انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: اوه ابنتو رو با ای دی اس الم دانلود کردم و در کامپیوتر با یولتر ایزو فایل  (دفعات بازدید: 1307 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین hichks.ubntu

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 95
  • درود خدا بر سه نفر ا.کوروش 2.داریوش 3.زرتشت
اوه  ابنتو رو با ای دی اس الم دانلود کردم  و در کامپیوتر با یولتر ایزو فایل ابنتو با ز  میشه اما وقتی با نرو بورینگ رو بوتیبل رایتش میکنم تا اینستا ل سیستم در صد 59 میره بعد یک ارور میده تا حالا دوبار هم رو ی سی دی  های مختلف   رایت کردم اما تا همان 59  میره بعد ارور می ده سی دی دومی هم  اه اه اه اما فدورا 10  این کار رو نکرد و بدون هیچ مشکلی نصب شد  حالا اگه کسیی میتونه جوابم رو بده  تو فذورا نتونستم نرو رو نصب کنمورژن3 بود و چطوری در فدورا نرو رو نصب کنم ایا کسی هست به من دیسک تکمیلی هما فدورا  رو بده و همنطور دسیک تکمیلی ابنتو8.10  خانه ما در تهرات هست خا ضانه کمک میخوام  اگه کسی تو تهران هسست دیسک تکمیلی بده  لطفا از کمک دریغ نکنه   این فایل رو بگیرید از اررور با موبایل عکس گرفتمhttprapidshare.comfiles183544200axha.7z.html  این جدید هستش  از یک تا 4  متن ارور  از 4 به بعد متن بالای ارور 1 رو خوندی برو 2 ادامش رو یه کم دقت کنی میتونی بخونی از اه داره به بعد بری 2 هست
« آخرین ویرایش: 26 دی 1387، 12:25 ب‌ظ توسط abolfazl1.rahime »
درود خدا بر سه نفر اکوروش 2داریوش  3زرتشت

آفلاین کسری کشاورز

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 608
  • Don't Look Back With Linux
سلام دوست عزیز!
ابتدا متن ارور رو برامون بزارید!
از درست بودن فایلی که دانلود کردید مطمئن بشید.می‌تونید MD5 ها رو مقایسه کنید.می‌تونید برای انجام این کار در ویندوز از این برنامه استفاده کنید.سپس MD5 بدست آمده رو با این صفحه مقایسه کنید.
نرو رو پیشنهاد نمی‌کنم که نصب کنید اما هر جور که مایلید.دیسک تکمیلی هما برای اوبونتو ۸/۱۰ عرضه شده.در مورد فدورا هم شده بود که الان نمی‌دونم برای نسخه‌ی ۱۰ هم عرضه شده یا نه.می‌تونید هر کدوم رو از فروشگاه‌های لینوکس شاپ یا سیتو دریافت کنید. :)
ـــ
در ضمن عنوان مناسبی برای تاپیک‌ای که باز کردید انتخاب کنید!
« آخرین ویرایش: 24 دی 1387، 04:41 ب‌ظ توسط کسری کشاورز »

آفلاین srosh.fedora

• Full Member
  • *
  • ارسال: 102
  • هو{خدا}به زبان درویشی
پاسخ به: اوه ابنتو رو با ای دی اس الم دانلود ک
« پاسخ #2 : 17 بهمن 1387، 07:46 ب‌ظ »
...
« آخرین ویرایش: 26 بهمن 1387، 12:21 ق‌ظ توسط srosh.fedora »
خدا  یزدان  هو