه نویس باشید.من از اول که اوبونتو نصب کردم تا حالا هیچ نیازی نداشتم سیستم عاملمو عوض کنم و تا حالا این کار رو انجام ندادم 
People said I should accept the world. Bullshit! I don't accept the world. Richard Stallman
زندگی آزاد

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
« پاسخ #16 : 17 شهریور 1388، 09:34 ق‌ظ »
در مورد jdk و jre

شما در ویندوز از sun-jdk استفاده  می کنید که توسط خود سان عرضه می شه
اگر شما نسخه لینوکس اون رو هم بگیرید همینطور هست و هر دو با هم هستن ( bin فایل)

ولی در اوبونتو پکیج بندی رو عوض کردن و این دو رو از هم جدا کردن (و قسمت های دیگه )تا کاربران بتونن راحت تر دانلود کنن ( دوباره کاری نکنن :) )

Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین firethumbs

• Full Member
  • *
  • ارسال: 173
« پاسخ #17 : 17 شهریور 1388، 10:48 ب‌ظ »

در گنو/لینوکس به هیچ عنوان شما نیازی به تعویض سیستم عامل ندارید مخصوصا اگه برنامه نویس باشید.من از اول که اوبونتو نصب کردم تا حالا هیچ نیازی نداشتم سیستم عاملمو عوض کنم و تا حالا این کار رو انجام ندادم 

دوست عزیز
ولی من فکر می کنم در آینده ای نه چندان دور نیاز به تعویض اوبنتوم داشته باشم چونکه در اثر آپدیتهای مکرر پارتیشنم پر شده و مجبورم که افزایش حجم پارتیشن در اون قسمت بدهم. آیا نرم افزاری هست که بدون اینکه نصب جدید داشته باشم بتوانم حجم روت را افزایش بدهم. یعنی از پارتیشنهای ویندوزی بگیرم و به روت بدهم؟
« آخرین ویرایش: 17 شهریور 1388، 10:57 ب‌ظ توسط firethumbs »

آفلاین milad-hero

• Full Member
  • *
  • ارسال: 128
  • There are solutions: Even to the hardest problems
« پاسخ #18 : 18 شهریور 1388، 10:07 ق‌ظ »
نقل‌قول
ولی من فکر می کنم در آینده ای نه چندان دور نیاز به تعویض اوبنتوم داشته باشم چونکه در اثر آپدیتهای مکرر پارتیشنم پر شده و مجبورم که افزایش حجم پارتیشن در اون قسمت بدهم. آیا نرم افزاری هست که بدون اینکه نصب جدید داشته باشم بتوانم حجم روت را افزایش بدهم. یعنی از پارتیشنهای ویندوزی بگیرم و به روت بدهم؟
دوست عزیز، افرادی که به این تاپیک مراجعه می‌کنن در زمینه برنامه‌سازی و jdk اطلاعات و تخصص دارن.
اگه این سوال رو تو قسمت (نصب، راه‌اندازی و بروزآوری) مطرح کنی خیلی سریعتر جوابت رو می‌گیری.
پس اگه مشکلت در نصب jdk حل شده، {حل شد} رو بهش اضافه کن تا دیگران مراجعه غیرضروری به این تاپیک نداشته باشن
و سوالت رو در بخش مربوط به خودش مطرح کن.

در مورد سوالی که پرسیدی، آزه نرم‌افزاری هست به اسم gparted که البته من چندان تخصصی در کار باهاش ندارم.

آفلاین iCEAGE

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 399
  • Life is Free and Beautiful
    • وبلاگ شخصی من
« پاسخ #19 : 18 شهریور 1388، 06:30 ب‌ظ »

دوست عزیز

برای این کار باید چندین پارتیشن داشته باشید که این مشکل پیش نیاد من فکر میکنم یک پارتیشن برای usr و یک پارتیشن برای home داشته باشید کافی است. چند روز پیش یک مطلب در مورد جدا کردن home از روت خوندم کار خیلی سختی نبود به راحتی میشه این کارو انجام داد ولی نمیدونم تو کدوم قسمت انجمن بود هر چی دنبالش گشتم پیدا نکردم :) دوستان اگه میدونن لینک اون قسمت رو برای این عزیز بذارند
People said I should accept the world. Bullshit! I don't accept the world. Richard Stallman
زندگی آزاد